1. Laptop kaput

Re: Laptop kaput

Ok, dan ga ik wel even langs de Media Markt het weekend. Echt, als dit kosteloos gerepareerd word zou echt te awesome voor woorden zijn. Ik ga er eigenlijk al van uit dat de reparatie duur zou zijn of dat het zelfs niet te fixen was. Thanks 7th.
 • Ok, dan ga ik wel even langs de Media Markt het weekend. Echt, als dit kosteloos gerepareerd word zou echt te awesome voor woorden zijn. Ik ga er eigenlijk al van uit dat de reparatie duur zou zijn of dat het zelfs niet te fixen was. Thanks 7th.
 • Ok, dan zou ik gewoon teruggaan naar de Mediamarkt en in eerste instantie niet over de sinaasappelsap beginnen. Mediamarkt heeft altijd een aparte helpdesk dacht ik, en doen zelden moeilijk over inname van producten.
  Daarnaast is de service van Sony ook erg ok. Mijn partner heeft ook een Vaio en toen die kuren begon te vertonen (na 1 jaar) werd die kosteloos gerepareerd.
  Gewoon even schoonmaken en netjes maken en ermee naar de Mediamarkt gaan. Wellicht kun je ook vragen om een prijsopgave voor reparate als blijkt dat je moet betalen.
 • Hoe oud is 'ie? En wat voor merk? En waar heb je em gekocht?

  Anderhalf jaar ongeveer, Sony Vaio, Media Markt.
 • Elektronica gedeelte ->
 • Hoe oud is 'ie? En wat voor merk? En waar heb je em gekocht?
 • Gister was ik zo lomp om een glas met sinaasappelsap over mn laptop te stoten :( Nu doet de boel het niet meer. Althans, het scherm in ieder geval niet. Maar volgens mij is er nog meer aan de hand.

  Wanneer ik hem aanzet gaan de lampjes wel aan, maar verder doet de laptop gewoon niks. Geen beeld, geen geluid ook van ventilatoren oid.. Hij start niet op.

  Is het te repareren? En zo ja, hoe veel kost dat (ongeveer)? Heb geen zin om afgezet te worden door de dichtstbijzijnde PC-boer.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.