1. JDrama: Densha Otoko (The Train Man)

Re: JDrama: Densha Otoko (The Train Man)

Wat mij erg aansprak was de introductie van de otaku's, mooie shots, cosplay plaatjes en goed afgewisseld in verband met het muziek. Het nummer Mr. Roboto is inderdaad een leuk nummer, ik heb het al een tijd op mijn mp3 staan :)

Sommige scenes zijn wel iets overdreven, wat de plezier een beetje verpest. Maar over het algemeen is de show wel aardig, alleen je heb wel een kleine kans dat het een beetje eentonig wordt.

Ps: Valt de acteer werk niet op?
 • Wat mij erg aansprak was de introductie van de otaku's, mooie shots, cosplay plaatjes en goed afgewisseld in verband met het muziek. Het nummer Mr. Roboto is inderdaad een leuk nummer, ik heb het al een tijd op mijn mp3 staan :)

  Sommige scenes zijn wel iets overdreven, wat de plezier een beetje verpest. Maar over het algemeen is de show wel aardig, alleen je heb wel een kleine kans dat het een beetje eentonig wordt.

  Ps: Valt de acteer werk niet op?
 • Eens ep 1 gekeken van deze serie, wel meteen een zitting zeg. Erg grappige serie, alleen soms wel over-the-top. Die OP vind ik erg leuk trouwens, lekker retro.
 • Woepie, baseball en romance… :P
 • da's zeker waar, dat Densha snel saai wordt… Ik heb eigenlijk alleen ep 1 en 2 van Gokusen gezien, maar toen vond ik het wel stoer!!

  H2? Dat is…?

  In het begin vond ik Densha helemaal geweldig, de introductie van de otaku was gewoon zeer goed in elkaar gezet. De soundtrack is mooi, hoewel het erg klein is. Gokusen, mwa ik vind het zo fake en de humor komt niet in de buurt van Densha.

  Ik ben lid van AO en ik heb rond 450 kaartjes om te downloaden, bijna 2.000 post en 1.000 punten (66 kaartjes waard). Hun database om te downloaden is echt groot, maar jammer genoeg ben ik meer een torrent user. Het is wel handig voor pv en drama shows XD

  Anime Downloads
  Current and ongoing anime downloads can be found here. [1100 entries]
  Completed Anime
  All Completed Anime will be moved here for Organizing [1334 entries]
  Drama TV series
  Current and ongoing drama can be found here. [102 entries]
  Jpop/Mp3 Downloads
  All Jpop/Mp3 Downloads can be found here [2844 entries]
  Manga Downloads
  All Manga Downloads can be found here [916 entries]
  PV Music
  All PV Music Downloads can be found here [50 entries]

  H2 gaat over:
  H2 was a popular manga from the very popular artist, Adachi Mitsuru - most famous for "TOUCH" which was published from 1981 to '87. In 1992, he made "H2". There was also a 39-episode TV anime series in 1995. The drama stars Yamada Takayuki and Ishihara Satomi who are, perhaps, the two hottest teen drama stars currently in the business. Since it's based on an already-popular series and features already-popular actors, there is no doubt that this drama will be a hit.

  Kunimi Hiro (Yamada) was a gifted baseball player in elementary and junior high school, known especially for his pitching. Unfortunately, before entering high school he and his teammate, Atsushi (Nakao) suffered injuries which permanently damaged Hiro's elbow and Atsushi's back, rendering them unable to play baseball ever again. Baseball is everything to these two, so they are, understandably, crushed by this unfortunate turn of events.

  They both enter a high school which doesn't even have a baseball team. Atsushi works on the school paper, and Hiro is on the soccer team. He tries very hard to enjoy soccer. He's shown buying some soccer manga in one scene in order to make himself like it, but he doesn't display any of the same natural talent that he did for baseball, and in fact he's terrible at the game. He tries his best not to think about baseball, but he certainly isn't a happy child. But then something happens that reignites his passion for baseball and he joins a baseball team managed by Haruka Koga (Satomi Ishihara). And he finds himself in a match against his old rival Hideo Tachibana (Koutaro Tanaka) who has advanced to Meiwa No.1 High School. The meeting of the two is observed by Hidehiro's girlfriend Hikari Amamiya (Yui Ichikawa). Meanwhile, Haruka finds herself increasingly drawn towards Hiro, despite his being interested only in baseball. It's a story about high school students who dream of appearing at Koushien baseball tournament and young love. The producer is Yukihiko Tsutsumi who brought us "Crying out in the Center of the World"and "Keizoku". Tsutsumi, who is renown for extraordinary visual skills,makes use of the latest special effects techniques.

  Baseball, hhm…XD
 • da's zeker waar, dat Densha snel saai wordt… Ik heb eigenlijk alleen ep 1 en 2 van Gokusen gezien, maar toen vond ik het wel stoer!!

  H2? Dat is…?
 • XD Gensha-otoko is echt zo grappig!! Ik heb er een episode van gezien bij een vriendin, die gast is echt zielig! En al die mensen die 'm helpen op internet… Zo lief!!

  Nog een aanrader is Gokusen. Het gaat over een meisje dat lerares is op een school, en ze is net de mentor van de meest verschrikkelijke klas. En iedereen denkt dat ze een lief, schattig en weerloos meisje is, maar ze is opgevoed door de Japanse maffia… <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Dus dat is leuk!

  Het is wel leuk, alleen je moet echt maar 1 per dag kijken, want anders wordt het snel saai en eentonig. Gokusen heb ik deels gezien en toen weg gegooid, de acteerwerk was niet zo goed en soms moest ik gewoon lachen, omdat het zo gaar was. Misschien ga ik H2 binnenkort checken, als ik mijn nieuwe pc binnen heb :D
 • XD Gensha-otoko is echt zo grappig!! Ik heb er een episode van gezien bij een vriendin, die gast is echt zielig! En al die mensen die 'm helpen op internet… Zo lief!!

  Nog een aanrader is Gokusen. Het gaat over een meisje dat lerares is op een school, en ze is net de mentor van de meest verschrikkelijke klas. En iedereen denkt dat ze een lief, schattig en weerloos meisje is, maar ze is opgevoed door de Japanse maffia… :P Dus dat is leuk!
 • Echte otaku's!! Als je de serie kent, is het wel grappig, anders zie je waarschijnlijk de grap niet :P

  http://video.google.com/videoplay?docid ... q=japanese
 • Ik heb afgekeken, het is opzich wel een goede drama. Alleen soms is het iets te overdreven en dan heb ik echt te neiging om het te gaan skippen. Bovendien was het echt maar leuk om even een epsiode per 3 dagen te kijken. Soms werd het nogal eentonig, omdat het niet vaak van plaats verandert.

  Ik heb Gokusen helemaal binnen en ik verheug me erop, de plot en verhaal is ongeveer gelijk aan Great Teacher Onizuka. Alleen deze keer is het een vrouw, zij als maffia gaat zich aanpassen als een docente dacht ik. Maja alles wat op GTO lijkt, zal wel goed zijn. Verder ga ik H2 misschien nog checken….^_^
 • Another Finale SP is nu al een weekje uit. Voor de mensen die de serie helemaal hebben afgekeken is die aflevering zeker nog het bekijken waard. De aflevering duurt een uur, maar zeker weer heel tof. Eigenlijk een veel beter einde dan in aflevering 11.

  Links staan in de openingspost.
 • Ow wacht zie het net ook staan. :P
 • Er zijn er 11….:)
 • Wou nog ff zeggen dat ik en me vriendin er nu ook totaal aan verslaafd zijn. Weet iemand hoeveel delen de serie in totaal krijgt of is dat nog open?

  Thanks again, David.
 • Damn >_<…
  Aflevering 4 en 5 zijn nog niet klaar :'(
 • Ik heb net aflevering 1 en 2 gekeken… damn… echt een leuke serie <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />. Ik vond GTO wel beter, maar goed dat lag aan de gast die Onizuka's rol speelde (damn, hij is echt lau ook in Fulltime Killer)
  Mooi, ik heb zelf gisteren aflevering 10 gekeken en me wederom met volle teugen genoten. Wat een heerlijke humor en dan ook nog dat liefdesverhaal erin. 8] Me broer zag gisteren dat ik Densha Otoko aan het kijken was en is zojuist begonnen met het kijken ervan en zit nu bij aflevering 3. Erg leuk om te zien hoe de serie zoveel verschillende mensen aan weet te spreken, volgende week maar is kijken of ik een paar mensen op school eraan weet te helpen. :]
 • Ik heb net aflevering 1 en 2 gekeken… damn… echt een leuke serie :D. Ik vond GTO wel beter, maar goed dat lag aan de gast die Onizuka's rol speelde (damn, hij is echt lau ook in Fulltime Killer)
 • Tering, dan zijn ze echt levenloos en zal ik ze gewoon op straat uitlachen ^^D Of is dat te hard?!

  Mare ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag <_<

  De eerste 10 minuten van de show was trouwens erg goed, echt een leuk nummer en je krijgt een mooie overzicht van de Japanse Otaku's lol…
 • Ik heb de eerste 10 min. gezien en het zag er echt fucking vaag uit :P. Het enge was wel… dat de mensen in Japan (read: SDVAnime forum :P) ook hoogstwaarschijnlijk echt zo zijn :P
 • Is Majo No Jouken GTO drama? Is het ongeveer hetzelfde, want anders wil ik het wel even zien ^^D
 • Ik download het nu ^_^
  Ik vond GTO Drama serie echt GE-WEL-DIG <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />!
  Ik heb sindsdien geen andere Jdramas gekeken. Als ik dit een leuke serie vind, raap ik de draad wel weer op en ga wel verder kijken, maar als dat het geval is… iemand nog aanraders :]?

  Majo No Jouken >.<
  Gaat over relatie tussen Leraar en Leerling >.< (je weet wel welke ik bedoel ;)) Hijs wel oud though ^____^
  Anyway Jamsie heeft het me net aangeraden dus binnenkort ffe kijken 8]

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren