1. Karten

Re: Karten

Nou ik en een paar kameraden gingen dus een keer karten..
 • Nou ik en een paar kameraden gingen dus een keer karten..
 • ik ken een kerel die heeft zon echte race kart en doet er races mee die dingen gaan een stuk harder dan die op de kartbanen. en maken ook een stuk meer herrie

  Dat zijn meestal buitenkarts. Ik heb een meisje bij mij in de klas, die doet mee aan races. En die kartjes die rijden met gemak boven de honderd. Volgens mij reed dat ding rond de 140 ofzo.

  Als je aan de kant van zo'n race zit te kijken, denk je van, fuck dat gaat hard. Maar als je er zelf in zit denk je niet meer aan de snelheid, maar alleen aan de baan en hoe je het snelst voorbij degene gaat die voor je rijd.
 • Wij hebben een soort traditie om elk jaar zoiezo een keer in het jaar te gaan karten met in totaal 7 gasten. Kartbaan Zoetermeer, het stond de vorige garant aan een heel hoop fun! :D
 • Nou ik en een paar kameraden gingen dus een keer karten..

  Vet.
 • Ik heb mijn hele hand wel eens verbrand aan die motor, die is gloeiend heet. Ik wou het stoeltje klimmen en ik zette mijn hand op de motor. gvd de rook kwam er vanaf <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />.

  Leggen ze dat niet standaard uit aan nieuwkomers dat je dat absoluut NIET mag doen en er op moet letten? Ik werd er in ieder geval meerdere malen op gewezen de eerste keer. Het schijnt nogal vaak te gebeuren.

  Heb onderhand al wel wat Kartervaring. Ben in Hardewijk geweest, Nijverdaal (grootste indoor kartbaan van Nederland geloof ik), Apeldoorn en nog ergens (kweenie meer waar). Vind karten meestal maar voor 1 of 2 races leuk, maar dat komt omdat ik echt niet goed ben, en er dan de lol niet van in kan zien om rondjes te scheuren omdat iedereen toch sneller is. :P
 • Ik heb maar 2x gekart maar ik was er die 2x wel goed in ook al zeg ik het zelf.
  Ik botste alleen keihard tegen een ander op omdat ik 3 ronden achter hem zat en hij wilde niet opzij gaan. :P
  Ik dacht ow shit te hard nu ben ik erbij maar geen zwarte vlag ofzo ze lieten me gewoon gaan.
  Of dat kwam doordat ze het met me eens waren of ze het niet gezien hadden zou ik wel nooit weten. ;)
 • Ik heb mijn hele hand wel eens verbrand aan die motor, die is gloeiend heet. Ik wou het stoeltje klimmen en ik zette mijn hand op de motor. gvd de rook kwam er vanaf :P.
 • ik ken een kerel die heeft zon echte race kart en doet er races mee die dingen gaan een stuk harder dan die op de kartbanen. en maken ook een stuk meer herrie
 • Saaie banen. Ik vind het juist leuk. Het uitremmen en uitaccelereren van mensen. Gewoon er lekker voorbij denderen. En ze met een blik vernederende blik aankijken. Hah, mijn bijnaam :P De schrik van de Kartbaan :P
 • Denk dat het daar niet aan ligt, wij hebben hier twee kartbanen die je gewoon zonder remmen kan rijden als je weet wanneer je moet insturen en gas geven (zaandam en limmen). Zijn idd geen supersnelle karts maar zeker geen slome..
 • Ik kart bijna nooit in Nederland, maar wel vaak in het buitenland.

  De eerste keer buiten was in Belgie in het F1 circuit Spa-Francorchamps. Dat was een geweldige ervaring, want wij reden met slicks in de regen. Dat is best pittig als je 80 km/h rijdt, vooral omdat er nog snellere profesionele karts op de baan reden met snelheden tegen de 200.

  De tweede keer was in Spanje, daar reed ik in een kart die 130km/h moest gaan, maar dat was denk ik een beetje te hoog gegrepen. Toch wel een vette ervaring.

  De derde keer was in Engeland. Wij zochten uren naar een kartbaan (hadden er een bord van gezien) en eenmaal gevonden was het geweldig. Er deden zo'n 16 mensen mee met de race en het ging er professioneel aan toe. Wij moesten zelfs een warming up doen!
  Toen wij het gaspedaal mochten intrappen wilde ik een paar bochten later er gelijk drie auto's inhalen, dat was iets te enthousiast, want ik spinde er gelijk af.
  Maar vanaf de laatste plaats ben ik toch nog doorgeschoten naar de 1e plaats. Echt een GEWELDIGE ervaring en ontzettend vermoeiend, want die krengen gingen echt 70/mph dus zo'n 100km/h.

  En de laatste vakantie was in Tsjechie, daar heb ik mijn vrienden een lesje geleerd en dik de snelste ronde gereden.

  Ik ben al jaren in too racing, ik hou er ontzettend veel van. Als ik geld had zou ik wel op karten willen gaan maja he. Stiekem vind ik mijzelf ook wel een talent maja dat mag je eigenlijk niet zeggen van jezelf :P

  Karts hebben alleen altijd een rem die moet er vanaf want die heb je alleen nodig bij het uitstappen…

  Dan moet je misschien de volgende keer niet in de kinderkarts gaan :P
 • Karten is heel erg gaaf, beetje jammer dat het tegenwoordig zo asociaal duur is…

  Toch doe ik het regelmatig met als toppunt een kart-dag met de voetbalselectie van 50 man betaald door de sponsor :D
  Ben toen 8e geworden met mijn toen 83 kilo tussen de mannetjes van 55 kilo :)

  Karts hebben alleen altijd een rem die moet er vanaf want die heb je alleen nodig bij het uitstappen…
 • Ik kart al vanaf mijn 13e ongeveer heeel vaak in Roosendaal. Het is grappig. En leuk om te zien als ik, een klein kereltje van 16, een grote brede gast eruit rij, die net vantevoren heeft gezegd dat hij mij eruit zou rijden. :P En dan gewoon met kart naast kart op het rechte stuk, en dat ik 'm dan gewoon voorbij cross. Gewoon lol.

  Maar keb er wel weer een hekel aan, als ik achter iemand rijd, die 10x slomer is (want ik hoor daar bij de betere, heb daar enige tijd in de top van het jaar gestaan, en dan of course wel op het einde vant jaar) dat die een blauwe vlag krijgt, en dan niet aan de kant gaat. Ik heb dan ook al vaak genoeg er iemand af moeten beuken.

  En tja, buitenkarten, hmmm, dan kun je beter een eigen kart hebben, maar die dingen zijn een beetje duur. Maar toch, lijkt het me altijd nog leuk om erin te racen.

  Binnen heb ik al wel wedstrijden gereden, 1x een 2 uurs race met m'n broer, we werden 3e. En 1x een 1 uurs race, en die deed ik alleen. Maar iemand die liet mij spinnen op een onbenullige manier, waardoor hij mij van de derde plaats afnam.

  Achja, het is nog steeds lol. Maar de beste kartbaan, is toch wel Roosendaal. Ik heb wel 's op andere plaatsen gereden, nou, klantvriendelijkheid is er niet, en de karts zijn meestal bout, en de baan is glad. Zie Dordrecht.
 • Iets met de preek "kart wagens zijn geen botsautos" en iets met drank.

  Zulke mensen op de kartbaan zijn zo vreselijk kut weet je dat <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />.

  Geloof ik graag, maar het was niet mijn idee om tijdens een vrijgezellen feest na 3 flessen whiksy, 120 euro bier en 1 fles absint te gaan karten. <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /><img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ik zou er ook schijt aan hebben, daar niet van :D.
 • jah karten is tof.
  Alleen wist ik de eerste keer niet wat z enou bedoelde met doe blauwe vlaggen zwaaien naar me…….
  Ik had tijdens de uitleg helemaal niet goed opgelet en die vent sprak mij ook iets te snel en te onduidelijk.
  Naderhand voor een 2de ronde begreep ik het gelukkig wel.
  Dan moest je plaats maken omdat er 1tje achter je met een snelvaart voorbij wilde. ( Toch ?)
  het geeft ook een enorme kick met die snelheid.
  Komt dnek ik omdat je nogal laag zit , dan lijkt he tveel harder te gaan.

  DIe scherpe bochten zijn nogal kut , dan glij je gewoon door.
  Karten ga ik zeke rnog een keertje doen.
 • Iets met de preek "kart wagens zijn geen botsautos" en iets met drank.

  Zulke mensen op de kartbaan zijn zo vreselijk kut weet je dat <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />.

  Geloof ik graag, maar het was niet mijn idee om tijdens een vrijgezellen feest na 3 flessen whiksy, 120 euro bier en 1 fles absint te gaan karten. ;):P
 • Bij Hezemans indoor karting (Eindhoven) was er afgelopen zomervakantie een aanbieding, waar je voor 25 euro een hele dag onbeperkt kon Karten.
  S'avonds voel je echt wel wat je meegemaakt hebt, zware spierpijn etc.
  Maarjah,,, dat was het wel waard :P
 • Vroeger toen ik voor het eerst karten mocht.
  Dacht ik direckt aan Mario Kart.
  Ging ik me broer afsnijden.
  Helaas kon ik niet met schildpadden schilden gooien :)
 • 3 keer gekart, het is echt meesterlijk.
  Ik zou ook nog wel eens outdoor willen karten :)
 • heb afgelopen zomer nog gekart in Driebergen was echt grappig, die karts gingen behoorlijk snel. En het was ook nog eens buiten. Best lache baan, daarvoor had het ook nog eens geregend (lekker slippen en spinnen :lol: )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren