1. Hardloop Topic

Re: Hardloop Topic

http://runkeeper.com/user/84899342/activity/14708101
Zo ook maar eens een profiel gemaakt, af en toe ga ik mij er wel eens mee bezig houden denk ik.
 • http://runkeeper.com/user/84899342/activity/14708101
  Zo ook maar eens een profiel gemaakt, af en toe ga ik mij er wel eens mee bezig houden denk ik.
 • Madness Stroopwafelstroop.
  Ik teken nog altijd netjes de lijntjes bij Runkeeper. Wel balen als die spullen 60€ kosten en je ze daarna niet echt gebruikt. Tweedehands verpatsen dan maar zeker.
 • Ik wist dat ik hard kon fietsen, maar zo hard!

  http://runkeeper.com/user/Yorick/activity/17365872
 • gisteren nog eindelijk eens weeste lopen.. 2,5 km :)

  gebruik nu nike + gps op iPhone, helemaal geen gedoe meer met sensortjes en hij toont je mooi waar je gelopen hebt :)

  (wel spijtig dat ik dus in der tijd 1 armband gekocht heb van 59,99 euro en twee sensors van 19 euro :@ om nu uiteindelijk 1,59 euro te betalen lol)

  soit, voeg mij toe op nike+!! -> Luun is the name
 • Damn, net geen 4 km :@
 • Ik wist niet eens dat je in België woonde <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Of ben je op vakantie?

  Ik volg nu al twee IG leden! Zowel Meowmix als Debeul zijn een stuk verder dan ik.
  Damn my cover is blown, Meowmix is Thijz? Ook maar toegevoegd dan, wel jammer weinig mensen uit mijn buurt op die Runkeeper.
 • Dat is best tof. Als ik statistieken kan zien geeft dat altijd een extra motivatie om te presteren <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  Zeker. Ook omdat je week/maand/jaar statistieken hebt. Dan wil je net even verder of sneller of meer lopen dan de vorige keer/week/maand etc.
 • Heb je dan geen sensor nodig voor runkeeper?
  Nee, je kunt ook handmatig (via Google Maps) je gelopen route aangeven. Plus de tijd en dan rekent RunKeeper de rest voor je uit.

  Spaart me wel wat voetpijn uit dan :D Ook eens proberen..
 • Dat is best tof. Als ik statistieken kan zien geeft dat altijd een extra motivatie om te presteren :)
 • Heb je dan geen sensor nodig voor runkeeper?
  Nee, je kunt ook handmatig (via Google Maps) je gelopen route aangeven. Plus de tijd en dan rekent RunKeeper de rest voor je uit.
 • Heb je dan geen sensor nodig voor runkeeper?
 • Ik wist niet eens dat je in België woonde :P Of ben je op vakantie?

  Ik volg nu al twee IG leden! Zowel Meowmix als Debeul zijn een stuk verder dan ik.
 • Die website kan ook in KM's hoor. Je kunt het aanpassen bij je settings :)

  RunKeeper is er bovendien ook voor Android.

  Je hebt Polar hartmeters die HRM files kunnen exporten. En die kun je dan weer linken aan je activiteit op RunKeeper.

  Je kan ook handmatig je runs toevoegen (incl. maps). Dus als je onthoud hoeveel en ver je loopt is het cool!
 • Hm met een oudere hardslagmeter zal je dit soort programma's wellicht niet kunnen gebruiken. Die van mij moet al meer dan tien jaar oud zijn, way before al die hippe programma's. Lijkt me anders wel echt leuk, ik denk dat ik me dan maar een nieuwe polar ga kopen voor mijn verjaardag. Kan je dat programma dan verbinden met die hartslagmeter? Zal het wel zelf even uitzoeken. Het klinkt allemaal een beetje als Chinees voor mij. :S
  Wel jammer dat alles in miles wordt uitgedrukt, dan moet je toch weer zitten omrekenen naar kilometers.
 • Zoals ik op RunKeeper al zei ben ik nu bezig met het Couch to 5K schema. Helemaal weer vanaf 0 beginnen. Nu loop ik samen met mijn vriendin, wat extra motiverend werkt. De eerste paar weken zijn echt nog easy peasy. Ik kijk dan ook uit naar week 5. Veel zin in!
 • Done :) Als 't meezit zie je zondag de volgende stats, zal ns zien hoe nauwkeurig de GPS is als ik m'n drie-dorpen-rondje doe. Het zou 15 km moeten zijn, dus ben benieuwd :P
 • De pro versie heeft idd veel meer. Waaronder audio feedback voor de slow, steady en fast intervals. Maar ook de tussenstanden. Online kun je je routes trouwens aanpassen zodat je een nauwkeurigere weergave ziet.

  Ik vind het vooral tof om te zien hoeveel km je in totaal hebt gelopen. Mijn vriendin is ook begonnen met lopen en hopelijk gaan we binnenkort wat battles aan. Voeg me anders even toe aan jouw streetteam. Dan kunnen we elkaars stats vergelijken.
 • Zo… 7,8 km interval gedaan (interval en dan 5km is zo weinig :P) met RunKeeper aan.

  1e bevindingen:
  - Tof programma, visueel echt erg goed.
  - Mis een beetje de audio feedback van nike+ maar die schijnt in de pro versie wel te zitten
  - Stats zijn nice hoewel er op de site niet zo heel veel meer te zien is, vergeleken met je telefoon
  - Erg accuraat is het niet, heb 5min om 2min interval gelopen en dat is nauwelijks terug te halen uit de grafiek (terwijl die 5 min toch 3x zo snel gaat als de 2's :P)
  - Hier en daar heb ik kennelijk een stuk weiland meegenomen (mis ook 400 meter in de meting)… natuurlijk ook een nadeel van zo'n bochtige route. Heb ook een minuut waarin ik 0km/u gemiddeld liep, beetje vreemd.

  Conclusie: tsja. Als ik Nike+ niet al had zou ik het gaan gebruiken, nu is er niet echt een voordeel voor RunKeeper Pro app / Nike+. Behalve dat RunKeeper maar 8 euro is, en Nike+ twee tientjes :P
 • Dijken zijn het mooist om op te lopen. Vooral in de winter. Als het heeft gevroren. Enige nadeel is dat de kou dan zo op je longen slaat.
 • Mja, muziekje d'r bij en een mooie omgeving (yay, land van dijken en landwegen!) scheelt wel in saaiheid <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Muziek natuurlijk altijd erbij. Jimi Hendrix en shuffle! Dat wel, maar ik woon in steden en ik gruwel al bij de gedachte om die lange dijken en landwegen af te lopen. :lol:

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren