1. film genres

Re: film genres

Epic shizzle vs. non-epic stuff.

Nah, je kunt ook gaan voor 'gevoel' bij een film: 'spannend', 'melig', 'zielig', 'geil' etc., zodat je de keuze een beetje aan kunt passen aan je eigen emoties en belangen van het moment.
:]
 • Epic shizzle vs. non-epic stuff.

  Nah, je kunt ook gaan voor 'gevoel' bij een film: 'spannend', 'melig', 'zielig', 'geil' etc., zodat je de keuze een beetje aan kunt passen aan je eigen emoties en belangen van het moment.
  :]
 • Epic shizzle vs. non-epic stuff.

  Nah, je kunt ook gaan voor 'gevoel' bij een film: 'spannend', 'melig', 'zielig' etc., zodat je de keuze een beetje aan kunt passen aan je eigen emoties en belangen van het moment.
 • xxx erotische film
 • Dat is dus inderdaad het probleem. Waar deel je ze in :P

  Misschien hou ik het wel gewoon bij de hoofdgenres dan xD
 • http://nl.wikipedia.org/wiki/Filmgenre
 • Je hebt ook comedy/horror en andere films die eigenlijk meerdere genres beslaan. Hoe deel je die dan in?

  + Horror
  ++ Comedy

  Of juist andersom?
  Het lijkt mij net als blitsmeister ook niet echt handig om films zo te ordenen.. sorry :P
 • Nee, ik ben een erg genre gericht persoon. De eene dag heb ik zin om bijvoorbeeld horror te kijken en de volgende dag weer een komedie zeg maar. Plus ik ben eigenlijks in het algemeen wel benieuwd hoeveel en wat voor film genres er allemaal wel niet zijn.

  Zou het tof vinden als je een kleine bijdrage daaraan zou kunnen leveren, maar hoeft niet natuurlijk. Bedankt voor de reactie iig.
 • Gewoon gekeken/niet-gekeken en dan op alfabetische volgorde ;o Het indelen in sub-sub-subgenres maakt het opzoeken van een film nou niet echt makkelijker imo.
 • Hallo members,

  Ik ben bezig mijn films te ordenen in gekeken films en nog te bekijken films. Alleen beide categorieën bevatten al een shitload aan film titels. Ik zou ze daarom graag willen ordenen naar genre.

  Zou graag met jullie willen uitvinden van de beste manier is om het kwa genre in te delen.

  Ik had zoiets in me hoofd van we pakken eerst een heel erg breed genre, bijvoorbeeld drama en vervolgens voegen we daarin de subgenres en misschien daarna wel weer sub-subgenres. Dan krijg je dus zoiets als.

  +Drama
  ++ Misdaad
  +++ Hedendaags
  +++ Historisch

  Vind het nogal lastig om te ordenen. Uiteindelijk kom ik er zelf ook wel, maar misschien hebben jullie suggesties of een betere plaats voor een bepaald genre.

  Snappen jullie t een beetje wat ik bedoel?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren