1. I-tunes help?

Re: I-tunes help?

Je hebt wel programma's die dat kunnen. Check Google eventjes want ik weet de naam niet meer.
 • Je hebt wel programma's die dat kunnen. Check Google eventjes want ik weet de naam niet meer.
 • Oke bedankt ik had al zo'n vermoeden, dat word dus weer opnieuw downloaden.

  Ja je hebt gelijk, foutje aangepast.;)

  Kan een slotje op deze draad.
 • Nee, je muziek van je iPod moet op je computer staan. iTunes synct je iPod met de muziek die op je computer staat. Volgens mij kan je je muziek die op je iPod staat niet overzetten naar iTunes. Je moet dus alles opnieuw downloaden. Ookal ga je je iPod syncen met iTunes dan geeft iTunes een melding dat je opnieuw moet syncen met je PC, waarbij al je muziek verloren gaat.

  Oh ja en het is iPod en iTunes niet I-Tunes en I-pod!!
 • Hallo beste forumers (is dat een woord?)

  Ik heb een paar maanden geleden een Ipod touch gekocht en zoals de meesten waarschijnlijk wel weten heb je het programma ''Itunes'' nodig om hier muziek op te zetten, allemaal leuk en aardig dat I-tunes gebeuren nu heb ik dus mooi mijn Ipod volgestouwd met muziek alleen nu heb ik één klein probleempje, namelijk: mij pa heeft al mijn downloads (dus ook al mijn muziek) van de gezamenlijke pc gegooid omdat deze te langzaam werd, nu heb ik dus een Ipod vol muziek maar een pc zonder muziek en ik heb altijd graag een muziekje aan tijdens het internetten en het chatten en om alles nou weer opnieuw te gaan downloaden…
  Nou mijn vraag aan de mensen die slim zijn met Ipods en Itunes: Is er een manier om alle muziek van mijn Ipod te importeren naar mijn computer/Itunes?

  Gegroet.
 • Kan een slotje op deze draad.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.