1. Lichte hersenschuddig, vraag

Re: Lichte hersenschuddig, vraag

Serieus, ga naar je huisarts en vraag geen medisch advies aan anonieme puperende gamers.
 • Serieus, ga naar je huisarts en vraag geen medisch advies aan anonieme puperende gamers.
 • Het kan nooit kwaad om even langs te gaan bij de huisarts inderdaad. Dit klinkt inderdaad alsof het nog steeds de hersenschudding is. Probeer toch zeker een week rust te nemen. Je kunt je al vrij snel beter voelen bij rust, maar zodra je activiteit omhoog gaat hebben je hersenen meer te verduren en kunnen de klachten snel terugkomen.

  Gun je knar dus nog een extra paar dagen chillen, als dat mogelijk is ;).
 • kan inderdaad weer die hersenschudding zijn, slim zou zijn om even langs de huisarts te gaan.
 • Ik ben ooit eens flink hard met de fiets gevallen en heb daar toen een lichte hersenschudding aan overgehouden. Ik had toen alleen maar hoofdpijn en misselijkheid, maar ik ging ook vaak k.o. achter elkaar. Je kunt het altijd even laten checken bij de dokter :)
 • Hey mensen, ik heb afgelopen woensdag met voetbal in een kopduel een lichte hersenschudding en een gat in mijn hoofd opgelopen. Donderdag en vrijdag heb ik op bed gelegen, zaterdag ging het wel weer. Ben zelfs even uit geweest ( niet gedronken ) maar kreeg later op de avond wel weer hoofdpijn en last van misselijkheid dus ben toen weer gaan slapen. Gister had ik eigenlijk bijna nergens last meer van. Nu ben ik vandaag weer gaan werken maar heb ik weer last van hoofdpijn en misselijkheid, ik vind dit wel apart omdat ik me gister goed voelde. Kan dit weer de hersenschuddig zijn?

  Normaal zou ik gewoon doorwerken als ik me zo voel maar als het met die hersenschudding te maken kan hebben weet ik niet of dat verstandig is, daarom vraag ik dit.

  Alvast bedankt!

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.