1. DVI-VGA adapter

Re: DVI-VGA adapter

je had gelijk over mijn kaart, is namelijk een 4650<img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /> heeft er iemand tips voor een kaartje? ong 100 - 125 euro.
weet niet of je bereid bent om 170 neer te leggen maar anders kun je voor een mooie nvidea 560TI gaan en dat is een erg mooie kaart vooral qua prijs/prestatie. Kun je dit niet betalen dan zit je al gauw aan een GTX550 of HD6850
 • je had gelijk over mijn kaart, is namelijk een 4650<img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /> heeft er iemand tips voor een kaartje? ong 100 - 125 euro.
  weet niet of je bereid bent om 170 neer te leggen maar anders kun je voor een mooie nvidea 560TI gaan en dat is een erg mooie kaart vooral qua prijs/prestatie. Kun je dit niet betalen dan zit je al gauw aan een GTX550 of HD6850
 • Die converters worden heel vaak meegeleverd met nieuwe videokaarten dus no worries.
 • je had gelijk over mijn kaart, is namelijk een 4650;) heeft er iemand tips voor een kaartje? ong 100 - 125 euro.
 • Het ligt eraan hoe recent de videokaart is die je nu bezit, als die alles nog goed aankan - wat ik niet denk, want je wilt een nieuwe kopen - dan zou ik eerst voor de monitor gaan.

  Ik zou anders voor de videokaart gaan, je games gaan soepeler en je bent toch nog aan VGA gewend.
 • oke, bedankt!

  wat moet ik doen als ik niet genoeg geld heb voor allebei? monitor en kaart? eerst een kaart en dan sparen voor een monitor? of eerst een monitor?
 • Die tussenstukjes kan je makkelijk krijgen. De prestaties lijden er niet onder, het zal allemaal nog steeds even soepel gaan, alleen zullen de beelden op je scherm minder goed worden weergegeven als bij DVI. Als je VGA gewend bent merk je daar niets van.

  Je wilt wel een goede kaart, dan zou ik overwegen om een andere monitor te kopen, dan benut je pas goed de mogelijkheden van zo'n kaart.
 • Ja die gaan eronder lijden. DVI is veel beter dan VGA. DVI ondersteunt een veel hogere resolutie namelijk. ;)
 • hoi allemaal.

  ik heb een vraag over dvi en VGA.
  ik heb een monitor met alleen VGA. maar, als ik een nieuwe videokaart wil kopen, (wil ik doen), dan wil ik ook graag een goede. maar, ik heb VGA allene op mijn monitor. en de betere videokaarten hebben alleen DVI. ik kan dan een adapter kopen, van VGA naar DVI, maar gaan de prestaties van de videokaart er niet onder lijden?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren