1. Heeft er iemand ervaring met een Wacom tekentablet?

Re: Heeft er iemand ervaring met een Wacom tekentablet?

Oke! Thanks jongens =]
 • Oke! Thanks jongens =]
 • Ik heb ook een wacom Pen en Touch, ik werk er veel liever mee dan met een muis. Vooral premiere/after effects/photoshop en illustrator gaat nu zo soepel en snel bij mij. Top aankoop! Ik heb dat ding nu al bijna 2 jaartjes en nog geen problemen mee gehad.
 • Ik heb hier de wacom Bamboo Pen & Touch.
  Werkt prima, vind mijn versie wel iets te klein…
 • Er zit een knop aan de zijkant als je met je handen wil inzoomen met de pinch & zoom of je een afbeelding/tekening wil draaien/verplaatsen, eigenlijk werkt het net zoals een iPhone. Handig voor photoshop etc.. dus gewoon de knop indrukken en verder met je pen gaan.
 • Oke, ik ga nu Communicatie & Multimedia Design studeren. Ik zat dus al te bedenken dat het daarvoor ook wel handig kan zijn.

  Wat ik me afvraag; bij de Pen and Touch, schakelt de touchbesturing uit zodra de pen in de buurt is zegmaar? Dat je gewoon je hand erop kunt leggen als je met de pen tekent…
 • Het is een geweldig apparaat, wij hebben ze van school (grafisch design). En ik heb er niets negatiefs over te zeggen, tekenen en schetsen is zoveel makkelijker met zo'n ding. Wij hebben de Wacom Bamboo, maar sommigen hebben ook een XL-versie op onze school.
 • Heeft er iemand ervaring met een Wacom tekentablet?

  Ik zit te denken aan de Wacom Bamboo Pen and Touch. Wil er misschien één aanschaffen, puur voor hobby-gebruik. Deze zit in de prijsklasse van een euro of 60-80, wat ik een mooi bedrag vind.

  Iemand die hier iets zinnigs over te zeggen heeft? Thanks :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren