1. Het algemene monitoren topic

Re: Het algemene monitoren topic

227wt?

Ja klopt, bedankt.
 • 227wt?

  Ja klopt, bedankt.
 • Oh, alleen vind het gamen toch het belangrijkst en dat is het fijnst op 16:9 zoals ik hier hoor?
 • Jij noemt allemaal 16:9 schermen. Is dat beter dan 16:10?
  Is een beetje persoonlijk, maar voor HDfilms en 360/PS3 games is ik het fijner.
 • Jij noemt allemaal 16:9 schermen. Is dat beter dan 16:10?
 • Ja dat kan, want hij heeft een hdmi aansluiting.
 • Ik snap sowieso niet dat zoveel mensen van Samsung spul houden. Ik probeer waar ik kan glanzende lijsten te ontlopen, verschrikkelijk vind ik dat.

  Ik heb nog wat Eizo TFT's staan. Fantastische schermen. Ze zijn dan wel 4:3 en heel veel jaartjes oud, ze toveren vaak veel meer kleuren op het scherm dan nieuwe schermen.

  Als je echt veel geld hebt liggen, dan zou ik zoiets halen: http://www.eizo.nl/monitoren/widescreen ... 2262W.html

  en als je echt stinkend rijk bent: http://www.eizo.nl/monitoren/widescreen ... X2431.html
 • Het probleem is, ik gebruik nu ook een Samsung en ben d'r eigenlijk niet tevreden over, dat is ook de reden waarom ik een nieuwe wil.
 • Ik zou voor de Samsung gaan. Tenminste die ga ik denk ik halen…
 • Ik heb een aantal monitoren gevonden en de reviews zijn wel positief. Het probleem is, welke moet ik nemen ? De keuze is gevallen op deze drie ;
  1) http://tweakers.net/pricewatch/244349/l ... l#tab:info
  2) http://tweakers.net/pricewatch/236702/s ... l#tab:info
  3) http://tweakers.net/pricewatch/230667/i ... l#tab:info
 • Ik ben ook opzoek naar een nieuwe monitor, voor mn nieuwe pc. Mijn budget ligt rond de 200-250 euro. Heeft iemand nog aanraders? Ik zat zelf al bij de Samsung SyncMaster schermen te kijken, maar hier zijn heel veel verschillende van, heeft iemand hier ervaring mee?
 • Niemand ?
 • Niemand ?
 • Ik heb m'n huidige monitor nu al een jaartje en in het voorbije jaar heb ik altijd een probleem gehad met deze monitor. Is het niet omdat hij geen signaal vind (terwijl kabels er goed in zitten), dan is het wel omdat hij m'n beeldscherminstellingen niet ondersteund (terwijl ik niets heb gewijzigd en hij na enkele keren opnieuw starten plots wel ondersteund). Vandaag was het erover en heb ik besloten om een andere monitor te kopen. Ik ben het beu om steeds kostbare tijd te verliezen (die ik kan gebruiken voor andere dingen dan de oorzaak zoeken en de oplossing vinden) en het is ook niet goed voor de computer, die resets via de knop. Aangezien ik geen expert ben (en deze monitor ook kreeg van een oude vriend van de familie), vraag ik het hier maar.

  Het liefst een goedkope deftige monitor (budget is tot 200 euro, maar wil toch wel geld besparen) met dezelfde specificaties als m'n huidige (qua afmetingen/berekeningen). Waarvoor ik het wil gebruiken ? Ik speel wel af en toe een spelletje en sluit m'n PS3 hier soms wel op aan, maar dat is niet meer de belangrijke reden, aangezien ik niet meer veel game op de computer (af en toe een game van voor 2009) en mijn PS3 nu werkt met m'n nieuwe tv. Ik kijk hier toch wel veel dingen (films, series) en ik denk dat ik later van tijd paar multimedia-dingen wil doen/maken. Maar buiten dit is de enige reden dat ik terug een 20'' scherm wil is dat ik het nu gewend ben.

  Bij voorbaat dank.
 • Zojuist terug geweest en de monitor bleek gewoon kaput, nu een nieuwe die perfect werkt. Problem solved dus :>
 • Ik heb nu een Samsung Syncmaster 2443BW staan. Ik game er erg veel op en het is een geweldig ding. Hij heeft geen HDMI aansluitingen (geen luidsprekers). Mijn (game)computer zit nu op een DVI-D aansluiting. Ik wil graag een Macbook Pro kopen en die dan ook op mijn grote beeldscherm gebruiken (Apps maken voor iPhone). Ik zie alleen dat mijn beeldscherm maar 1 DVI-D uitgang heeft en nog een RGB uitgang. RGB is toch veel slechter dan DVI? (Analoog toch?). Of maakt het niet veel uit. Mijn resolutie is 1900x1200 met 24'' als dat nog uitmaakt <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  RGB wil je echt niet op die resolutie. Wordt gewoon kabeltje wisselen als je een Macbook Pro erop wil aansluiten…
 • Ik heb zojuist een Samsung P2270 gekocht om aan mijn Macbook Pro te hangen na gelezen te hebben dat hij daar prima op werkte. Nu heb ik hem aangesloten en worden grote zwarte vlakken op mijn macbook rode streeppatronen/vlekken op de externe monitor. Bij browsen zie je het niet maar bij films en een aantal bureaublad achtergronden is het echt dramatisch. Valt dit te fixen of moet ik terug?
 • Ik heb nu een Samsung Syncmaster 2443BW staan. Ik game er erg veel op en het is een geweldig ding. Hij heeft geen HDMI aansluitingen (geen luidsprekers). Mijn (game)computer zit nu op een DVI-D aansluiting. Ik wil graag een Macbook Pro kopen en die dan ook op mijn grote beeldscherm gebruiken (Apps maken voor iPhone). Ik zie alleen dat mijn beeldscherm maar 1 DVI-D uitgang heeft en nog een RGB uitgang. RGB is toch veel slechter dan DVI? (Analoog toch?). Of maakt het niet veel uit. Mijn resolutie is 1900x1200 met 24'' als dat nog uitmaakt :P
 • Iemand ervaring met de Philips 230C1HSB ?!

  http://www.kieskeurig.nl/lcd_monitor/ph ... es/330311/
 • Ben van plan dit scherm te vragen voor kerstmis:
  http://www.alternate.be/html/shop/produ ... aseId=7113

  Iemand een idee of ik een betere kan vinden tegen die prijs of dat dit wel een goede monitor is?
 • Zou ik men ps3 op deze kunnen aansluiten? ik dacht van wel maar ik wil het zeker weten :
  http://www.wehkamp.nl/computers-telecom ... Informatie

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren