1. Europese orde nu echt in gevaar

Re: Europese orde nu echt in gevaar

Laat die stakkers maar komen. Ze graven hun eigen gat steeds dieper en dieper. Denken ze nou echt dat ze door middel van deze aanslagen er voor kunnen zorgen dat ze straks hun eigen gang weer kunnen gaan?
 • Laat die stakkers maar komen. Ze graven hun eigen gat steeds dieper en dieper. Denken ze nou echt dat ze door middel van deze aanslagen er voor kunnen zorgen dat ze straks hun eigen gang weer kunnen gaan?
 • Het grootste probleem van de Europese orde en de rest van die shit zijn ze zelf. Zie de mensheid als water, en de machthebbers als handen. De handen proberen zoveel mogelijk water vast te houden, en het tegelijkertijd te beschermen tegen rondvliegend vuil. Om het te beschermen doen de ze de handen dicht, waardoor al het water eruit stroomt, en het veel meer vuil opvangt als eerst.
 • Wathever !!!!!!!!!

  zodra die gasten ontploffen en hun geest stijgt op zie je ineens THE GATES OF HEAVEN

  Sorry Dude Access Denied en dan vallen ze in de Helll ( net als kenny )
 • Maar dan kom je wel in de hoogste hemel. Als je je eigen op offert. Ik zou het misschien ook wel doen al zou ik in de ONZIN geloven.
 • Mensen die "terroristen " denken dat ze handdelen in de naam van de Islaam
  maar als je de meeste moslimse mensen vraagt over die dingen zijn ze allemaal tegen "terrorisme'' en in de Kran staat net als in de Bijbel !!! Thou shall not Kill !!!
 • Alsof al die aanslagen ervoor gaan zorgen dat ze hun zin krijgen..
  Als ze zo doorgaan zal de hele islam op een gegeven moment in een zelf gegraven gat vallen en daar komen ze niet snel meer uit.
  De olie in het midden-oosten is over 20 jaar helemaal uitgeput, dus dan kunnen we mooi een grote muur om ze heen bouwen en ze in hun eigen stront om laten komen.

  Terrorisme zit wereldwijd. Het erge is dat bijna alle terroristen die verantwoordelijk zijn voor de Europese aanslagen burgers waren van het geslachtofferde land, zoals die gasten van Londen.

  Die gasten worden van buitenaf geronselt, het kan in principe je buurman zijn die zich gisteren bekeerd heeft tot het moslim extremisme ala Jason W etc. Er zijn hier dankzij ons geweldige asielbeleid zeer waarschijnlijk al een hele boel binnengelaten en er worden alleen maar meer gerecruteerd. Daarom kun je het mijns inziens moeilijk bevechten en helpt het midden oosten hermetisch afsluiten ook niet, want, wie moet je nu precies hebben?

  Nederland heeft nog niet eerder een terroristische aanslag gehad en ik ben benieuwd hoe we het hier opvangen als het uur U daadwerkelijk aangebroken is.
 • Laat maar, het ging om een misverstand.
 • Alsof al die aanslagen ervoor gaan zorgen dat ze hun zin krijgen..
  Als ze zo doorgaan zal de hele islam op een gegeven moment in een zelf gegraven gat vallen en daar komen ze niet snel meer uit.
  De olie in het midden-oosten is over 20 jaar helemaal uitgeput, dus dan kunnen we mooi een grote muur om ze heen bouwen en ze in hun eigen stront om laten komen.
 • Nee ik denk toch dat de veiligste plaats in Europa de top Van de Mont blanc Is !!!

  ja ben er zeker van .
 • Volgens mij is het veiligste plekje van Europa nu wel in Luxemburg of iets.
 • als die tulbanden slim zijn blazen ze de dijken op dan verwoesten ze veel <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  dat zou een enorm, maar dan ook enorm probleem worden. Ik moet er eigenlijk niet aan denken. Een aanslag in NLD :S
 • als die tulbanden slim zijn blazen ze de dijken op dan verwoesten ze veel :P
 • Maar op Gamersnet had iemand zo`n berekening gemaakt.

  Ik snap er alleen weinig van.

  Er zit een patroon in die aanslagen !

  Kijk maar voor de eerste aanslagen in Europa :

  - Casablaca, Marokko
  - ander land aan de Noord kust
  - Istanbul, Turkije

  Alles is echt in een cirkel om Europa.

  In Europa :

  - Madrid, Spanje ( trein, op rails )
  - Londen, Engeland ( metro, op rails onder de grond )

  Madrid was met een voertuig op de rails en Londen ook !

  Madrid : 11-3 zeflde 11-9 ( datum )
  Londen : 9:51,9:56,9:57 (2001,2006,2007) aanslagen 7-7 datum ( 7 aanslagen )

  2001 : New York (9:51)
  stilte is Londen (9:…)
  2006 : volgende doel (9:56)
  2007 : volgende doel (9:57)

  Gemunt op alle landen met leger in :

  - Irak ( of ooit in dat land )
  - Afganistan ( of ooit in dat land )
  - of slechte naam bij terroristen

  landen :

  -Nederland ( waarscheinlijk Theo van Gogh kan ook toeval zijn geweest 2004) had leger in Irak en nog steeds in Afganistan )
  -Duitsland ( nog niet maar heeft leger in Afganistan )
  -Engeland ( 7-7-2005 leger in Irak )
  -Spanje ( 11-3-2004 had leger in Irak )
  -Japan ( heeft leger in Irak )
  -Turkije ( Istanbul; tijdens invasie Amerika Irak had Turikije meegeholpen )
  -Amerika (11-9-2001 Koude Oorlog Osama Bin Laden geholpen en verraden ) leger Irak en Afganistan )kans op volgende aanslag )
  -Italië ( heeft een leger in Irak )

  Ik durf te wedden dat de volgende aanslang in : Duitsland, 2006
 • België is lekker veilig :)

  Ik vind het wel kut voor jullie. Wie weet wordt een bekend lid van IGF wel één van de slachtoffers. [size=1]Ik hoop heel stiekem dat het een fanboy is[/size]
 • Vier daagse is het dus niet geworden. VRIJ LOGISCH OOK DAS MOTHERFUCKING NIJMEGEN.
  Nou mij dus totaal wel , er is niks gebeurd .
 • Als ze zijn buurt nou aanpakken, moet ik nog zien of het lang duurt voor de soldaten terug zijn.
 • Ik verwacht dat we als nederland ook wel een keer aan de beurt komen. Het lijkt me logisch zelfs eerlijk gezegd. Wel denk ik dat we hier na een eventuele aanslag met een ander klimaat te maken gaan krijgen. De maatsschappij verhard snel en een aanslag zal dit geen goed doen. Bovendien denk ik dat het kabinet dan vriendelijk verzocht wordt om op te stappen, veel mensen zien daarin toch de oorzaak van al het kwaad. (zij hebben dan ook besloten om er heen te gaan) Het gaat al niet goed in NL, en een aanslag zal zeker heel veel teweeg brengen.


  Ik zie de vierdaagse ook wel als een mogelijk doelwit. En het lijkt me easy om daar een bom te laten ontploffen. Je treft veel burgers, en mogelijk nog wat militairen. Vorig jaar was er al sprake van dreiging, nu hoor je er niks over, maar het zou me niet verbazen als daar wat gaat gebeuren vrijdag.
 • De amerikaanen en Britten verzieken het in Irak door een onrechtvaardige oorlog te voeren. Dus dan denken de moslim extremisten oke laten wij het even gaan verziekken in hun landen. Dus ik denk, ga weg uit Irak en laat de Irakezen het zelf oplossen. Dan komen er hier geen aanslagen meer.

  Nee dan worden ze boos omdat ze daar verhongeren/andere shit en geven ze het westen de schuld omdat ze niet helpen. ^_^'
 • De amerikaanen en Britten verzieken het in Irak door een onrechtvaardige oorlog te voeren. Dus dan denken de moslim extremisten oke laten wij het even gaan verziekken in hun landen. Dus ik denk, ga weg uit Irak en laat de Irakezen het zelf oplossen. Dan komen er hier geen aanslagen meer.
 • pft ik ben niet bang. Ik reis elke dag (behalve in de vakantie) met de trein & metro naar Amsterdam. Maar ik laat me echt niet bang maken door zulke berichten. Ok ik stap niet meer onbezorgt de trein in, en als ik een koffer zie staan waar niemand bij hoort dan zal ik daar ook wel voor oppassen.
  Het enige wat deze terroristen willen is angst creeeren en ik wil niet bang zijn omdat zij willen dat ik dat ben. Net als dat ik niet iedereen met een hoofddoekje of een marrokaans/turks/moslim uiterlijk uit de weg wil gaan en met de nek aankijken omdat ze moslim zijn.
  Dit soort mensen mogen niet winnen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren