1. IG Voetbal Meeting

Re: IG Voetbal Meeting

Ik zou het ook wel tof vinden om zo'n dag mee te maken (mits jullie vinden dat ik IG genoeg ben, of course ;) ). Het hangt echter ook af van de locatie en de datum. Net Linius ben ook ik de gehele zomervakantie beschikbaar. Ik wacht af tot er iets concreets ligt tot ik beslis of ik al dan niet meewil :) (Uitvalsbasis is Eindhoven, maar in het hele dorp hebben ze geen fatsoenlijk trapveld.)
 • Ik zou het ook wel tof vinden om zo'n dag mee te maken (mits jullie vinden dat ik IG genoeg ben, of course ;) ). Het hangt echter ook af van de locatie en de datum. Net Linius ben ook ik de gehele zomervakantie beschikbaar. Ik wacht af tot er iets concreets ligt tot ik beslis of ik al dan niet meewil :) (Uitvalsbasis is Eindhoven, maar in het hele dorp hebben ze geen fatsoenlijk trapveld.)
 • Mei kan ik sowieso niet. Ik heb 29 mei nog m'n laatste tentamen en het weekend ervoor Pinkpop dus ik moet m'n studie wel efficiënt indelen deze maand. Maar als er genoeg animo is lijkt het plan me zeker leuk!

  In de zomervakantie ben ik verder niet weg, dus dan moet het mij in ieder geval wel lukken.
 • Oww jammer. Had graag gezien dat jij en Wappert in dezelfde team zouden zitten :'D
  En Noooo Heestert <img alt=":O" src="/plugins/sceditor/emoticons/shocked.png" />
  Lol idd.
 • Oww jammer. Had graag gezien dat jij en Wappert in dezelfde team zouden zitten :'D
  En Noooo Heestert :O
 • Groningen en dan eten bij Four Roses!
 • Helaas ga ik binnenkort met vakantie, heb m'n examens af dus lange vakantie.
  Veel plezier voor de rest!
 • Beste heren,

  Zoals besproken in het CL topic: een voetbal meeting. Waarbij we dus gezellig tegen elkaar zullen voetballen. Er waren positieve geluiden dus leek het me leuk zoiets daadwerkelijk te organiseren.

  Ten eerste zou ik willen weten wie er allemaal wel in zijn voor een leuk dagje, voetballen, lullen en lekker eten. Last minute cancellen zou kut zijn. Ten tweede waar het gaat plaats vinden, Lew opperde al 2 plaatsen in Amsterdam. Heb jij een betere plek? (graag ook een restaurant oid in de buurt) Laat hier dan maar los. Ten derde: in het weekend lijkt mij de beste optie. Gezien het feit dat de meeste van ons hier wel druk bezig zullen zijn van maandag tot vrijdag.

  Dus antwoorden:

  Wil je erbij zijn? Zet ik je in de lijst.
  Welke plaats? Mocht je nog iets leuks in gedachten hebben, zeg het gewoon. Natuurlijk gaan we niet massaal naar Groningen. Een leuke veld waar we terecht kunnen en lekker in het centrum als Utrecht ofzo. Ergens anders kan ook natuurlijk.
  En wanneer? In mei moet wel lukken denk ik, met name de weekenden.

  12/13 mei
  19/mei
  26/27 mei

  Lijken me wel geschikte data, mocht je problemen hiermee hebben of als iemand anders een beter voorstel heeft hoor ik het graag.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren