1. Hulp nodig met Logitech support

Re: Hulp nodig met Logitech support

Dit gaat niet werken. Check voor een universele adapter en kijk of die er op past, en anders zal je toch een nieuw toetsenbord moeten kopen. Succes ermee.
 • Dit gaat niet werken. Check voor een universele adapter en kijk of die er op past, en anders zal je toch een nieuw toetsenbord moeten kopen. Succes ermee.
 • Ik heb zojuist 9001 stuks besteld.
 • Dit is denk ik niet de juiste manier…
 • Geachte game genoten,

  Ik heb wat ruzie met de Logitech support.
  Op The Party in Eindhoven is onlangs de power adapter van mijn Logitech G19 toetsenbord gestolen. Nu vroeg ik mij al af waarom iemand liever de criminaliteit in wilde gaan dan gewoon voor €10,- een nieuwe adapter te bestellen bij Logitech maar na veelvuldig contact met de support afdeling van Logitech is mij duidelijk geworden zij totaal niet bereid zijn iets voor je te doen. De adapter staat niet in hun standaard assortiment dus houd het voor hun op.

  Ik blijf nu dus over met een duur toetsenbord die niets meer doet dan een toetsenbord van €5,-.

  Nu eis ik feitelijk gewoon van Logitech dat zij mij een nieuwe adapter toe sturen of mijn toetsenbord vervangen (deze werkt ten slotte niet meer correct zonder power adapter).

  Wat ik van jullie wil vragen is of jullie contact zouden willen zoeken met Logitech support met de vraag of je een nieuwe power adapter kunt bestellen voor de G19 indien genoeg mensen dit doen moeten ze ergens ja zeggen.
  Contact zoeken kan op 2 manieren, dit kan via de mail op de support site van Logitech: http://logitech-nl-emea.custhelp.com/ap ... **/tabs/** of via de telefoon op nummer 0202008433.

  Heb je toevallig even niets te doen bel of mail dan alstublieft even met de Logitech support lijn.

  Template voor de mail:

  Product: Toetsenborden
  Besturingssysteem: maakt niet uit
  S/N: 920-000970
  P/N: 993-000419
  Onderwerp: Power adapter G19
  Vraag:
  Geachte Logitech Support,

  De power adapter van mijn G19 toetsenbord is onlangs kwijt geraakt. Graag zou ik via jullie een nieuwe adapter willen bestellen echter vind ik dit product niet terug op de europeese site van Logitech.
  Ik eis van jullie een oplossing omdat zonder adapter mijn G19 toetsenbord niet naar behoren functioneert.

  Vriendelijke groet,
  Insert random name

  De gene die het voor elkaar krijgt om een nieuwe adapter opgestuurd te krijgen, kom ik persoonlijk een kratje bier brengen en uiteraard worden de eventuele kosten voor de adapter vergoed!

  Alvast heel erg bedankt!
  Hathor

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.