1. Headset + Muis + Grafische kaart

Re: Headset + Muis + Grafische kaart

bump
 • bump
 • Ik gebruik een Creative Fatality headset.
  Heb zelf de audio jack versie, maar er is ook een usb versie van te krijgen, heeft een afneembare microfoon.
  Qua geluidkwaliteit vind ik em prima.
  Heb niet zoveel verstand van muizen, maar Logitech maakt goed spul.
  En qua kaart, zou je dan niet beter een 6870 halen?
 • Aangezien wij (PC-)gamers straks verwend zullen worden met Battlefield 3 en nu al The Witcher 2 dacht ik eraan om mijn gehele PC-uitrusting eens te vernieuwen. Maar aangezien ik helemaal niets afweet van PC-stuff, stel ik jullie de vraag.

  1. Headset
  Gewild is een goede headset met een mooie prijs (max 60 euro) die zowel compatibel is met PS3 als met PC. Met microfoon en liefst is deze ook verwijderbaar. Draadloos of met kabel maakt niet veel uit. Persoonlijk dacht ik al aan de Turtle Beach PX21 maar aangezien deze geen verwijderbare microfoon heeft… Ook geen te hoog geek-gehalte aub.

  2. Muis
  Ik ben opzoek naar een zeer precieze en goede gamemuis. Ik heb zeker niet veel knoppen nodig zoals je er veel vind in die categorie. (speel geen MMO's) Mijn voorkeur gaat uit naar een lichte muis die ook comfortabel uit. Deze moet ook passen voor normaal gebruik dus geen geek-muizen.

  3. Grafische kaart
  Hier ben ik al een beetje uit, maar ben toch nog niet helemaal zeker. Ik ga denk ik voor de Sapphire Radeon HD 6850 (deze is recommended voor Battlefield). Maar als er voor dezelfde prijscategorie (ong. 150 euro.) sterkere kaarten te vinden zijn hoor ik het graag.

  Alvast bedankt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren