1. FMA, Champloo, Seven afgelopen.. wat nu?

Re: FMA, Champloo, Seven afgelopen.. wat nu?

Tsja, ik vind het ook de meest overhyped anime ever hoor. Je bent niet de enige Chris ;).
 • Tsja, ik vind het ook de meest overhyped anime ever hoor. Je bent niet de enige Chris ;).
 • heoveel afl. had samurai champloo eigenlijk (want er waren toch 2 seasons??)??
 • Soort van, maar er is gewoon 1 season, alleen ze hadden een break tussen die 26 epsiodes dacht ik. En door die break heb je eigenlijk 2 seasons, wat het helemaal niet is =/
 • One Piece :)
  ben nu zelf ook bezig met downloaden
 • Tsja, ik vind het ook de meest overhyped anime ever hoor. Je bent niet de enige Chris <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />.

  Overhyped is wat anders, maar je kan niet ontkennen dat geen goede anime is.

  Ik lig toch niet uit de "crew", James?

  Mja.. ik heb het echt geprobeerd, ik hoorde overal dat hij zo goed was. Ik keek er toch meer naar van, ik zie wel, dus zoveel mogelijk zonder verwachtingen… ik heb de eerste paar eps gewon gekeken en vond er gewoon… niks aan. Tot en met 9 gezien ofzo en toen maar gewoon opgegeven.

  Hahaha, je wordt gedegradeerd! ^^D

  In het begin dacht ik ook, wat een bagger anime voor zo'n grote titel, volgens mij zei agent smith tegen mij dat Bebop zo geweldig was. Maar na een tijdje had ik het weer opgepakt en even gekeken tot epsiode 13. Daarna kon ik niet meer stoppen, de muziek is echt een meesterwerkje, de animatie is stylish gedaan en hoe de afleveringen aan elkaar koppelden is gewoon prachtig.

  Iemand die van muziek houdt, moet Bebop gewoon kijken, want voor de rest vond ik het ook niet bijster bijzonder (plot, development). Je moet vooral hebben van het stylishe gevoel, een ander goed voorbeeld is Beck. Daar lijkt het net alsof je tussen al die 10000 mensen naar een concert zit te kijken, terwijl je hier eerder een jazz, detective-actige sfeertje krijgt, perfect afgewisseld door treurige en catchy muziek.
 • Ik lig toch niet uit de "crew", James?:(

  Mja.. ik heb het echt geprobeerd, ik hoorde overal dat hij zo goed was. Ik keek er toch meer naar van, ik zie wel, dus zoveel mogelijk zonder verwachtingen… ik heb de eerste paar eps gewon gekeken en vond er gewoon… niks aan. Tot en met 9 gezien ofzo en toen maar gewoon opgegeven.;/
 • nee toch, niet saikano. Nog steeds traumas van die serie…. en nog steeds twijfels of ik het ooit verder zal kijken.

  Maar goed het was niet zo saai als cowboy bebop. *hides voor flames*

  tssk 8| :lol:
 • nee toch, niet saikano. Nog steeds traumas van die serie…. en nog steeds twijfels of ik het ooit verder zal kijken.

  Maar goed het was niet zo saai als cowboy bebop. *hides voor flames*
 • nou en, it looks sick! (download) ^^D
 • Tis een drama, verwacht geen aktie, opzich wel een goede anime though :)
 • wow, that looks sick! (download)
 • Speed grapher blijkt niet zo goed te zijn, de animatie is crappy, in de eerste paar epsiodes hebben ze waarschijnlijk al hun budget op gemaakt, waardoor ze later te kort kreeg. Trinity Blood is wel leuk, die volg ik namelijk ook, tot nu toe zijn ze bij 12 gebleven en er is nog niet echt een verhaal. Dus allemaal stand alone epsiodes….
 • thanx guys, hebben jullie speed grapher en trinity blood al eens geprobeerd?
  greets
 • Mai-Hime :D
 • Ben nu net begonnen om GTO te gaan kijken.
  Lijkt mij een erg leuke anime tenminste de eerste 2 eps die ik zag.

  Ik had een keertje tegen Yunie verteld over GTO, en zij begon ook te volgen, ze had dacht ik in een dag 2~18 gezien en de dag daarop alles <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Yuuuuuuup ^_^
  Ik vind GTO een beetje heel erg verslavend ;) 43 ep in 2 dagen gekeken (afgelopen vrijdag middag, zaterdag, zondag ochtend :roll:)
  Achja… uhm… ^_^'
  Mja… GTO is gewoon focking goed al is het einde wat gerushed maar de rest rockt.

  Oh en Agent Smith, je had het erover dat je eens wat anders dan actie wilde?
  –>> Yakitate!! Japan raad ik aan ^_^. Ze zijn pas bij 21 dus dat kan je nog makkelijk inhalen ^_^
 • Bespaar 13 uur door gewoon FMP: Fumoffu te gaan kijken zonder FMP zelf, aangezien FMP er helemaal niet relevant voor is op wat achtergrond info van karakters na. Lees dan voor 5 minuutjes de karakterbeschrijvingen op een website bijvoorbeeld. We zijn het nog steeds niet met elkaar eens James <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />.

  Lol, opzich maakt het niet zoveel uit, het is gewoon leuker, en aangezien full metal panic best wel goed is, kan het toch geen kwaad. Ik heb bij elke epsiode puur genoten :)
  Ben nu net begonnen om GTO te gaan kijken.
  Lijkt mij een erg leuke anime tenminste de eerste 2 eps die ik zag.

  Ik had een keertje tegen Yunie verteld over GTO, en zij begon ook te volgen, ze had dacht ik in een dag 2~18 gezien en de dag daarop alles :P
 • Ben nu net begonnen om GTO te gaan kijken.
  Lijkt mij een erg leuke anime tenminste de eerste 2 eps die ik zag.
 • Bespaar 13 uur door gewoon FMP: Fumoffu te gaan kijken zonder FMP zelf, aangezien FMP er helemaal niet relevant voor is op wat achtergrond info van karakters na. Lees dan voor 5 minuutjes de karakterbeschrijvingen op een website bijvoorbeeld. We zijn het nog steeds niet met elkaar eens James :P.
 • Ik zou zeggen, kijk eens iets anders dan actie. Humor als Full Metal Panic: Fumoffu, Great Teacher Onizuka of School Rumble bijvoorbeeld.

  Kan je mischien uitleg geven over die series ik kijk erg veel aktie animé en wil wel eens wat nieuws proberen.

  Er valt niks uit te leggen, Full Metal Panic? Fummofu! is leuker als je de originele heb gezien, dan begrijp de situatie beter en dan kan je harder om lachen :P

  School Rumble ben ik al gestopt, opzich wel leuk, niks bijzonders imo.

  Great Teacher Onizuka moet je gewoon kijken, voordat je dood gaat :P

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.