1. Het Pijn-topic

Re: Het Pijn-topic

Spaak is het woord dat je zoekt.

Nee, wat een spaak zit in het wiel.


Het omcirkelde ding, alleen was hij op die fiets wat dunner.
 • Spaak is het woord dat je zoekt.

  Nee, wat een spaak zit in het wiel.


  Het omcirkelde ding, alleen was hij op die fiets wat dunner.
 • Inderdaad, heb dat gehad en kon een paar dagen niet fijn lopen etc.
  Dat rugspier verrekken dan.
 • Dus lopen/buigen etc. doet bij jou ook pijn?

  Echt irritant, hele dagelijkse dingen worden vervelend, je sokken aantrekken bijvoorbeeld. :')

  Valt nu wel mee, gister en donderdag wel veel last van gehad. Spiertje in je rug verreken is ook zo kut. Je kan niks doen zonder dat je het voelt :(
 • Ik woon toch niet met haar samen ofzo.. :')
 • Kan Monniejj je daar niet mee helpen dan?
 • Dus lopen/buigen etc. doet bij jou ook pijn?

  Echt irritant, hele dagelijkse dingen worden vervelend, je sokken aantrekken bijvoorbeeld. :')
 • Woensdag weer eens een sportief potje voetbal gespeeld, kreeg een flinke trap net onder me knie. Volgende dag flink opgezwollen en goede pijn bij het lopen, been strekken, opstaan en alle andere handelingen.

  Best kut :\
 • JAHOOR DAAR IS DIE WEER.

  Vannacht van m'n fiets afgeflikkerd. Ik reed een tunnel in, en ging dus omlaag, waardoor ik ook sneller ging. Tegelijkertijd praatte ik met een maat, en lette dus niet op de weg. Een logisch gevolg met 15 bier in je mik is dat je dan tegen dat middelste ding aanrijdt en je valt.

  Val gebroken met m'n heup.. En nu is m'n heup gebroken. :') Okee niet echt, maar wel gekneusd, en lopen doet pijn, opstaan en trappen zijn een hel.

  /kick.
 • Einde seizoen.

  Had die maar niet zoveel coke moeten snuiven, krijg je zwakke spieren van.
 • Einde seizoen.

 • Reis kan hier binnenkort ook komen posten.
 • Bij mij op werk kunnen de kranen fucking heet, heeft net iemand kraan op zijn warmst aangehad en wil jij je handen wassen.
  Zit er nog heul heet water in de leiding, en dat doet pijn.

  <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

 • Bij mij op werk kunnen de kranen fucking heet, heeft net iemand kraan op zijn warmst aangehad en wil jij je handen wassen.
  Zit er nog heul heet water in de leiding, en dat doet pijn.

  :P
 • Mentale pijn, anyone? Ik barst de laatste tijd door mijn medicatie gebruik o.a steeds in huilen uit. Het gekke is dat ik vaak niet eens wil huilen maar het gebeurd gewoon.

  EMO.
 • Dit overkwam mij dus vorige week. Ik liep naar m'n trein toe, maar onderweg moet je over het spoor en ik hoorde al dat ik te laat was. Jammer, dan ga ik maar ff de boekenwinkel in. Ik dus boekje lezen en wachten op de volgende trein. Na een half uurtje gelezen te hebben ging ik dus weer op weg en nam rustig m'n tijd. Net voordat ik bij het perron aankom rennen 4 mensen langs me richting het perron. Ik dus denken: 'Nee hè, straks ben ik weer te laat.' Dus ik meerennen als een idioot.

  Ik kom daar dus zo op het perron aan, maar daar blijkt het opeens fucking glad te zijn. Ik glibberend richting de trein rennen, maar ik moest wel remmen om in te stappen want anders was ik sowieso gevallen. Dus ik zet m'n voet neer om te remmen en dat ging dus fout. Ik vlieg zo de lucht in als zo'n oude, zwart-wit, komedie film en landt focking hard op m'n arm/elleboog (ook op m'n hoofd, maar door m'n muts voelde ik dat niet). Pijn als een gek, maar goddank zag de conducteur het en hield hij de deur open. 't was pas echt een drama geweest als hij dan ook nog eens zonder mij was weggegaan.

  Naja, iedereen in de trein vragen 'gaat het, gaat het' en niemand durft natuurlijk te lachen ondanks dat het er vet grappig uitzag. Ik zeg: 'u mag best lachen hoor, want het zag er volgens mij wel grappig uit ;-) ' Naja, op de wond maar een zakdoekje gedaan en voor de rest niet lopen zeiken ondanks de pijn. Want van een jankerd is de wereld nooit beter geworden. :)

  Zo dat was nog best lang.
 • ergste pijn: mijn been gebroken eind september  onlangs:/
 • @Canibus

  Nee op de Filipijnen is het traditie of shit. Mn moeder wilt mn broertje ook laten besnijden maar ik doe er echt alles aan om dat te voorkomen, zoiets overbodigs en bullshitty hoeft niemand te voelen.
  Ik ken iemand die het op z'n 16e of 17e nog liet doen :lol:
 • Spaak is het woord dat je zoekt.
 • Heel veel jaar geleden toen ik nog op de basisschool zat met de hele klas van een heuvel afrennen waarbij iemand me van achtere beukte waardoor ik met een zieke snelheid, + mijn gewicht op mijn middelvinger viel.. (vraag me niet waarom ook echt alleen mn middelvinger).
  Die stond dus een beetje scheef, en het deed echt verrekte veel pijn dat weet ik nog wel. Nu is ie nog steeds niet helemaal recht trouwens. Gebroken..

  En de zomer van 2 jaar geleden, ik met me neefje op de fiets, ik naar achteren kijken, verkeerde rem indrukken waardoor ik een halve salto schuin voorover maak, met mn zaakie op de stang, wat al redelijk pijn deed en met mn volle gewicht op mn grote teennagel, die daarna 90 graden recht overeind stond :'( en op een of andere manier is die nieuwe nagel er nog steeds blauw van?

  Nog iets anders niet bepaald fijns was in de 2de met gym, moesten we tik spel doen. Ik had al paar weken beetje last van me bovenbeen, maar dat boeide me niet. Dus ik met dat tik spel fullspeed wegrennen voel ik oppeens zon knap in me bovenbeen. Dus ik ging meteen down, bleek mn bovenbeen spier bijna doormidden gescheurd te zijn.. Dat was ook niet echt fijn kan ik je vertellen..
  Het leukste kwam die avond, toen een vriend van me pa, die fysiotherapeut is me kwam masseren.. Die ging zo lekker die spier keihard masseren.. Als ik ooit een keer goed door de grond gegaan ben was dat het wel..

  Verder niet echt veel gebeurt, maar dit is me allemaal goed bij gebleven.. Vergeleken met een paar van jullie verhalen is dit niet echt spectaculair, maar het heeft allemaal goed pijn gedaan :P
 • Van de trap gevallen. Wij hebben namelijk een tamelijk oud huis dus de opening tussen de trap het plafond is klein dus je moet altijd een beetje bukken anders stoot je je hoofd. Dus ik liep naar beneden tamelijk snel, maar mijn slof slipte van mijn voet af en met sokken op die trap is heel glad dus ik gleed weg, maar ik trok heel snel mijn arm uit om me vast te houden aan het grote plateau van de trap dus ik viel heel hard met mijn arm op dat plateau.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren