1. Ervaring met lik sang en paypal

Re: Ervaring met lik sang en paypal

Paypal lukt wel zonder Creditcard, betaalde ik vroeger altijd iRO mee :P Maar met Creditcard is het sneller en meestal goedkoper.

Gogo Gadget-Creditcard!
 • Paypal lukt wel zonder Creditcard, betaalde ik vroeger altijd iRO mee :P Maar met Creditcard is het sneller en meestal goedkoper.

  Gogo Gadget-Creditcard!
 • Ik heb besloten er geen te bestellen. PayPal lukt niet zonder creditcard hoor. En ik moet in totaal iets van 190 euro betalen voor een DS.
  Bedankt voor jullie hulp. En voor de hulp van "MR" op msn ;)
  Deze topic mag dicht :7
 • Ik geef je wel een tip: pas op met phishing. Altijd goed het e-mail adress check van het person aan wie je betaalt. Daarnaast ook altijd goed de ssl certificaten checken en de link van paypal bovenaan je browser. SSL certifcaten kun je controleren door op het slotje te drukken. Als de certificaat van paypal is, dan is het veilig. Als de link in de certificaat bijv. van: uitgegeven door: cyberabdul.net/phising dan weet je al genoeg.

  Goed controleren en blijv op je hoede ermee.

  Eventjes een andere vraag: waarom gebruik je geen creditcard? ben je te jong voor een creditcard of mag je er geen gebruiken van je ouders? Ik vind zelf creditcard direct aan liksang zowieso sneller en fijner. Je spullen zijn namelijk verzekerd in de meeste gevallen en je kunt bijna altijd je geld terugeisen als het mis gaat. Lees maar eens een keer de regeltjes door van een creditcard bij visa of mastercard.
 • http://www.gamed.nl/view/9335

  Lees maar door.
 • Hey
  Ik ga die witte ds kopen. Maar ik snap er de balle van hoe je dat moet betalen enzo..
  Dus kan iemand me ff helpen op msn? Dat gaat ff sneller dan zon forum, en heb ik mijn DS eerder :P
  Ik moet dus ff van iemand weten hoe je dat geld overmaakt naar lik sang, en hoe paypal werkt, want heb je daar een credit card voor nodig? :S :7
  Mijn msn is yellow1989@gmail.com (geef geen handtekeningen weg via dat adres)
  Ik hoop dat dit topic mag, anders mag iemand hem morgen ofzo wel ff deleten :P
  P.S wie mij helpt krijgt een kusje

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren