1. Laatste transfers nieuws (voetbal)

Re: Laatste transfers nieuws (voetbal)

Barcelona zou ook bezig zijn met Trezeguet als het goed is.
 • Barcelona zou ook bezig zijn met Trezeguet als het goed is.
 • Mja, ik heb het niet zo zeer over dominantie maar meer puur over positie in het veld. Zidane is in principe een linker middenvelder, Beckham een rechtermiddenvelder, Figo een soort zwervende nummer 10 en Raul en Ronaldo beide spits. Dat kan nog wel. Maar Ronaldinho en Deco zijn volgens mij beide nummer 10, Deco iets meer als spelverdelende middenvelder en Ronaldinho meer als echte schaduwspits, maar toch echt allebei centraal en offensief ingesteld. En trouwens zou het best goed kunnen dat Beckham er net eentje te veel was, dit seizoen bakten ze er niet veel van in Madrid.

  Die mogelijke opstelling van Americangreg vind ik erg vaag. Ten eerste Ballack bij balbezit (ik neem aan dat de opstelling geldt voor balbezit) achter de middellijn?? Ten tweede Van Bronckhorst die de totale linkerflank moet bestrijken? Hij kan best aardig rennen maar ik denk niet dat hij de hele linkerflank aan kan. Op rechts hebben ze 3 spelers neergezet en op links hooguit anderhalf, als Ronaldinho of Davids links blijft wat ze beide volgens mij niet graag doen. Een opstelling hoeft niet per se totaal symmetrisch te zijn, maar dit slaat imo nergens meer op. Ze zetten gewoon een stel goede spelers op het veld en laten ze ongeveer spelen waar ze normaal altijd spelen.

  Ik zou er eerder dit van maken.

  —-Overmars—-Larsson—-Giuly—-

  ——-Ronaldinho——Deco———-
  —————–Davids—————–

  –Bronck–Oleguer–Puyol–Belletti–

  —————-Valdes—————–

  En dan dus Ballack NIET kopen, of Deco niet kopen en Ballack op de plaats van Deco zetten. Overmars heb ik er maar ingezet omdat ik bedoel dat ze een links buiten daar neer moeten zetten, zodat er een beetje evenwicht in zit. Zullen ze uit de jeugd moeten halen of aan moeten trekken ofzo. Robben was een hele goede geweest maja die heeft Chelsea nu helaas. Bij Barca denk ik dat hij zich beter zou ontwikkelen dan bij Chelsea waar die misschien 1 keer per maand aan de beurt komt vanwege het roulatiesysteem. In m'n opstelling moet Davids trouwens wel echt blijven hangen, en moeten Ronaldinho en Deco natuurlijk ook als middenvelder fungeren en niet alleen als semi-aanvaller. Anders wordt het gat natuurlijk te groot tussen aanval en verdediging. Idd hadden ze beter Cocu gewoon kunnen houden al ben ik geen fan van hem. Larsson is natuurlijk ook optioneel, daar moet gewoon de beste spits komen te staan die ze komend seizoen hebben.

  De Ridder naar Den Bosch lijkt mij ook een bespottelijke actie, waarom zou Ajax dat in godsnaam doen? Alleen als hij zelf aangegeven heeft per se niet meer rechts buiten maar alleen nummer 10 te willen spelen, zie ik in waarom hij nog niet nodig is. Maar dan nog zou ik hem er sowieso bij houden, al is het maar omdat ie idd publiekslieveling is. Nee, ik geloof ook geen hol van dat gerucht.
 • Ga je gang, Madvance.
 • 98 miljoen voor Ronaldinho!?! Hij is een goeie speler hoor, maar ik vind dat geen enkele speler dit bedrag waard is. Ook Henry en Zidane niet.
 • idd, 98 gaat idd iets te ver, iets te veel van het goede
 • Precies, net als Van Nistelrooy.

  De Spaanse pers is zo overdreven allemaal. Ze weten van gekkigheid niet wat ze moeten schrijven. De Privé roddelt nog minder.
 • Of ze kopen én Ballack én Deco. En zetten Ronaldinho op de plaats van Overmars, die sowieso toch weg mag.
 • Dus je maakt alleen een constatering? Ja waarom ben je dan in hemelsnaam een discussie begonnen? Dat de salarissen en transfersommen hoog zijn kan iedereen wel zien…
 • Idd 't slaat helemaal nergens op. Je moet niet zeiken over belachelijke salarissen als je er zelf aan mee betaalt, ook al is 't indirect.
 • Verderdiscussiëren over te hoge transfersommen in het discussieforum aub. Hier graag alleen updates uit de transfermarkt en de reacties erop.

  http://www.insidegamer.nl/forum/viewtop ... 968#370968

  |.|
 • De commentator tijdens de finale zei ook dat Real interesse had in Ayala. Dat zal ook wel niet doorgaan dan.
 • In Engeland maakt het eigenlijk niet zoveel uit in wel team je speelt, het gaat erom tegen wie je speelt. In Engeland zitten de topclubs. Chelsea, Man U, Arsenal komen zes keer uit tegen Middelbrough. Dat zijn toch drie ploegen die beter zijn dan Ajax, Feyenoord en PSV.
 • Ik vind dat Van Damme moet blijven. Kan altijd handig zijn als Maxwell geblesseerd is ofzo…
 • Kluivert gaat heus niet naar Ajax hij heeft al gezegt dat ie zeker naar de Premiership wilt. Denk je nou echt dat ie naar Ajax wilt.
 • Da Chip: zeg niks over zaken waar je niks van weet.
 • Nou als Cocu zo speelt als afgelopen zaterdag dan mogen ze hem van mij hebben daar bij PSV, hehe.
 • Kezman heeft met zijn zakenman Chiel Dekker gebroken omdat hij geen goede club voor hem kon vinden. Alleen Wolverhampton Wanderers deed een bod van 4,5 miljoen Euro.
 • Aha!

  Bouma is "gewoon" een Reiziger zeg je. Eerder zeg je, Bouma gaat nooit naar een buitenlandse topclub.

  Eeeeeeen waar heeft Reiziger gespeeld? Kooooom maar, kom maar kom maar kom maar!

  Je hebt totaal geen idee van Bouma, zal wel komen doordat je 'm nauwelijks hebt zien spelen. Hij heeft wat mindere wedstrijden gehad, al was tegen Ajax die goal van Zlatan vooral een fout van Waterreus. In het NL's elftal was ie als linksback prima, als centrale verdediger nog niet heel overtuigend. Komt nog wel.
  Bouma is snel, fysiek sterk, heeft een erg goede trap (zowel schot als pass). Komt wel wat handelingssnelheid en inzicht te kort.
 • Davids speelde al bij Barcelona hoor. :) Dus hij komt voor niemand in de plaats.
 • Om het ff over iemand anders te hebben,
  Roberto Carlos heeft toch zijn contract verlengd bij Real Madrid. Een paar weken geleden leek alles op een transfer naar Chelsea te duiden, maar de club en de braziliaanse speler zijn toch tot een akoord gekomen. Roberto Carlos tekende tot en met 2007, en als hij aan enkele kleine voorwaarden zou voldoen werd zijn contract automatisch verlengd tot en met 2008.

  Bron: http://www.elmundodeportivo.es

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren