1. ITT: iTunes, nieuwe computer

Re: ITT: iTunes, nieuwe computer

Je moet de nieuwe dan overschrijven met de oude en dan iTunes opnieuw opstarten. Tenminste, zo zou ik het doen.
 • Je moet de nieuwe dan overschrijven met de oude en dan iTunes opnieuw opstarten. Tenminste, zo zou ik het doen.
 • Okee, dus als ik het nu zou gaan doen zou ik heel mijn muziekmap inclusief iTunes media op een harde schijf zetten, dan iTunes opnieuw installeren, dan heel die muziekmap erop gooien, dan iTunes media leeggooien, de iTunes media op de externe harde schijf daarin zetten, en dan zou het moeten werken?
 • Ik heb iTunes opnieuw geinstalleerd en daarna mn oude map geimport als nieuwe muziek zeg maar, duurde toen wel ff om alle 120gb opnieuw toe te voegen maarja
 • Ja, dat dacht ik dus al… Maar als ik iTunes opnieuw installeer op die nieuwe computer, krijg ik dan niet een nieuwe iTunes media map? En dan heb ik er twee…
 • Dat laatste volgens mij. Als je het andersom doet ben je ook nog eens alle muziek op je iPhone kwijt.
 • Allereerst, ik kon echt niks over mijn vraag vinden in de eerste 3 topiclijsten, dus ik dacht, ik maak maar een vragentopic.

  We hebben echt al 10 jaar een oude rotcomputer, dus met alle kerstinkomsten en weet ik veel is er besloten dat we binnenkort om een nieuwe computer gaan. Iedereen blij.
  Het probleem is nu dat nu dus alles gebackupt moet worden, maar ik weet niet hoe dat werkt met iTunes. Ik heb een iTunes map van 25 gig, en die wil ik niet kwijtraken. Kan ik heel mijn iTunes bibliotheek gewoon verwijderen, en dan op de nieuwe computer mijn iPhone synchroniseren met een lege iTunes? Of moet ik heel die iTunes map op een externe harde schijf gooien?

  Bij voorbaat dank!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren