1. Festivalseizoen 2011

Re: Festivalseizoen 2011

Dubbel! +1
 • Dubbel! +1
 • True true eminem wordt wel dope als hij veel oude shitz performed. beetje jammer van dEUS tho.
 • Tomorrowland is 13 augustus. <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  En dus? :P
 • En vergeet natuurlijk niet Eminem op Pukkelpop xD

  Ik heb echt zin in Pukkelpop, alleen wel irritant dat het precies de week voordat mijn school begint is, maar dat maakt geen zak uit :D
 • Zijn daar nog kaartjes voor? Vorig jaar wou ik ook naar beiden.
 • er zijn veel festivals in het water gevallen ja… moet zeggen dat ik redelijk geluk heb gehad.. alleen op soenda en Dour was het slecht weer! mocht de pret niet drukken trouwens. :)
 • Dance Valley was mijn laatste festival. Over het algemeen beschouwt vind ik dit seizoen wel leuk, maar te regenachtig.
 • afgelopen weekend is het festivalseizoen voor mij afgesloten met Appelpop hier in mijn woonplaats! was weer een geslaagd festivalseizoen moet ik zeggen! op naar volgend jaar, hopelijk dan wat meer buitenlandse festivals bezoeken :D
 • zo vorig weekend Dour Festival gehad… pffff, dat is me het festival wel zeg! echt een aanrader voor iedereen die een brede muzieksmaak heeft!

  op naar Dominator dit weekend :p
  Normaal ging ik ook gaan met iemand, maar de tickets waren al uitverkocht. :(
 • zo vorig weekend Dour Festival gehad… pffff, dat is me het festival wel zeg! echt een aanrader voor iedereen die een brede muzieksmaak heeft!

  op naar Dominator dit weekend :p

  Zat te twijfelen om te gaan, besloot op het laatste moment van wel, maar toen waren de combitickets uitverkocht :(
 • zo vorig weekend Dour Festival gehad… pffff, dat is me het festival wel zeg! echt een aanrader voor iedereen die een brede muzieksmaak heeft!

  op naar Dominator dit weekend :p
 • Ik snap ook niet wat mensen zo geweldig vinden aan Go Back to the Zoo. En als je het met Kane vergelijkt, moet je het wel heel erg klote vinden, aangezien Kane de meest kut band ooit is.
 • Heel Nederland is gek behalve ik. Iedereen digt het kennelijk, MAAR WAT EEN SAAIE KLOTEBAND. Serieus, gewoon average indie rock die totaal niet boeiend is
  Go Back to the Zoo is geen indie en coincidentally denk ik dat Go Back to the Zoo Kane-niveau's van kut is.
 • Graspop een breedte line-up? er is haast geen power en heel weinig prog. En een stuk of 20metalcore bands. Maar toch :P

  En ik vind het zuur dat Graspop zowel dream theater als blind guardian als gojira niet geboekt heeft terwijl ze in die periode toch echt in de buurt zijn allemaal :(
 • Het worden 2 festivals voor mij dit jaar: Graspop en Wacken.

  Graspop met: Ozzy , Scorpions, Ozzy, Iced Earth, Judas Priest, Epica, Opeth , Slipknot , Rob Zombie, Epica , Cradle of Filth, Arch Enemy & much more ga ik dus écht niet missen, wat een breedte line-up (alleen jammer dat Werchter Maiden heeft gejat, nog steeds pissed over, Maiden hoort veel en veel meer bij Graspop dan Werchter).

  Wacken heeft voor mij de knaller Blind Guardian, toch één van mijn favoriete live bands.

  MAAARRR eerst Iron Maiden a.s woensdag, geen festival maar wel net zo gaaf , counting the days :P
 • Ben dus naar Dauwpop geweest en was dus wel tof. Mijn commentaar:

  - Giel Beelen & Stylus DJ's: Drie dudes die er enkel waren om het schema tot Boef en de Gelogeerde Aap vol te krijgen, maar was op zich wel leuk. Gewoon wat bekende muziek met wat toffe beats eronder, was wel oké. Wel awesome dat ze INTERGALACTIC PLANETARY, PLANETARY INTERGALACTIC erin verwerkt hadden.

  - Boef en de Gelogeerde Aap: Awesome. Awesome awesome awesome. Producer Boef zorgt voor dikke dubstep, terwijl rapper Aap met zijn leuke Brabantse accent niet de meest doorsnee teksten spuit. De tent stond niet vol, maar de mensen die er waren waren goed mee te krijgen, dus het was wel vet. Wel jammer dat het zo kort was en vroeg op de dag, maar ja. Heel tof.

  - Kraak & Smaak: Suckiness. Duurde veel te lang, gewoon niet interessante electro house en het was geen interessante show. Ook behoorlijk schrijnend dat de kerel die aan het blèren was het publiek mee probeerde te krijgen en het hem niet lukte. Pijnlijk saai.

  - Nobody Beats the Drum: Briljante electro. Mooie show met schermen stop-motion filmpjes en dergelijke en grappig was ook dat twee van de DJ's de hele tijd met de vriendin met wie ik naar Dauwpop was aan het oogcontacten en sjansen waren. Jammer dat ook hier de zaal behoorlijk leeg was, want de muziek was echt, écht vet. Hier ga ik meer van checken.

  - De Jeugd van Tegenwoordig: En toen liep de tent vol. Verschrikkelijk druk, maar het was ook wel waard aangezien het behoorlijk awesome was. Hengel at a Bitch, Shenkie, Get Spanish… kortom een heleboel toffe nummers waar lekker op meegebouncet kon worden. Publiek zat helaas wel vol spacende dwazen die iedereen aan het duwen en trekken en shit waren, dat was minder. Vieze Fur had geloof ik iets te veel gebruikt, die hield het ook niet helemaal meer vol. Rest van de Jeugd leek not amused. Zat trouwens een briljante remix van Watskeburt tussen, props voor Bas Bron.

  - DeWolff: Niet zoveel van meegekregen aangezien we wat later kwamen aanlopen en ik een lachstuip kreeg die de rest van de voorstelling duurde. Klonk wel tof tho.

  - Blood Red Shoes: LIVE ZO VEEL BETER. Serieus, ik heb Fire Like This op de PC hier staan en het boeide me niet zo heel erg, maar live is het zo veel beter! Van te voren wel gigantisch veel geouwehoer met de sound check en uiteindelijk stonden de microfoons alsnog te zacht, maar alsnog heel tof. Publiek moest even op gang komen, maar daarna ging het goed los met hier en daar een pit. Uiteindelijk gooide de drummer nog zijn drumstok in het publiek en op mijn hoofd - dat deed pijn. Leuk aandenken zullen we maar zeggen.

  - Go Back to the Zoo: Heel Nederland is gek behalve ik. Iedereen digt het kennelijk, MAAR WAT EEN SAAIE KLOTEBAND. Serieus, gewoon average indie rock die totaal niet boeiend is, maar het hele publiek ging los. Behalve ik. Sufheid ten top.
 • Lol Mysterylandgangers komen mijn moeder tegen!

  Ik moet er niet aan denken om daar ooit heen te gaan though, het staat praktisch in mijn achtertuin en al dat geluid wat ik daarvan hoor als ik thuis ben maakt me al jaren moe.

  Ik wil wel naar festivals, maar ik heb een gat in m'n hand, dus het gaat niet lukken :(
  Anders was ik in april oid wel naar Groezrock gegaan.
 • Gisteren bij Soenda mooie opening voor mijn festivalseizoen <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Geweldige sfeer, dikke muziek (lees: muzikale duizendpoot ,van de dubstep container tot minimal lounge tot techno), genoeg ruimte en meer dan genoeg mooie dames! Nu nog een maandje wachten en dan awake fest!

  Soenda was leuk afgelopen zaterdag idd… vond het alleen in de tenten later op de dag veel te druk, dus maar op de main gaan staan! was goed te doen, alleen beetje slappe afsluiter van kruse! op naar aanstaande zaterdag! FYMF! <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Ben ook idd op main gaan staan, en daarna naar the advent en oscar mulero gegaan in die komodo tent, toen viel die drukte wel mee. Monika kruse sluitte af met minicoolboyz - the darkness is calling me toch? Vind 't wel een spacende track alleen als afsluiter mag die inderdaad wel iets harder ja :)
 • Gisteren bij Soenda mooie opening voor mijn festivalseizoen <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Geweldige sfeer, dikke muziek (lees: muzikale duizendpoot ,van de dubstep container tot minimal lounge tot techno), genoeg ruimte en meer dan genoeg mooie dames! Nu nog een maandje wachten en dan awake fest!

  Soenda was leuk afgelopen zaterdag idd… vond het alleen in de tenten later op de dag veel te druk, dus maar op de main gaan staan! was goed te doen, alleen beetje slappe afsluiter van kruse! op naar aanstaande zaterdag! FYMF! :D
 • Scorpions? Bestaan die nog? :lol:

  Laatste tour :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren