1. HSJ Algemeen Slowchat topic

Re: HSJ Algemeen Slowchat topic

blablabla, slotje.
 • blablabla, slotje.
 • knap man, je hele conclusie trekken uit een post. Ten eerste probeer ik mij aan te passen, maar domme mensen als steven proberen mij erin te laten lopen, daar trap ik in andere topic niet in maar in dat topic mag ik "flamen"

  het boeit mij niet wat mensen van mijn reacties vinden, ik vindt het wel verbijstered interesant dat je er zo'n moeite over doet een hele topic over mij te openen. Heb je wel enigzins andere zaken te doen?

  Waarom doet iedereen toch zo fucking irritant tegenover mij, ja ik heb een sociaal leven en het gaat je geen ene kanker aan wat ik in mijn leven doe. ik zit soms op het forum, maar meestal toch wel in een cafe of bij vrienden. ik ga hier verder niet op in, denk maar zo: Als iemand een topic over mij opent, vraag je je dan niet af wat voor sociaal leven die persoon heeft?


  en nu ga ik sin city kijken, aju mongooltje.
 • PM ?
 • Ow.. deze reactie hoorde eigenlijk in het slowchat topic.. ^_^'
 • toevalliger wel, en ik zit niet altijd op dit forum <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />


  dude, ik heb een LEVEN en jij hebt een FORUM waar je voor leeft, get over it. niemand mag je in het echte leven en je bent zielig, iedere persoon die je gesproken heeft haat je, ze dissen je op school ze plaatsen schop-me briefjes op je rug, je wordt gepest. zelfmoord is jou enige optie.

  Zucht.. iemand die weer relletjes wil leveren op dit forum. De enige persoon die ik momenteel zielig vind op dit forum ben jij. Jij komt met reacties die een kleuter nog kan verzinnen. Je denkt dat je hiermee heel wat bent, maar op veel mensen kom je gewoon zielig over. Je vindt het leuk om mensen uit te schelden, relletjes uit te lokken en je komt hier voor geen enkele nuttige reactie. Snap niet wat je hier nog doet. Zal wel aangeven bij mensen in hogere rang dat sommige bezoekers hier geen behoefte aan hebben. Snap trouwens wel dat je dit leuk vindt, je bent zelf te klein, te kneuzig en te laf om in het echt "de man" uit te hangen dus probeer je hier een bepaald imago te kweken. Helaas voor jou doe je dit veel te opzichtig en trappen de meeste mensen er niet in. Meerwaarde voor dit forum heb je niet en ben blij als je weer bent gebanned. Zal het forum er kwalitatief weer stukken op vooruit gaan.

  Vraag me trouwens af wat voor sociaal leven jij hebt, want als je alleen maar hier komt om mensen te belagen, dan heb jij ergens veel opgekropte woede/agressie/verdriet en dat zal dan betekenen dat je echt niet de populaire jongen op school bent.

  Dus ik zeg gewoon voortaan, houd even je mond met je treurige reacties en post eens normaal.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.