1. LaagLanders-Community!

Re: LaagLanders-Community!

Lang geleden dat ik je gesproken heb kevin!

Laatste keer dat je het liet zien was het nog lang niet af, maar nu ziet het er echt goed uit! Top gedaan!

Nieuwe stijl afleveringen ziet er trouwens ook goed uit!
 • Lang geleden dat ik je gesproken heb kevin!

  Laatste keer dat je het liet zien was het nog lang niet af, maar nu ziet het er echt goed uit! Top gedaan!

  Nieuwe stijl afleveringen ziet er trouwens ook goed uit!
 • tsja, ik vind het een erg mooi site gewoon ^^
  leuk dat je bij nieuws niet het algemene nieuws staat wat je overal wel kan vinden, maar juist interesante onbekend nieuws :P
  alleen zou er nog wel wat meer bij kunnen staan denk ik iig.
  en bij prijsvragen staan van die vage dingen :S
  maar ik heb het gevoel dat de inhoud nog niet helemaal af is…
  maar de site zelf is echt vet hoor!
  alleen de inhoud kan wel wat beter…
 • Kom op mensen, er wordt eindelijk iets gepost van hoog niveau hier en we geven geen commentaar? (6) Haha…

  Maar je hebt het me al eerder laten zien kevin, en het is alleen maar beter geworden. Lekker veel content er nu ook in.

  Vormgeving
  Het oog lekker rustig door de grijze tinten, maar toch weer proffesioneel en speels door de kleuren in het menu en vlakken. Bewust gekozen voor een rechte indeling? Weg met die dynamische ronde vormen. Dit oogt stoer! Precies ook wat aansluit bij de doelgroep. Ik zie die foto's bovenin, hmmm…ja ik moet mezelf dus identificeren met jou <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /> Haha…maar dit is niet voor 13-14 jarige, maar voor stoere 16-26 jarige lijkt me. Uiteraard zullen ze er jonger ook bij zitten, maar zo ontloop je wel de ergste breezer uitingen. De balken aan de zijkant schreeuwen wel om aandacht, dat gaat misschien wel ten koste van de content in het midden.

  Inhoud
  Als ik op deze site kom, wil ik voornamelijk weten wie er in Almere wonen <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Dus de profielen checken en veel informatie weten over diegene. Ik vind dat er wat weinig info op de profielen pagina staat, maar zou ook kunnen omdat ik niet ingelogd ben? Wat komt er op de persoonlijke pagina? Daarna spreken me de uitgaansspots me aan, en de foto's. Kijken of je jezelf kunt vinden en die mss ook weer linken aan je profiel *idee*. Dan heb je nog het goed gevulde afleveringen sectie en natuurlijk het forum. Het forum wordt denk ik toch wel de belangrijkste reden waarom mensen zouden terug komen op de site. Het forum mag ook wel wat centraler staan daarom op de site zelf. Echt druk is het ook nog niet echt, maar dat komt wellicht nog wel. 74 leden, laat ze actief worden op het forum en ze blijven terugkomen! Verder moet ik me eigenlijk registeren om de verdere content te bekijken…ik geloof het verder wel. Genoeg content! Partypics, forum en lekker profielen checken…dat is het sterkste van deze site.

  Interactie
  Reageren op de profielen, leuk! Maar kun je nog meer? Berichtjes versturen? En dan bedoel ik los van het forum. Je kunt ook stemmen…ok…dat zal wel gebeuren aan de hand van de foto, want meer info over iemand staat er niet echt bij. Interactief is het, zou denk ik nog beter uitgewerkt kunnen worden als ieder een eigen agenda heeft bij z'n profiel (of een centraal agenda waar je je zelf kunt toevoegen *partyflock!*). En het zou leuk zijn als leden veel input hebben op de content van de tv en radio producties. En ik mis mobiele telefonie! Dat is de toekomst als het gaat om interactie, helaas is het allemaal nog zo duur. Maar denk aan smsjes. Ik weet zeker dat iedereen daar een mobiel heeft <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Verder zijn crossmediaproducties de toekomst (internet, tv, mobiele telefonie voornamelijk). Dit is al een goede stap.

  Er mag verder wel wat meer een community gevoel in worden gestopt. Maar dat is moeilijk, hetgene wat jullie hier hebben neergezet is een ijzersterk begin waar je op verder kunt bouwen. Haal die leden binnen, en laat ze actief worden op de site. Dan op zoek naar sponsors en dan kun je weer verder gaan denken en bouwen. Zoiets als jullie daar hebben, ken ik hier niet in mijn omgeving. Ik zou er zeker interesse in hebben. Het is een origineel idee, ik denk dat dit op zich wel een 'gat' in de markt is. Dmv de media de jongeren samen brengen. Nice <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Misschien moet ik ook maar een club bij elkaar sprokkelen om dit in regio Etten-Leur te gaan doen. Ik weet zeker dat er een publiek is die dit zal aantrekken!

  Thanks voor je uitgebreide reactie! Je hebt een aantal goede punten genoemd waar ik zeker even naar ga kijken. Je hebt overigens gelijk wat betreft het inloggen. Meld je anders even aan, dan gaat er een wereld voor je open. ^_^'
 • Kom op mensen, er wordt eindelijk iets gepost van hoog niveau hier en we geven geen commentaar? (6) Haha…

  Maar je hebt het me al eerder laten zien kevin, en het is alleen maar beter geworden. Lekker veel content er nu ook in.

  Vormgeving
  Het oog lekker rustig door de grijze tinten, maar toch weer proffesioneel en speels door de kleuren in het menu en vlakken. Bewust gekozen voor een rechte indeling? Weg met die dynamische ronde vormen. Dit oogt stoer! Precies ook wat aansluit bij de doelgroep. Ik zie die foto's bovenin, hmmm…ja ik moet mezelf dus identificeren met jou ;) Haha…maar dit is niet voor 13-14 jarige, maar voor stoere 16-26 jarige lijkt me. Uiteraard zullen ze er jonger ook bij zitten, maar zo ontloop je wel de ergste breezer uitingen. De balken aan de zijkant schreeuwen wel om aandacht, dat gaat misschien wel ten koste van de content in het midden.

  Inhoud
  Als ik op deze site kom, wil ik voornamelijk weten wie er in Almere wonen :P Dus de profielen checken en veel informatie weten over diegene. Ik vind dat er wat weinig info op de profielen pagina staat, maar zou ook kunnen omdat ik niet ingelogd ben? Wat komt er op de persoonlijke pagina? Daarna spreken me de uitgaansspots me aan, en de foto's. Kijken of je jezelf kunt vinden en die mss ook weer linken aan je profiel *idee*. Dan heb je nog het goed gevulde afleveringen sectie en natuurlijk het forum. Het forum wordt denk ik toch wel de belangrijkste reden waarom mensen zouden terug komen op de site. Het forum mag ook wel wat centraler staan daarom op de site zelf. Echt druk is het ook nog niet echt, maar dat komt wellicht nog wel. 74 leden, laat ze actief worden op het forum en ze blijven terugkomen! Verder moet ik me eigenlijk registeren om de verdere content te bekijken…ik geloof het verder wel. Genoeg content! Partypics, forum en lekker profielen checken…dat is het sterkste van deze site.

  Interactie
  Reageren op de profielen, leuk! Maar kun je nog meer? Berichtjes versturen? En dan bedoel ik los van het forum. Je kunt ook stemmen…ok…dat zal wel gebeuren aan de hand van de foto, want meer info over iemand staat er niet echt bij. Interactief is het, zou denk ik nog beter uitgewerkt kunnen worden als ieder een eigen agenda heeft bij z'n profiel (of een centraal agenda waar je je zelf kunt toevoegen *partyflock!*). En het zou leuk zijn als leden veel input hebben op de content van de tv en radio producties. En ik mis mobiele telefonie! Dat is de toekomst als het gaat om interactie, helaas is het allemaal nog zo duur. Maar denk aan smsjes. Ik weet zeker dat iedereen daar een mobiel heeft :P Verder zijn crossmediaproducties de toekomst (internet, tv, mobiele telefonie voornamelijk). Dit is al een goede stap.

  Er mag verder wel wat meer een community gevoel in worden gestopt. Maar dat is moeilijk, hetgene wat jullie hier hebben neergezet is een ijzersterk begin waar je op verder kunt bouwen. Haal die leden binnen, en laat ze actief worden op de site. Dan op zoek naar sponsors en dan kun je weer verder gaan denken en bouwen. Zoiets als jullie daar hebben, ken ik hier niet in mijn omgeving. Ik zou er zeker interesse in hebben. Het is een origineel idee, ik denk dat dit op zich wel een 'gat' in de markt is. Dmv de media de jongeren samen brengen. Nice :)

  Misschien moet ik ook maar een club bij elkaar sprokkelen om dit in regio Etten-Leur te gaan doen. Ik weet zeker dat er een publiek is die dit zal aantrekken!
 • Hallo!
  Het is alweer een tijdje terug dat ik hier heb gepost maar ik ben benieuwd naar jullie mening over het eindresultaat (nou ja, er moet nog steeds e.e.a. gebeuren) van een van mijn laatste projecten.

  Ik woon in Almere, daar doe ik een TV-programma en een wekelijkse Radioshow. Via lokale kanalen.

  Sinds kort hebben we nu ook een zogenaamde community, een website voor (en door) jongeren. Daar kun je een profiel aanmaken, foto's uploaden, berichten naar elkaar versturen, een buddielijst bijhouden, kletsen op de fora, meedoen aan wedstrijden en prijsvragen, rondkijken voor een stageplek in de buurt en natuurlijk de Tv-afleveringen/bloopers bekijken.
  Je wordt op de hoogte gehouden van de komende evenementen en feesten, kunt foto's terugkijken die door ons zijn gemaakt tijdens het uitgaan en ga zo maar door.

  Ik ben verantwoordelijk voor de opzet, de vormgeving en de content. Onder andere.

  Als je tijd hebt zou ik het leuk vinden als je eens een kijkje neemt op
  http://www.laaglanders.tv !

  BVD.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren