1. Leeg

Re: Leeg

 • Ik kijk eens diep in de ogen van die medewerkster (natuurlijk moet het een vrouwelijk iemand zijn) en ze tovert daar de perfect schoen voor mij. Soms ben ik toch wel een lucky guy.
 • hoe koop je dan schoenen?
 • Ik zou het niet eens weten of ik grote voeten heb, ik heb ze nog niet echt gemeten ofzo.
 • ok hoef je niet zo geheimzinnig over te doen hoor!! tijdens carnaval ligt er geen taboe over buitenproportionele voeten
 • Dat is een vraag voor jouw, maar dat is een weet voor mij.
 • heb je grote voeten?
 • Sletjes zijn niet welkom bij mij. Ik hou van verstandige dames die m'n voeten op de grond houden.
 • sletjes
 • 1) Een hamburger
  2) Een hamburger
  3) Een hamburger
  4) Een hamburger
  5) Een paling.

  Of is die vraag gericht op mijn verhaal ? I'm confused.
 • wat is dit?? gek

 • Er was eens een Cannabis plant in het bos der boskabouters. Nu denken jullie vast dat dit niet interessant genoeg is om er een topic aan te wijden. Maar back in the days, toen er nog geen negers in Nederland waren en we nog wel zonder toestemming meiden mochten penetreren, behoorde deze plant toe aan de enige echte Charlie Sheen. Toen voelde deze plant zich onverwinnelijk. Hij infecteerde diverse hersenen om zo zijn soldaten klaar te stromen om mee te vechten aan de Derde Wereldoorlog. Deze Derde Wereldoorlog zou later (ergens in 2011 als ik me niet vergis) ook de 'Anti-drugsbeleid' of de 'Zero Tolerance voor Drugs' noemen. In feite kon de Cannabis plant deze cultuurbarbaar wel aan. Maar wie onderhand wel eens te maken heeft gehad met 'de harde hand' van Europa, weet dat deze organisatie eigenlijk lafaards zijn. Lafaards die de naam 'Europa' niet waard zijn. Het soort die de bel van uw fiets steelt en het dan in brand steekt. IN BRAND!!! Dat is net zoals iemand zijn hart er uit steken, dan op de grond gooien en er dan op spugen. Ja, zulke barbaarse dingen doet dat 'Europa' van ons . Om het verhaal te vervolgen, die plant was dus klaar om die barbaren een lesje te leren. Maar natuurlijk, Europa kennende, hebben ze deze plant op een laffe manier verslagen. Zo'n manier wens ik mijn ergste vijand niet toe. Ze hebben namelijk Charlie Sheen wijsgemaakt dat hij een nieuwe drug uitgevonden heeft. En dit deden ze ZONDER een schuldgevoel!!! Door dat feit heeft de plant zijn krachten verloren en zit hij sindsdien met een leeg gevoel. Dit is deels door het feit dat de boskabouters hun leven riskeren om kracht te putten uit de zaden van de plant. In tegenstelling tot Europa heeft deze plant wel degelijk een schuldgevoel en vind hij het erg dat zijn kameraden sneuvelen om er voor te zorgen dat hij zich niet meer leeg voelt. Een plant zou niet voor niets zichzelf door middel van vuur vernietigen.

  Eigenlijk moest ik dit naar Wikileaks sturen, maar dit wou ik niet doen. Ik vrees dat er dan nog hevige rellen zullen zijn in Libië. En niet enkel daar..

  Bedankt om dit te lezen, zend dit snel door naar 30 vrienden, anders start ik een zombie-apocalyps.
 • ok

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.