1. Hiep Hiep Hoera voor de tandarts!

Re: Hiep Hiep Hoera voor de tandarts!

…………………………….

<img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Je bek staat er nog scheef van <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
pas maar op dat jou bek niet scheef staat de volgende keer dat ik je tegen kom ;)

lol j/k :P
 • …………………………….

  <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Je bek staat er nog scheef van <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  pas maar op dat jou bek niet scheef staat de volgende keer dat ik je tegen kom ;)

  lol j/k :P
 • Ik heb wat weken geleden mijn verstandskies laten trekken bij de kaakchirurg. En die deed er maar één per keer, dus ik moet nog een tweede keer komen. Kreeg wat oplosbare pijnstillers mee, werkte erg goed.

  Ik begrijp niet dat ze dat gewoon bij de tandarts doe bij jou. Ik moest echt een hele afspraak maken bij een kaakchirurg in een ziekenhuis in Rotterdam. En dan ook nog eens twee tegelijk. Nou ja, ben je ervanaf voorlopig <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />.

  Kaakchirurg doen ze zover ik weet alleen bij kiezen waarvan ze weten dat ze bijv af gaan brokkelen, of als ze scheef liggen. Alleen als er echt gesneden moet worden dus.

  Verdoving is nu uitgewerkt =P 2 ibuprofen later is het alsnog een zeurende pijn.
  Nee, mijn verstandskiezen staan nog kaarsrecht en af brokkelen zie ik ook niet gebeuren. Ik heb er ook nooit last van gehad. Maar ze hadden iets te weinig ruimte, dus zijn de preventief weggehaald. Het was zoals je zei even wat wrikken en ze lagen eruit. Maar hoefde ook helemaal niet geboord te worden of wat dan ook. Dus ja, blijf het vreemd vinden :).
 • foto's! foto's! foto's!

  Naar de tandarts gaan is relaxt, altijd 2 minuutjes in die stoel liggen en dan te horen krijgen: "Nou nou, wat een goed gebit, jij hoeft pas over jaartje terug te komen."
  :)
 • waar blijven die foto's??
 • Zo, heb mijn verstandskiezen nog. Doet het pijn wanneer ze het uit trekken, of is het een napijn.
 • Ik hoop dat je het overleeft
 • leuke pasfoto apo!! net gemaakt? <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  nej gewoon google en dan scared invullen. -_-'
 • hmm..verstandskiezen.

  Gezellig. :P
 • Wil je erom knuffelen?
 • .
  Ennuh verstandkiezen hoeven er niet alleen uit als ze rotten, maar ook als ze richting je wangen groeien en er af en toe inprikken (zoals in mijn geval).
  .
  Een verstandkies van mij is sinds het begin van deze vakantie heel scheef gegroeid naar mijn wang toe.. maar ik heb er helemaal geen last van. Ik moest van me tandarts naar de ortho zodat die ernaar kon kijken en ik kon het terug laten zetten met behulp van zo'n plaatje ofzo of "kijken hoever het staat over 2 maanden" ik koos voor het laatste hehe.. maar wat maakt het eigenlijk uit dan als ze naar je wang groeien? Ze moeten er toch is een keer uit, toch?
 • leuke pasfoto apo!! net gemaakt? :P
 • …………………………….

  <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Je bek staat er nog scheef van <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  pas maar op dat jou bek niet scheef staat de volgende keer dat ik je tegen kom <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  lol j/k <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

 • Mijn verstandskiezen zijn er afgelopen voorjaar uitgehaald, 2 stuks boven. Ik ging er wel heen met een soort van gezonde spanning maar echt na 2 minuten stond ik buiten met bebloede watjes in mijn bek en dacht ik "err ok.. dit was het?". Echt, het hoeft tegenwoordig geen hol voor te stellen, ik zou dr zo weer heengaan.

  Die verdoving vond ik het vervelendst, daar liep ik een hele middag mee. Gaatjes boren nog nooit met verdoving gedaan… is ff vervelend maar daarna geen 4 uur een lauwe bek.

  Ennuh verstandkiezen hoeven er niet alleen uit als ze rotten, maar ook als ze richting je wangen groeien en er af en toe inprikken (zoals in mijn geval). Ik mis ze als.. juist.. kiespijn. Heb nooit meer last van kiezen die tegen mijn wang schrapen.
 • Volgens mij mochten verstand kiezen toch gewoon blijven, tenzij ze aan het rotten zijn lol..?
 • Boren doen ze bij ons met lasers :D
 • Wat een Nazi's zijn die tandartsen van tegenwoordig als je alle verhalen hoort, veel sterkte nog :)
 • LOL Leuk he zo'n verdoofte bek <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Nou nee, ik heb al vaker een dikke 3 uur rondgelopen met een bek met het gevoel alsof het opgezwollen is en half van mn gezicht afhangt.. Irritant is zo'n verdoving…


  I know :P
  je denkt dat je met een hele scheve bek praat :P
 • ik moet ook morge het eninge kutte is het fluor :@
 • Daarom moet je goed tanden poetsen. maar moest er echt hiervoor een apart topic geopend worden?

  jij bent echt een lastig mannetje.
 • …………………………….

  :P Je bek staat er nog scheef van :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren