1. Dybex en Kaze releases juli 2011 o.a. Durarara!!!

Re: Dybex en Kaze releases juli 2011 o.a. Durarara!!!

Leuk voor de fans die niet weten hoe ze moeten importeren.

Zelf ga ik liever voor de UK uitgaven
 • Leuk voor de fans die niet weten hoe ze moeten importeren.

  Zelf ga ik liever voor de UK uitgaven
 • alleen durara is goed.
 • Niet eens Hentai?
 • Het is op het randje, maar de openingspost is informatief genoeg. Als echter binnen een paar dagen niemand reageert doe ik hem dicht.
 • Ruikt verdacht veel naar reclame voor J-Time of anders Dybex en Kaze.

  Hier wacht niemand op, als het anders had gebracht in topics die al bestonden. Hoewel er sowieso hier weinig animo voor is.
 • 5 juli releases:

  Durarara!! (4DVD) van het label Dybex
  Ghost Hound Box 2 (2DVD) van het label Kaze
  Garden Of Sinners Film 5 (DVD+CD) van het label Kaze
  Appleseed (Blu-ray) van het label Kaze


  Dybex re-released ook enkele van zijn titels voor een verlaagde prijs onder de noemer: Dybex - The Movie Collection. Deze maand verschijnen onder meer: Rahxephon The Movie en Nana The Movie

  Nog meer groot nieuws:
  Vanaf heden presenteert al het anime-nieuws ook via facebook. Hiervoor hebben we pagina opgericht onder de naam:
  Link: https://www.facebook.com/pages/J-Time/182943541760176
  Wordt fan en blijf op de hoogte en maak ook kans op diverse prijzen.

  Durarara!! (4DVD)
  Label: Dybex / Artnr.: DV30644 / Ean: 9789058499950 / winkelprijs: 44.95 euro

  Mikado Ruygamine is jong en droomt van het bruisende leven in de grote stad. Wanneer hij wordt uitgenodigd door zijn jeugdvriend Masaomi, twijfelt hij geen moment om zich in te schrijven in een school in Raira, gelegen in de levendige Ikebukuro wijk van Tokio. Direct bij zijn aankomst waarschuwt Masaomi hem voor enkele lokale personages die het best vermeden kunnen worden. Diezelfde avond nog ontmoet Mikado de beruchte “Headless Rider”, een heuse legende.

  Durarara!!, geregisseerd door Takahiro Omori (Haibane Renmei, Baccano!) en geproduceerd door studio Brain’s Base, portretteert een kleurrijke verzameling aan off-beat individuen. Twijfel niet en ontdek deze boeiende serie in zijn geheel!

  Deze serie uit 2010 bevat alle 24 afleveringen en wordt integraal geleverd op 4 dvd's.

  Kijkwijzer: 12 jaar.

  DVD details: Japan, 2010, 600 min, Japans 2.0, 16:9, Nederlands en Frans ondertiteld.

  Ghost Hound Box 2 (2DVD)
  Label: Kaze / Artnr.: 9102223 / Ean: 9789058499967 / winkelprijs: 49.95 euro

  Deel 2 rond de drie teenagers uit het dorpje Suiten. Taro, zoon van een sake-brouwer, overleefde een ontvoering wanneer hij drie was, zijn oudere zus daarentegen had helaas niet zo veel geluk. Door dit tragedie leeft Taro verder met deze nachtmerrie en bezoekt regelmatig een psychiater. Makato is dan weer een eenzaat. Een week na de kidnapping van Taro's zus pleegt zijn vader zonder enige reden zelfmoord. De derde tiener, Masayuki, is een luid, vervelend ventje, zo vervelend zelfs dat een mede-scholier op zijn vorige school zelfmoord pleegde door zijn toedoen.

  Ghost Hound is geproduceerd door de bekende studio Production IG (Ghost In The Shell) die de talenten van zowel Shirow Masmune (Appleseed) als van Ryutaro Nakamura (Serial Experiments Lain) wist te combineren tot een onvergetelijke hypnotische thriller.

  Kijkwijzer: 12
  Extra: 55 pagina's tellend Franstalig boekje met interviews, foto's, …
  DVD details: Japan, 2007, 265 min, Japans, Frans 5.1 , 16:9, Nederlands en Frans ondertiteld.

  Garden Of Sinners Film 5 (DVD+CD)
  Label: Kaze / Artnr.: 9102136 / Ean: 9789058499974 / winkelprijs: 29.95 euro

  Vijfde film uit deze populaire anime-thriller reeks.

  In The Garden of Sinners is Mikaya Kokuto geïntrigeerd door zowel de schoonheid van Ryougi Shiki als de vreemde serie gewelddadige moorden in zijn stad. Deze twee blijken op een supernatuurlijke manier met elkaar verbonden te zijn. Ryougi Shiki heeft namelijk na een zwaar auto-ongeluk en twee jaar coma, het vermogen gekregen om ‘de lijnen van de dood’ te zien.

  Een aanrader voor al wie van bovennatuurlijke anime houdt, met animatie van een hoog niveau.

  Extra: Originele soundtrack op aparte cd.

  Kijkwijzer: 12 jaar.
  DVD details: Japan, 2008, 110 min + 62 min soundtrack, Japans & Frans 2.0 & 5.1, 16:9, Nederlands en Frans ondertiteld.

  Appleseed (Blu-ray)

  Label: Kaze / Artnr.: 9102237 / Ean: 9789058499981 / winkelprijs: 24.95 euro

  2131 : De bioroïden (klonen geschapen om de menselijke passies in te tomen) leven in harmonie met hun scheppers in de mooie stad Olympus. Aan de vooravond van een nieuwe bedreiging voor deze utopische stad, krijgt commandant Deunan de opdracht een bioroïdische genocide te verhinderen. Maar deze uitzonderlijke strijdster blijkt het belangrijkste stukje van een puzzel te zijn, waarvan ze zelf de regels en de gevolgen niet kent : de overleving van beide soorten.

  Van de auteur van Ghost In The Shell

  Kijkwijzer: 12 jaar.
  DVD details: Japan 2004, 105 min, Japans, Frans 5.1, 1920x1080p, Nederlands en Frans ondertiteld.

  RahXephon The Movie (DVD)

  Label: Dybex / Artnr.: DV30629 / Ean: 9789058499998 / winkelprijs: 9.95 euro

  Ayato en Haruka zitten bij elkaar in de klas, zijn verliefd en het leven lacht hen toe. Maar door de plotselinge komst van bezoekers uit een andere dimensie, de "Mu", worden ze wreed van elkaar gescheiden. Tokio wordt omsloten door een barrière die haar afsluit van de rest van de wereld. Haruka kan net op tijd wegkomen maar Ayato zit vast in de stad. Drie jaar later, als Ayato zijn relatie met Haruka bijna vergeten is, wordt de stad opnieuw aangevallen, en verscheurd door de verschrikkingen van de oorlog. Zwervend door de half verwoeste stad ontmoet Ayato een vrouw die zegt dat ze Haruka heet, en hem iets belangrijks moet vertellen.

  Door een andere kijk te geven op het verhaal waarbij de relatie tussen de hoofdpersoon extra wordt belicht, is Rahxephon een onmisbare aanvulling op de tv-serie voor diegenen die hun kennis van de complexe en fascinerende wereld van Rahxephon willen verdiepen.

  Kijkwijzer: 12 jaar.
  DVD details: Japan, 2002, 120 min, Japans & Frans 2.0 & 5.1, 16:9, Nederlands en Frans ondertiteld.

  Nana The movie (DVD)

  Label: Dybex / Artnr.: DV30646 / Ean: 9789461870018 / winkelprijs: 9.95 euro

  Nana Osaki en Nana Komatsu hebben dezelfde voornaam, zijn even oud en hopen allebei stiekem in Tokio de liefde van hun leven te ontmoeten. Maar hoe hun levens ook op elkaar lijken, hun idealen zijn totaal verschillend. Terwijl de ene Nana, wees en gothic, droomt van de doorbraak van haar punk-rockgroep, is de andere modeverslaafd, werkloos en hopeloos op zoek naar aandacht. Het lot beslist dat beide meisjes huisgenoten worden waardoor hun levens verstrengeld met elkaar raken, wat resulteert in een verhaal vol heftige gebeurtenissen, hoop en doorgeprikte illusies.

  Nana schetst een treffend portret van de Japanse jeugdcultuur met al zijn hoop, illusies en ongeremde levenslust. Het degelijke acteerwerk, de aanstekelijke humor en de van Japanse hits voorziene soundtrack maken van Nana een op hol geslagen rock 'n roll-verhaal dat miljoenen fans wereldwijd reeds kon boeien.

  Live Action film gebaseerd op de gelijknamige populaire manga van Ai Yazawa.

  Kijkwijzer: 12 jaar.
  DVD details: Japan, 2005, 115 min, Japans & Frans 2.0 & 5.1, 16:9, Nederlands en Frans ondertiteld.

  Link: https://www.facebook.com/pages/J-Time/182943541760176

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren