1. [Layout check] ni hao!

Re: [Layout check] ni hao!

Mooie website, de icoontjes en stock photo's die je hebt gebruik spreken me aan.

Het enige is dat ik het content gedeelte van de website nog een beetje saai vind. Natuurlijk moet daar niet te veel poespas omheen, maar het nu wel erg leeg en saai in tegenstelling tot het header/menu gedeelte van je website. Wellicht kun je daar nog eens naar kijken?
 • Mooie website, de icoontjes en stock photo's die je hebt gebruik spreken me aan.

  Het enige is dat ik het content gedeelte van de website nog een beetje saai vind. Natuurlijk moet daar niet te veel poespas omheen, maar het nu wel erg leeg en saai in tegenstelling tot het header/menu gedeelte van je website. Wellicht kun je daar nog eens naar kijken?
 • Lycos heeft gigantische kut reclame. :P Die foto's zijn Stock foto's die ik van devianART heb geplukt.

  Niemand tips om het te verbeteren?
 • erg netjes gast! waar heb je de fotos vandaan als ik vragen mag?
 • Woow ziet er lekker flex uit. Vooral kleuren en fotos zijn mooi. Vrij standaard maar mooi.
 • wel wat bloemig ;) :P maar verder wel geinig ennuh lycos.tripod.nl ondersteund php en mysql :)
 • Ik ben eergisteren even bezig geweest met een begin van het maken van een website. De website gaat gesluierd onder de naam: "ni hao" en zal voornamelijk gebruikt worden om de avonturen en bevinden van mij en me vrienden bij te houden. Met de zomer in het vooruitzicht en verschillende vervolgopleidingen (dus verschillenden steden) leek het me een goed idee om via een website, verslagen te plaatsten, nieuwe foto's erop te zetten en andere dingen die interessant zouden kunnen zijn.

  Ik heb de layout simpel gehouden, met grote navigatieknoppen en een simpel menutje en een plek voor tekst/foto's. Het is nu niet te zien maar er komt onder elk stuk tekst/foto een stukje waar de reacties komen staan en waar je dus kunt reageren. Het grote plaatje zal willekeurig veranderen (zes verschillende) zoals je kunt zien in de .GIF. De zes open plekken naast het grote plaatje zijn bestemd voor de zes laatste foto's die op de website zijn verschenen.

  Klik op de thumbnail om de layout te bekijken (1.5 MB):  (Er is wel wat kwaliteitsverlies op de scherpte van de layout (foto's/achtergrond), omdat het een .GIF is)

  Laat even weten wat je ervan vind, en waar ik eventuele verbeteringen zou kunnen toepassen. Ik ben ook nog eens opzoek naar een lekkere gratis host die MYSQL en PHP ondersteunt (^_^'). Wat "tiu nia ma chow hai" betekend laat ik maar even voor zich.
 • heel leuk, maar 1 ding waar ik me zo fucking aan stoor:

  dat "ni hao!" staat steeds op een andere plek in de foto, dus als de foto switcht naar een volgende foto, verplaatst dat NI HAO!

  moet je ff veranderne
 • Mooi man :|. Vooral die logootjes in je menu zijn errug straks. Niks op aan te merkuh :).
 • lekker simpel maar doeltreffend. misschien leuk om nog een rollover effect toe te voegen bij de menu knoppen..
 • Ja, de site is mooi, maar en overkill voor mensen met lagere resolutie :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren