1. Ik zoek een programma

Re: Ik zoek een programma

ik zoek ook maar heb niet zoveel geld dus zouden jullie free trials willen zeggen en goede da kan ik me sig en ava maken
 • ik zoek ook maar heb niet zoveel geld dus zouden jullie free trials willen zeggen en goede da kan ik me sig en ava maken
 • weet niemand hier hoe windows movie maker werkt :S

  Ik weet het wel maar druk gewoon op F1 op je toetsenbord voor hulp
  dat werkt gegarandeert
 • weet niemand hier hoe windows movie maker werkt :S
 • ik wil ff terugkomen op Windows Movie Maker. Ik heb dus een filmpje en dat bestaat uit verschillende frames. Hoe zorg ik er nu voor dat die achter elkaar afspelen en waar kan ik achtergrond muziek toevoegen?
 • Adobe Premiere is de beste trial die er is, tevens ook een van de beste programmas op gebied van video bewerking.
  Design programma's zijn gewoon rete duur. Als je 100 euro al duur vind voor een programma is kopen denk ik geen optie.

  100 euro wil ik best neer leggen. Maar dan koop ik het liever in een winkel :) . Is dit echt niet mogelijk?
 • Adobe Premiere is de beste trial die er is, tevens ook een van de beste programmas op gebied van video bewerking.
  Design programma's zijn gewoon rete duur. Als je 100 euro al duur vind voor een programma is kopen denk ik geen optie.
 • Ik denkt het haast niet… Misschien kun je op een andere manier proberen om het programma te krijgen (EN DUS NIET ILLEGAAL DOWNLOADEN *ahum*)

  FF ander vraagje nu dit topic toch omhoog gekickt is:

  Ik ben nu dus supergewend aan Adobe Premiere, maar ik krijg binnenkort een Apple Comp. Nu heb ik trailers van Final Cut Pro gezien en dat leek aardig op Adobe Premiere. Kan iemand dit bevestigen? Zo niet, wat zijn dan de grootste verschillen tussen Adobe Premiere en Final Cut Pro?

  thnx
 • Nu een tijd verder is Fraps dus niet wat ik zoek. Het is slecht plus met de demo kan je maar 30 seconde opnemen. De volle versie gaat me 100 dollar kosten :S dus nee dit ga ik niet doen. Is er niet een vergelijkbaar programma op de markt wat ik gewoon in de winkel kan kopen :P ?
 • geen flauw idee, nooit de drang gehad om ingame filmpjes op te nemen :)
 • @ RSP bedankt, en is dat een beetje simpel :P ?
 • Deytredo -> FRAPS is wat je zoekt (al hoewel dit nog verre van goed is)
 • uhhhr, je kijkt in de maps van warcraft en zoekt dat bestand (wmv)
 • FF een Kick,

  Ik zoek nu een nieuw soort programma ;) .

  Is er een programma waarmee je filmpjes kan maken van het spel wat je speelt.
  Voorbeeld: Ik speel Warcraft, en heb een leuk stukje dat ik graag wil openen wat gebruik ik dan hier voor?
 • ik ben nu ook begonnen met video maker voor een taak op school. ik heb geen tijd om die tutorials te volgen, dus kan iemand mij uitleggen hoe:

  - je een bepaald stuk(bv stukje van 30 sec in het midden van het filmpje) uit een filmpje plakt en van dat stukje het begin van je nieuwe filmpje maakt.
  - hoe je de muziek in een filmpje verandert(gewoon de muziek uit het origineel verwijderen en een MP3'tje in de plaats)
 • Bedankt voor al jullie reactie.
  Maar voor dat ik kan beginnen moet me computer weer gemaakt worden, er is teveel stof in gekomen en dat is verbrand. Me hele hardeschijf verbrand meschien nog wel meer! :(
  Als ik een trailer heb gemaakt post ik hem zeker hier.
 • adobe is idd het beste, maar enorm duur.
  Daarom raad ik pinnacle studio's ook aan, veel makkelijker voor beginners en veel minder duur
 • * Adobe Premiere
  -> Adobe AfterEffects
  * Final Cut Pro

  Zijn de enige pakketten die ik gebruik en het werkt prima.
 • Uuuuhhhh je kan in Flash je illustrator bestand exporteren als SWF. Dan staan alle apparte onderdelen makkelijk te selecteren in de juiste volgorde in 1 graphic. En of je nu stuk voor stuk die onderdeeltjes moet selecteren, F8 in moet drukken, en ze een naam geven in de library is evenveel moeite als je die dingen stuk voor stuk moet maken in Flash want dan moet je er ook een graphic voor aanmaken.

  Ok, dat wist ik niet, ik weet niet meer hoe ik het altijd importeerde maar ik kon er weinig mee doen.

  Handig om dit te weten want nu is Flash al weer een hoop toegankelijker voor me geworden :D
 • Je kan in Flash je illustrator bestand exporteren als SWF. Dan staan alle apparte onderdelen makkelijk te selecteren in de juiste volgorde in 1 graphic. En of je nu stuk voor stuk die onderdeeltjes moet selecteren, F8 in moet drukken, en ze een naam geven in de library is evenveel moeite als je die dingen stuk voor stuk moet maken in Flash want dan moet je er ook een graphic voor aanmaken.
 • Flash is qua vectortekenen idd nog lang niet goed genoeg, maar gelukkig werken Illustrator en Flash prima samen. En flash is dan misschien moeilijker dan AAE maar bied denk ik op professioneler niveau gewoon veel meer. Dus dan is aan jou de keus hoe ver je wilt gaan.

  Ik vind Illustrator en Flash niet echt best samenwerken. Als je een EPS file in flash importeert dan kun je hem niet meer uit elkaar halen. Alle lagen zijn 1 laag geworden waardoor je dus alle lagen 1 voor 1 in de library zou moeten plaatsen. Als je een simpel illustrator bestand hebt dan is het uiteraard geen probleem.

  Flash is inderdaad het betere programma in vergelijking met AAE maar dat komt ook mede omdat AAE meer is gemaakt om uiteindelijk als film bestand te eindigen waar Flash meestal wordt gebruikt voor websites en presentaties. Zijn dus eigenlijk een beetje verschillend van elkaar.

  Ik heb ook de tryout van After Effects gedownload maar daar snap ik echt niks van. Ik snap nog steeds niet wat je ermee kan en hoe je het zou kunnen toepassen …

  Voor filmpjes waarbij je veel Flash achtige animaties wil toepassen. Dus dat je pixel filmpjes met vector effecten wil mengen. Daarom heet het ook After Effects. Eerst met Premiere de film maken, daarna met de vector effecten het filmpje afmaken.

  En premiere is inderdaad een prachtprogramma :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren