1. Hoe combineer je gamen met een full time baan?

Re: Hoe combineer je gamen met een full time baan?

Ik game 's ochtends voor het werken nog een half uurtje meestal (in WoW m'n alt levellen of gewoon de AH checken). 's Avonds na het werk eerst eten enzo, en vervolgens of naar de kroeg of lekker gamen. Vriendin heb ik op dit moment niet, dus dat scheelt weer tijd (en geld :P).
 • Ik game 's ochtends voor het werken nog een half uurtje meestal (in WoW m'n alt levellen of gewoon de AH checken). 's Avonds na het werk eerst eten enzo, en vervolgens of naar de kroeg of lekker gamen. Vriendin heb ik op dit moment niet, dus dat scheelt weer tijd (en geld :P).
 • Speel de laatste tijd zowieso veel minder games door school, vrienden, werk etc.
 • Toen ik fulltime werkte deed ik dat gewoon 's avonds (als ik er aan toe kwam) en in het weekend.

  Maar het is inderdaad wel raar om te merken dat je in je vrije tijd eerder naar vrienden e.d. toegaat, dan naar een solo spelervaring.
  Gewoon om even met andere mensen om te gaan. Om jezelf (of je leven, hoe je het ook wilt noemen) te scheiden van je werk…

  Afhankelijk van je werk is een handheld wel aan te raden. :P:P
 • Heb hetzelfde hier, afgezien van een vriendin dan. Ik probeer 's avonds ff te gamen, maar vaak schiet dat er bij in. In het weekend game ik wel altijd even, maar eigenlijk doe ik het te weinig. Is wel erg jammer.
  Een handheld is ook niet echt een oplossing hoor. Dan heb je pauze op je werk, en dan ga je lekker je brood eten en met je collega's zitten eten. Dan kun je niet gaan psp-en, beetje aso.
 • ik werk ook 6 dagen in de week 8 uur per dag (al 3 jaar lang) maar ik game wanneer ik niks te doen heb of ik maak r tijd voor. Na t werken ga ik altijd even op internet en na het eten even gamen. Hoeft voor mij niet lang te zijn.
 • Gamen is eigenlijk veel leuker als je fulltime werkt, omdat je er minder tijd voor hebt en dus de tijd die je wel hebt beter gebruikt. De mogelijkheid hebben om 24/7 te gamen gaat heel erg snel vervelen is mijn ervaring. Je moet het zien als een koud biertje die veel lekkerder smaakt als je hem na zwaar zwoegen echt verdiend hebt <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ja daar heb je wel gelijk in. Toen ik full time werkte had ik maar een uur per dag om te gamen. Maar dat deed ik dan wel elke werkdag, op die manier had ik 3 spellen uitgespeeld :)

  Nu werk ik niet, heb alle tijd van de wereld om games te spelen..maar heb 0 spellen uitgespeeld sinds ik niet meer werk :P En ik speel zeker niet eens een uur per dag.
 • Gamen is eigenlijk veel leuker als je fulltime werkt, omdat je er minder tijd voor hebt en dus de tijd die je wel hebt beter gebruikt. De mogelijkheid hebben om 24/7 te gamen gaat heel erg snel vervelen is mijn ervaring. Je moet het zien als een koud biertje die veel lekkerder smaakt als je hem na zwaar zwoegen echt verdiend hebt :P

  Half september moet ik ook weer beginnen en daarnaast heb ik ook nog een avondstudie maar toch heb ik er absoluut geen problemen mee dat ik dan weer minder kan gamen. Als ik ergens anders mee bezig ben denk ik ook helemaal niet aan games.
 • Ik heb geruime tijd fulltime gewerkt. Half 7 opstaan, half 6 thuis.

  Ik kon nog perfect een paar uurtjes gamen in de avonduren. Maar ik ben niet zo'n hardcore gamer die alles opzij zet voor videogames. Ik zat toch liever met mijn vrienden in de kroeg en dan mis ik gamen echt niet hoor.
 • @ mega man, nee maar wel 6 dagen…
 • Hoe ga je naar je werk ?? met een bus of een auto ??

  Koop namelijk een ds of psp en game in de bus. Of als je pauze hebt ff gamen.

  Edit: Ik had niet de hele topic gelezen -_-'
 • Sinds kort heb ik een fulltime baan, dus 6uur mn bed uit, en 6uur 's avonds ben ik weer thuis. Ik heb ook nog een vriendin, en mag graag af en toe met mn vrienden in de kroeg zitten. Nu houd ik echter weinig tijd over om te gamen, waar ik eigenlijk even aan moet wennen. Nu is mijn vraag hoe jullie dit ervaren en mee omgaan.

  In weekenden en als het vrouwtje in bed ligt, ik game liever dan dat ik TV kijk namelijk. Mijn vriendin gaat zeker 1 uur eerder naar bed dan ik normaal gesproken dus heb ik al wat tijd vrij, daarnaast gaat zij ook wel eens wat doen met vriendinnen en zo, dan slinger ik lekker een console aan. Het is niet anders… Ik ga om 5:45 mijn bed uit en dan ga ik altijd eerst ff internetten om wakker te worden, het laatste nieuws bekijken en zo. Daarnaast ben ik nog wel tijd kwijt aan sporten maar ik doe het allemaal graag dus het maakt niet zo gek veel uit. Mis wel de tijd dat ik gewoon een RPG in een week of twee onwijs diep door kan spelen :'(
 • Bij jou op het werk moet je 7 dagen per week werken? Lijkt me niet toch?
 • ok, dat was een grapje.
  Ik zou gewoon een handheld kopen en gewoon in de pauzes/ of als je met het openbaar vervoer reist, dan gaan gamen.
  Je kunt ook een stukje van je nachtrust gaan gebruiken om te gamen.
 • @ Kaakkraker

  wees reëel
 • Gewoon ziekmelden bij je werk.
 • Gewoon een paar maanden ''niet ''gamen, tot je vrije dagen eraan komen. Je hoeft toch niet een heel jaar door te gamen. ;)

  Op dit moment game ik ook niet veel, maar tijd ervoor vrij maken hoeft van mij niet.
 • Koop een DS of PSP. Neem je overal met je mee en je kunt het oppakken voor 5 minuutjes. En anders zoek een game die je vrienden/vriendig ook leuk vinden.
 • Gamen moet ik tegenwoordig tijd voor maken.
  Ben bijna voor de 2e keer afgestudeerd en heb al een baan aanbieding bij een evenementen organisator hier in Groningen.
  Ik zal dus veel tijd kwijt zijn in het organiseren en promoten van feesten in de omgeving Noord Nederland.
  Gamen zal dus zwaar minder worden, maar ik zal proberen er zoveel mogelijk tijd voor vrij te maken.
  Meer kan ik niet doen.
 • 8 hr - opstaan
  9 hr - werken
  17 hr - klaar met werken
  18 hr - eten
  19 hr - aandacht aan vrouw / vriendin (anders nu gamen)
  20 hr - gamen
  22 hr - tv kijken
  23 hr - slapen
 • Ik zou het niet weten.. tenzij je onder werktijd mag gamen ^^ Of minder tijd met je vrienden doorbrengen in de kroeg en je vriendin de bons geven.. :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren