1. Hoe ben jij begonnen met Anime en/of Manga?

Re: Hoe ben jij begonnen met Anime en/of Manga?

pff, hoe ben ik aan anime begonnen ^^D

Dat komt bij mij toch echt door de Duitse tv (wij hadden destijds geen kabel of satelliet dus ik was van de Duitse tv afhankelijk)

Op de Duitse MTV keek ik Lupin/ Love Hina en Cowboy Bebop

Ook maakte ik later op RTL II kennis met series als:
- Nadia The secret of Blue water
- One Piece (in 2003 al)
- Ranma 1/2
- Inuyasha
- Detective Conan
- Dragonball (Z) (GT)
- Phantom-Thief Jeanne
- Sailor Moon (schaam, schaam… destijds vond ik Mars best acceptabel <3 )
- En nog veel en veel meer

Dat waren de goede tijden..
 • pff, hoe ben ik aan anime begonnen ^^D

  Dat komt bij mij toch echt door de Duitse tv (wij hadden destijds geen kabel of satelliet dus ik was van de Duitse tv afhankelijk)

  Op de Duitse MTV keek ik Lupin/ Love Hina en Cowboy Bebop

  Ook maakte ik later op RTL II kennis met series als:
  - Nadia The secret of Blue water
  - One Piece (in 2003 al)
  - Ranma 1/2
  - Inuyasha
  - Detective Conan
  - Dragonball (Z) (GT)
  - Phantom-Thief Jeanne
  - Sailor Moon (schaam, schaam… destijds vond ik Mars best acceptabel <3 )
  - En nog veel en veel meer

  Dat waren de goede tijden..
 • Dragonball z of pokemon zoals de meeste denk ik en daarna al die andere shit die op tv kwam(zoals Yugioh).

  Dan niks met anime gehad en toen heeft een vriend me over death note vertelt. Leek me interessant dus ben dat gaan kijken en ik vond die echt vet. Daarna weer niks ennu volg ik Naruto. Dus tot donderdag wachten voor de nieuwe episode.
 • phoh het eerste wat ik van anime zag waren afleveringen van Rurouni Kenshin toen ik 8 was, maar dan met engelse dub's :p
  daarna kwam pokemon rond mijn jaar of 10, volgde ik zo 2 jaar samen met digimon op een gegeven moment.
  toe werd ik daar te "oud" voor en begon ik met dragonball z, yu gi'oh en soms gundam wing

  nu bekijk ik voornamelijk Naruto, Bleach en soms een andere reeks, momenteel begonnen met one piece :D
 • Ik keek toen ik klein was héél af en toe Pokémon (en ik heb geloof ik één aflevering van Yu Gi Oh gezien). Een paar jaar later had ik vakantie en ik verveelde me dood en toen kwam ik opeens op het idee om Death Note te gaan kijken, want die naam had ik vaak in sigs van mensen op een andere site zien staan (kutreden, ik weet het, maarja ik verveelde me :P). Ik vond het awesome.

  Daarna heb ik nog een paar episodes van andere series gekeken, maar ik kon er niet meer zo lekker inkomen als bij Death Note. Op Bamboo Blade na dan, dat was echt geweldig, maar daarna niet meer.

  Maar ik heb net sinds een jaar weer anime gekeken, namelijk de film Spirited Away. Ik denk dat ik maar weer eens ga kijken of er niet nog meer interessants is. :)
 • bij begon het met naruto vroeger heb ik nooit dbz gezien dat volg ik nu dus met dragonball kai. andere animes die ik kijk of heb gezien zijn
  full metal alchemist en nu fma brotherhood, bleach, black lagoon wat echt en hele vete anime is, claymore.
 • hmmm, begon bij mij als 6 jarig jochie met Pokémon…hoe vet was dat toen wel niet ^_^' niet veel later kwam DBZ hier op de Nederlandse TV, maar dan wel pas rond 22:00 uur, dus moest ik altijd stiekem de tv op mijn kamer aandoen XD

  daarna eigenlijk niks meer met Anime gedaan, totdat ik voor 3 jaar terug bij toeval iets over Naruto vond en het eens ging kijken, daarna via hotlinks doorgestroomd naar Bleach, en dit jaar via vrienden is daar nog Full Metal Alchemist Brotherhood bijgekomen. via de site waar ik FMA:B kijk ook weer de anime serie van Valkyria Chronicles gevonden en Hitman Reborn, en als laatste Dragonball Kai (hell, don't mess with DBZ) . daar blijft het momenteel wel bij
 • Van wat ik er uit opmaak heeft ze als 8-jarige Elfenlied op het politiebureau zitten kijken.
 • lol wut?

  Ja dit, is geen touw aan vast te knopen.
 • Ik ben ook al van de Pokemon / DBZ generatie :)

  En zo ontdekte ik opeens series als Ranma, Inuyasha, Evangelion, Kenshin enz enz. Sindsdien ben ik manga gaan lezen, heb ik even een anime dipje gehad maar het afgelopen jaar ben ik weer flink anime gaan kijken :)
 • lol wut?
 • mijn moeder is dan politie en zij had daar een vergadering en daarna natuurlijk weer uren praten enzo en toen mocht ik daar op de pc en toen was ik nog 8 en ging winx kijken op de pc XD whaha
  en toen vond ik mermaid melody en daarna elfen lied XD en toen nog de rest maar nu ben ik bezig met naruto en bleach maar moet steeds wachten op nieuwe aleveringen maar mijn lievelings zijn naruto en bleach natuurlijk elfen lied behalve de vieze stukken en nog een paar
  ik lees nu ook de manga
 • hehe heb daar een weblog over getypt zou een vervolg maken maar ik heb geen zin hehe

  http://www.insidegamer.nl/members/40140/weblog/3812

  maar het kwam door cowboy bebop dat ik echt animes ging checken:)
 • Uiteraard met DBZ vroeger, toen kwam ik een aantal jaren geleden en klaslid en nu vriend van me tegen die naar anime's keek. Hij had al een hoop series op DVD, zo heb ik Hunter x Hunter van hem meegekregen en is het balletje gaan rollen.
 • pfoeh… hoe begonnen. Geen idee eigenlijk. Ik denk met kenshin. Ooit eens gezien bij een vriend een jaar of 7/8 terug. Dan vooral cowboy bebop, Ghost in the shell, ninja scroll, de bekendste series van vroeger. En dan eigenlijk vooral gundams beginnen kijken, gecombineerd met bouwen en customizen van plamo. Vooral de oudere gundams draag ik een warm hart toe (in het bijzonder the 08th MS team). Nu volg ik de grote bekenden (Naruto, Bleach, Gundam 00) en probeer ik hier en daar wat oude series te bekijken die ik gemist heb.

  All time favorites zijn toch wel:
  - Champloo
  - Bebop
  - Azumanga Daioh
  - GITS SAC (1 en 2)
  - Ergo Proxy

  In ieder geval nu veel minder anime dan vroeger, maar af en toe steekt het zo weer de kop op en moet ik series in één dag uitkijken :)
 • Ook begonnen met Pokemanz, digimon, dragonballz. Daarna had mijn vader anime films gekocht (geen hentai, maar spirited away, goede film), maar verder keek ik niet echt veel anime. Ik had wel veel familie en kenissen die anime keken en ze raadde het me aan. 2 jaar geleden begon ik met naruto en bleach en nu heb ik er stuk of 12 gekeken.
 • Al heel vroeg, toen ik iets van 8 was keek ik vaak Dragonball Z en ik besloot het is te gaan googlen, kwam op een forum terecht en las daar dingen over Naruto.. Besloot het dus te downloaden (via Limewire /facepalm) en vond het heel tof, uiteindelijk ben ik me er meer in gaan verdiepen :)
 • Stelletje topic necrofielen.
  Houdt je waffel lolol.
 • Overigens iedereen moet straks episode 569 van pokemon kijken, daar zit jun in. Jun = riviaal uit de pokemon diamond & pearl game Aka markus, kenny. Degene die thud zegt, kijken die ep bitches.
 • ik begon met pokemon(volgens mij heb ik alle afleveringen afgekeken kijk nu nog steeds af en toe als het moet met me zusje :P) en daarna natuurlijk Dragonball Z en GT alle afleveringen^^ toen kwam ik Naruto tegen via daar(en via vrienden)ook bleach en Full Metal alchemist en sinsdien ben ik een anime fan :D
 • Jeeééh topic necrofielen dat is t woord dat ik zocht ^^

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren