1. Een autobiografie van IG-leden in muziek

Re: Een autobiografie van IG-leden in muziek

Ik blijf het mooi vinden dat jij bent geboren op de dag dat ik was uitgerekend <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

Toch jammer dat je niet bevallen bent van je kind op dezelfde dag dat Kaoz geboren is, had leuk geweest idd.

_O-
 • Dit topic is wel geworden wat Peter voor ogen had.
 • Nou, kunnen jullie misschien niet wat meer vertellen enzo? Alleen weer een armoedige link droppen is ook een beetje jammer….

  BRAAGH

  Meloen :9
 • Distance twin brothers ok? Ok.

  1990 Geboorte

  Kan me uiteraard niks hiervan herinneren, maar ter geledenheid dan maar mijn theme song. Ofwel het nummer wat in nederland op nummer 1 stond op 3 november 1990.

  Steve Miller Band - The Joker

  1995 Basisschool

  Dit nummer vond ik gewoon tof in deze periode. Games die ik veel speelde: Donkey Kong Country, SMB1/2/3, Mario Kart, Warcraft en tig DOS games.

  Toto - Africa

  1999 Veranderen van school

  Naast het veranderen van school vulde ook de nintendo 64 (legend of zelda, mario 64, pilotwings, banjo kazooie) en playstation (ff8, gran turismo 2, tekken) deze periode aan met deze themesong eronder.

  Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue

  2001 Groep 8

  Dit was een beetje the theme song van deze periode. Vooral omdat gigi d'agostino en trance vet hip waren geworden. Games die ik speelde in deze periode: Tekken Tag, FF9, Lunar 2, Warcraft 3, De Sims.

  Gigi D'Agostino - The Riddle

  2003 2e klas

  Een hele laffe periode schoolwise, maar dit nummer luisterde ik altijd op de fiets met mijn discman.

  The Offspring - Staring At The Sun

  2006 Nieuwe school 4e klas

  In 2004 leerde ik death cab for cutie kennen en in 2005 kwam plans uit. Dat album en ook X&Y van coldplay heb ik redelijk grijs gedraaid. Ook was dit een periode van mijn eerste relatie, tegenslag en lan-parties. Games die ik veel speelde: Call of Duty 2, Guild Wars, C&C3.

  Death Cab For Cutie - Soul Meets Body

  2009 Meh

  Gestopt met school, werken, vakantie naar chersonissos enzo. Een oppervlakkige periode van mijn leven. Games die ik speelde: Call of Duty: World at War, Guitar Hero 3, Katamari Forever, Resident Evil 5. Speciaal hiervoor de meest oppervlakkig kutmuziek wat ik kan bedenken: raggaeton.

  Speedy - Sentielo

  2012 Een dikke F5

  Dit is het jaar van de refresh. Van het afstappen van verslavingen, weer starten met school en het switchen naar een stabieler klimaat en ritme. Games die ik veel speelde: PES 2012, Skyrim, Diablo 3, Battlefield 3

  Foo Fighters - DOA
 • Ik blijf het mooi vinden dat jij bent geboren op de dag dat ik was uitgerekend <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Toch jammer dat je niet bevallen bent van je kind op dezelfde dag dat Kaoz geboren is, had leuk geweest idd.
 • Inderdaad! Dat had je eens verteld ja, erg tof! |.|
 • Ik blijf het mooi vinden dat jij bent geboren op de dag dat ik was uitgerekend :P
 • Geboorte 1991
  Green Day - I Want To Be Alone
  Ik ben geboren op een vrijdag de 13e. Normaal is dit een ongeluksdag, maar in mijn ogen is het mijn geluksdag, de dag dat ik op aarde werd neergezet. Schijnbaar was het een mooie zonnige ochtend. Al vanaf mijn geboorte was ik een rustige baby, waar mijn ouders bijna geen problemen mee hadden. Toen ik een jaar was, zetten mijn moeder me naast andere baby's, maar ik ging daarna ergens anders naartoe in de hoek en daar zelf spelen. Ik was toen erg op mijn eigen. Ik speelde het liefst alleen en wanneer mijn moeder me op een kamer zat, was ik het rustigste. Schijnbaar hield ik toen niet van gezelschap. Ik zou ook echt geen ander nummer weten, wat me toen het beste kan omschrijven.

  Basisschool 1996
  Kan me weinig herinneren van deze tijd. Kan me alleen herinneren dat ik veel voetbalde met vrienden. Kan er niet echt een specifiek nummer voor vinden :/


  Middelbare school 2004
  Simple Plan - Loser of the Year
  Ik had het geluk dat ik goed kon voetballen en veel games speelde. Daardoor heb ik 2 vrienden leren kennen die de "coole mensen van school" waren. Daardoor kwam ik in een groep met allemaal mensen die flink wat contacten hadden op school. Maar ik bleef in principe de "gamenerd". Maar ik heb wel 4 jaren lang een meisje leuk gevonden, maar die zag nooit wat in mij. Ik heb daar ook alles voor over gehad, trakteerde haar vaak etc, maar ze zag me gewoon als een vriend. Ik had alles voor haar over, maar omdat ik nooit opviel en me altijd op de achtergrond hield, viel ze ook niet op me. Daardoor voelde ik me toch wel "The Loser of the Year".


  MBO 2008
  Panic at the Disco! - The Green Gentleman
  Vele van jullie zullen dit nummer niet eens beluisteren. Maar dit nummer beschrijft perfect mijn periode op het MBO.

  Ik liep meestal achter de groep aan op het VMBO, ik hield me op de achtergrond, en zodra mijn vrienden een keuze maakte op het VMBO, dan maakte ik dezelfde. Ik durfde nooit echt zelf keuzes te maken. Totdat ik zag dat ik mijn hobby kon gaan uitoefenen op het MBO in Eindhoven. Voor mij was dit echt een big deal, want ik liet mijn vrienden in Maastricht achter om vervolgens vier jaren lang in Eindhoven te studeren. Maar uiteindelijk heeft zich dit perfect uitgepakt. Ik ben erachter gekomen wie mijn echte vrienden zijn en ik heb weer nieuwe vrienden gemaakt op het MBO, ik heb daar de mooiste tijd van mijn leven gehad. Het was zwaar op het begin, maar het was het allemaal waard. Want nu ga ik AudioVisual studeren op het HBO in Hilversum. Things have changed for me. And that's okay.
 • Dit topic is wel geworden wat Peter voor ogen had.


  Ja echt… :') :lol:
  Ik zal nog eens proberen een topic aan te maken :lol:
  Misschien maar gewoon een slotje op doen.
 • 13 Jaar oud en gabber: Sepultura - War

  Ik ben niet als metalhead uit de baarmoeder gekomen, wat sommigen ook mogen denken. Voor ik metal leerde kennen was ik helemaal van de happy hardcore. Al rommelent in een bak van de lokale Free Record Shop kwam ik de remaster tegen van Morbid Visions en Bestial Devastation. Op de voorkant stond een demon die een kerk die uit zijn grondvesten werd getrokken. Dit zag er des betreffend awesome uit voor 13-jarige AJ dat hij het toch maar moest proberen. Sinds ik War hoorde ben ik metalhead.

  19-25 Jaar oud en in eens weer single: Depeche Mode - Enjoy the silence

  Mijn laatste relatie voor mijn huidige duurde bijna 7 jaar. Aan het begin zaten we een keer in de auto en toen deed ik Depeche Mode in de CD speler. Ze was niet bekend met de band; maar ze vond Enjoy the silence erg mooi. Heeft toen zelf ook de CD gehaald en het nummer speelde bij veel van onze belangrijke mijlpalen. Toen ging het naar bijna 7 jaar niet meer. We besloten er een eind aan te breien en dat was op dat moment moeilijk; maar het nummer kreeg wel een hele andere (positieve) betekenis voor mij: Enjoy the silence.

  28 Jaar met vaste baan en happy as a pig in shit: Queen - Princes of the Universe

  Ik mag van mezelf zeggen dat ik een gelukkige dude ben geworden. Ik heb een leuke baan, toffe vriending, leuke vrienden en een tof leven. Queen is altijd mijn band geweest omdat ik er mee dood ben gegooid door mijn pa, dus deze mocht niet ontbreken. Ik voel me de Prince of my Universe als in dat ik het gevoel heb de shit op de rails te hebben.
 • Very Melon: The Topic
 • Very Melon

  Oftewel je bent je hele leven al high? :'D
 • Very Melon

  Dafuq

  Waarom bestaat dit?

  Omdat Japan.

  Daarom
 • :lol:
 • Very Melon

  Dafuq

  Waarom bestaat dit?
 • Nou, kunnen jullie misschien niet wat meer vertellen enzo? Alleen weer een armoedige link droppen is ook een beetje jammer….
 • Very Melon
  Wow, dit heb ik een jaar of zeven terug gekeken. :lol: Good times.

  Ik had er geen tijd meer voor, maar Norio Wakamoto die zo´n nummer zingt is gewoon priceless. :lol:
 • Very Melon
  Ik kijk dit met een flinke kater. My brain feels raped.
 • Very Melon
  Wow, dit heb ik een jaar of zeven terug gekeken. :lol: Good times.
 • Ik ken veel muziek, maar dit liedje heeft me door mijn middelbare schoolperiode geholpen..
 • Very Melon

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren