1. Een dringende vraag van een student (technisch)

Re: Een dringende vraag van een student (technisch)

je hebt een speciale instelling van IE voor demopods, touchscreen werkt als muis, dus niets ernstigs…

kortweg, een pc met constante verbinding met IMDB..
 • je hebt een speciale instelling van IE voor demopods, touchscreen werkt als muis, dus niets ernstigs…

  kortweg, een pc met constante verbinding met IMDB..
 • Hmm je wilt dus via die zuil verbinding maken met de website van IMDB, vanwaar je via hun server alle informatie op wilt vragen?

  En je wilt dat een winkelbediende diezelfde informatie kan veranderen? Dan moet diezelfde winkelbediende rechten krijgen tot de server van IMDB (wat denk ik niet zo snel zal gebeuren :)). Verder moet je ook via die zuil verbinding hebben tot die server van IMDB.. ik denk niet dat ze dat goed zullen vinden. Ik denk dat het makkelijker is om zelf een database op te zetten waar je desnoods alle informatie van IMDB ingaat zetten (oke veel werk maar je moet wat :P). En moet het zeg maar webbased zijn om een programma op je computer?

  Ik weet niet precies hoe het werkt met touchscreen op de computer, maakt het niet uit wat je hebt? Bv of je een programma of weet ik veel, een game? aan het spelen bent (bv settings veranderen door op je scherm te klikken).

  Maar goed, misschien is het, het handigste als je het webbased maakt? Maak je een website met een (My)SQL database erachter. En een admin waarin die winkelbediende de zaak up to date kan houden.

  Verder de zuil dus, waarin je een pc zet, OS maakt niet uit (aangezien je een online databaes gebruikt en niet een "echte" server die je 24/7 ergens laat draaien). En die touchscreen software erop installeren (nogmaals ik weet niet precies hoe dat in zijn werk gaat). En als het goed is ben je dan klaar..
 • Grote harde schijf, en Windows Server Editon
  Of Linux, nog beter.
 • Beste mede inside gamer leden,

  Ik ben met een document bezig voor school dat mij tot nu toe prima afgaat maar ik moet nu het technische gedeelte beschrijven. Hierbij heb ik jullie hulp nodig.

  Dit is het concept

  Er is een zuil met een touchscreen waarop je informatie over films kan opvragen. De zuil is namelijk verbonden met de website van IMDb (internet movie data base) Dit is allemaal mooi en aardig maar als ik dit dus echt zo willen bewerkstelligen wat heb ik dan allemaal nodig qua techniek en programma's. O ja en de winkelbediende moet de database in de zuil up to date kunnen houden. DUS WAT HEB IK HIERVOOR NODIG?

  Ikzelf heb tot nu toe dit (als mensen iets beters weten of meer ervan graag)

  - Touchscreen
  - Server (in de zuil met een database)
  - Windows 2000 of zo? (wat voor OS draait er meestal op een server?)
  - Database draait op Mysql (of kan ik beter iets anders doen? de winkelbediende moet de database in de zuil kunnen updaten zeg maar nieuwe films toevoegen, speciale acties en reclame toevoegen)

  - Verbinding met IMDB (eehm gewoon via kabels?)
  - De server waarop IMDB draait (geen idee wat voor server dat is)

  Nu wil ik dus zeg maar de technische details weten hoe heten de programma's en hoe connect een server met een andere server (welke programma's worden hierbij gebruikt)

  ALVAST BEDANKT

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren