1. Eigen Muziek

Re: Eigen Muziek

Vorige week was ik met een nummer bezig, dus ik hoop die nog snel af te maken… Dan zal ik hem hier posten…

Alleen als ik met zo'n nummer bezig ben, ben ik het vaak snel zat :S Dan vind ik het niks meer… Wie weet dat ik vanavond weer nieuwe inspiratie opdoe! :)
 • Vorige week was ik met een nummer bezig, dus ik hoop die nog snel af te maken… Dan zal ik hem hier posten…

  Alleen als ik met zo'n nummer bezig ben, ben ik het vaak snel zat :S Dan vind ik het niks meer… Wie weet dat ik vanavond weer nieuwe inspiratie opdoe! :)
 • Ik zelf zit niet in een band, maar m'n broer treed veel op alleen accoustich samen met nog een, als je wilt weten wat ie oa maakt kijk dan op zijn site www.alexhof.com hij heeft het allemaal thuis opgenomen dus het is niet studio kwaliteit ;)
  Ze noemen zich zelf de "Curbside Prophets" . (hij heeft een mp3 speler op z'n site met eigen nummers enw at covers)

  En in deze band zit ie ook dat is een punkrock bandje maar dat is de laatste tijd wat uitelkaar www.atama-web.nl Hiervan is die niet de zanger, alleen achtergrond zang en Gitaar)
 • Net was een goede vriend van me hier, met wie ik vaak jam… Hij speelt bas, ik gitaar, en we hebben net echt ontzettend coole jams gehad samen, jammer dat dit niet samen met de drummer was… maar even de stukjes genoteerd en volgende keer met de drummer ook spelen… Wie weet valt er wel wat leuks van te maken! Ik laat wat horen zodra er materiaal is!
 • Ik speel al bijna 10 jaar basgitaar, maar ik begon mn 1e bandje toen ik iets meer dan een jaar speelde ofzo.
 • Hheb een vraagje voor al de mensen in dit topic die in een beginnende band zitten: hoe lang bespelen jullie al je instrument ?

  en owja dat nummer van henkie was wel cool :7

  hier is ook nog een mooi nummer van john frusciante van het shadows collide with people album: http://www.megaupload.com/?d=70TQGPTE
 • Dan was het vast en zeker Niandra LaDes of Smile From The Streets You Hold… als je er echt doorheen komt zitten er mooie nummers bij… Smile had hij uitgebracht voor drugsgeld… hij was bijna zo goed als dood door die kloteperiode :( Dus ja, die albums zijn wat wazig, maar Niandra blijft ondanks de wat wazige zang e.d. een meesterwerk :)

  Maar ja, we gaan een beetje offtopic, dat wil Henkie niet! :P
 • Pfff goeie vraag, een kennis van me zette eens op een feestje een album van 'm op, iedereen kreeg er koppijn van, ik heb niet meer de moeite genomen om te kijken welk album het precies was.

  Gitaar was wel aardig hoor, al werd werd ik nogal afgeleid door wat klonk als een levend gevilde zeug die door een bak met zout werd gerold.
 • En op welke albums baseer je die mening? :P Als je Niandra LaDes of Smile From The Streets You Hold… of To Record Only Water for Ten Days bedoeld… dan begrijp ik je :)

  Op Shadows Collide With People en de 6 erna, is zijn stem echt zoveeeeel beter :P
 • Ik hoop dat je zuiverder zingt dan je held John Frusciante Flea :P
  Die gast klinkt echt als een autistische kraai met een anale verstopping :D
 • Ik zit in een beginnende band, we zijn nog een beetje in de schrijf/jam fase, dus nog niet echt materiaal om op te nemen. Misschien later een keer :]

  Nummer heb ik nog niet beluisterd omdat ik nu op stage ben :P
 • Henkie, eigen muziek van mij komt nog wel :P Misschien volgende week? Voorlopig zal het ff enkel solonummers zijn, maar binnenkort ook met mijn nieuwe band :)
 • We hebben hem zelf ook al op een server staan, alleen daar hebben we liever niet dat mensen gaan neuzen. Geen andere mensen met eigen muziek??
 • Henkie, als je 'm naar [knip] verstuurt host ik 'm voor je.
 • Klink zeer nice, Henkie! Two thumbs up!
 • Goed idee dit topic jammer dat ik geen band heb. :P
  Maar goed ik hou van veel soorten muziek (behalve Trance en Harcore) dus ik heb hem beluisterd.

  Henkie - Armie
  Leuk deuntje jammer dat de opnamens beetje wazig zijn het klinkt voor de rest best lekker in het begin.
  De stem van de zanger vind ik niet echt duidelijk door de opnamen neem ik aan, want ik hoor de text niet echt.
  Als je mischien een iets duidelijkere opnamen kon maken zonder piepjes en duidelijkere zang dan kan ik beter oordelen.
  De drums zijn ook wel ok niet top maar gewoon ok.
  De gitaar klinkt ook goed maar ik ben vooral te spreken over de intro van het nummer het had net wel 1 stukje korter gemogen maar verder klinkt het gewoon lekker in het gehoor.
  Maar goed ik kan beter oordelen als je een betere opnamen hebt ik kan namelijk niks opmaken van de text.

  7/10 (Intro is leuk gedaan jammer van de opnamen dat ik de stem van de zanger niet goed hoor verder klinkt het goed.)

  Wat is BTW de band naam?
 • Ik ben ook niet zo'n fan van rapidshare. Met een free account kun je maar een aantal MB per uur downloaden en nu zegt die weer dat er al een download op mijn IP adres bezig is. Wat toch echt niet het geval is.

  Maar mocht ik het nummer morgen kunnen luisteren zal ik je er feedback op geven! ;)
 • Wtf is dat voor 'n wazige site? Je moet iedere keer wachten op je download, en dan klik je erop en dan kom je weer uit bij het begin.
 • Naar aanleiding van het vrij dramatische nummer in het rate deze "song" topic, hier een topic met serieuzere eigen muziek. Post hier je eigen muziek en geef elkaar feedback.
  Hier het 3e nummer van mijn band. De opname is slecht, met 1 microfoon op een 4-sporenrecorder in de oefenruimte, maar het is wel te horen.

  http://rapidshare.de/files/7059284/03_Amy.mp3.html

  Laat weten wat jullie vinden en post je eigen muziek!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren