1. FF7 Advent Children

Re: FF7 Advent Children

ik heb het over de japanse :P
die wordt vast wel gesubbed voordat de Amerikaanse komt
Orginele voices is meestal leuker/fijner om te kijken/luisteren ;)
 • ik heb het over de japanse :P
  die wordt vast wel gesubbed voordat de Amerikaanse komt
  Orginele voices is meestal leuker/fijner om te kijken/luisteren ;)
 • ** Newsflash*

  bijna 14 september, dan komt de film uit
  ff ter herinnering voor de mensen die de film willen zien
 • Hebben jullie hem dan al gevonden (met Engelse subs)?

  internet staat er vol van
 • Damn, wat een gave film. Zo moet een FF film zijn en niet dat Hollywood FF Spirits Within zootje.

  idd laat de rest maar komen. :D
 • en ik wil de dvd versie :(
 • Nog zo'n 40 minuten en hij is klaar.
  Hoe lang duurt de film? Zal ik hem nu nog kijken of duurt hij te lang om hem nu nog helemaal af te kijken?
  Dan kijk ik hem gewoon morgenochtend ^^

  Zo'n anderhalf uur (vol dikke actie :P)
 • Wat een brute animatiefilm zeg!! Waarom heeft square aan kapitaalvernietiging gedaan met Spirits Within terwijl ze ook capabel zijn om iets als dit af te leveren??

  Deze DVD gaat ik zekers kopen.
 • huh is die film nou al uit?
 • Zijn er toevallig mensen hier die dat zeer gave Limited edition pakket hebben? :D
 • Minor spoiler:

 • ok kibo's, ik ben zelf achter de releasedatum gekomen.
  22 december zal ie uikomen op UMD en op DVD.
  In europa dus.

  (dubbelpost was kickpost)
 • nee, ik ben ook een FF-fan, maar heb hem nog niet gezien :(
  Ik wil persé wachten tot de europese launch….

  Maar wanneer komt ie nu??
 • Ik heb hem zojuist gekeken, perfecte manier om wakker te worden ^^D Ik ga voor de rest maar over op de quote-modus, alhoewel ik waarschijnlijk de laatste Final Fantasy fan op het forum ben die hem gezien heeft.

 • Ik heb hem zaterdag eindelijk gezien, hij lag al zo lang te stof te happen.

  In het begin wel ff goed opletten maar na een half uurtje snapte ik het wel.
  Meesterlijk, geweldig, perfect.
 • Advent Children zou ik toch wel liever aanraden aan mensen die FFVII hebben gespeeld. Het is geen film voor jan met de pet, maar een film voor de FF7 liefhebber!

  P2G-er als je FF7's verhaal ingewikkeld vind dan raad ik je Xenogears aan, die gaat nog een sprong verder. Is trouwens zelfs een beter verhaal.
 • Allemaal weer van die negatieve reacties weer. De FILM IS JUIST NOOIT IN DE BIOSCOOP UITGEBRACHT, OMDAT HET BEDOELT IS VOOR DE FANS.

  Zij hebben nooit het idee gehad, om het voor de normale publiek te creeeren. Het is een goede film, als je het spel gespeeld heb, anders niet.

  Het spel heeft een open einde en deze film is het antwoordt voor de open einde.

  Ik vind het achterlijk als je een negatieve reacties begint te geven over de film, terwijl je het spel nooit gespeeld hebt.

  Wat was er dan precies open aan het eind van FF7.. Vond het redelijk done allemaal. Oke, de gevolgen werden niet helemaal uitgelegd, maar een goed verhaal laat wat over aan de verbeelding over.

  Wat beantwoord deze film dan eigenlijk? Ik had nou niet echt dat ik dingen die ik in de game niet snapte nu wel werden uitgelegd. Tis gewoon een leuke film met veel actie, maar nauwelijks verhaal.

  Als je het niet begrijpt..tja het is een vervolg op de game, wat had je dan verwacht.. dat ze het 40 uur durende verhaal van FF7 zouden gaan uitleggen? Dan ben je al dik 3 uur kwijt.. Het verhaal van FF7 is zover ik weet het ingewikkeldste verhaal in een videogame tot nu toe. Heb ik geen problemen mee, want ik hou wel van een verhaal waarbij je moet nadenken. Dus gewoon de game halen en niet zeuren. Het is sowieso een game die je gespeeld moet hebben. Grafisch verouderd, maar daar merk je na een half uurtje niks meer van. Ik heb de game 2 jaar geleden pas voor het eerst gespeeld.
 • op de snes heel veel FF MQ gespeeld, alleen zelf niet in de gaten gehad dat het een final fantasy was, maarja. 8 jaar geleden voor de eerste keer ff7 uitgespeeld, vanaf toen werd ik ff addict, teminste ik vond ff7 gaaf dus kocht meer ;) ff8 tegenvaller imo, maja dat ben ik. eerste film was diep triest, en deze film maakt alles weer goed, mensen speel het spel op psx/2 of pc!, moeite zeker waard
 • Heiligenschennis!! Ketter! Heiden! <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  Het ligt echt aan het feit dat jij FFVII niet gespeeld hebt, dat verklaard namelijk een hele hoop. Ik ben het met je eens dat de film dan alsnog ietwat vaag is, maar SE is zeker wel de meester op het gebied van goede verhalen.

  Speel de game zou ik zeggen; ik heb nog nooit zo'n super sterk verhaal in een game gezien <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Ik lees hier genoeg reacties van mensen die het verhaal niet snappen waarschijnlijk omdat ze de game niet gespeeld hebben.
  Dus komt het erop neer dat SE niet goed het verhaal over heeft laten komen. Het verhaal moet ook begrijpbaar zijn voor mensen die de game niet gespeeld hebben. En dat is het blijkbaar niet. Dus heeft SE niet zn best gedaan.

  Allemaal weer van die negatieve reacties weer. De FILM IS JUIST NOOIT IN DE BIOSCOOP UITGEBRACHT, OMDAT HET BEDOELT IS VOOR DE FANS.

  Zij hebben nooit het idee gehad, om het voor de normale publiek te creeeren. Het is een goede film, als je het spel gespeeld heb, anders niet.

  Het spel heeft een open einde en deze film is het antwoordt voor de open einde.

  Ik vind het achterlijk als je een negatieve reacties begint te geven over de film, terwijl je het spel nooit gespeeld hebt.
 • Bah, ik heb er spijt van dat ik wacht tot de release, misschien dat ik toch maar moet gaan downloaden :P

  Heb ik trouwens al gezegt dat ik vrouwen die Final Fantasy leuk vind, geil vind? :P
 • Eergister gekeken.. en al drie keer over gekeken ^___^
  En uit elkaar gehaald om gifjes van Reno te maken 8] *fangirl*
  Anyway ik heb VII nog nooit gespeeld en de film herinnerde me er erg aan dat ik hem nog moet spelen. [size=0] mag hem sowieso lenen van een vriendin YAY[/size]
  Maargoed ik snapte hem wel =) (ja na 1 keer al :P)
  WEEEEH blijft een leuke film ^^D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren