1. LOL Baas B kleine rat heeft klappen + diss gehad

Re: LOL Baas B kleine rat heeft klappen + diss gehad

Dan was die Krs-one ook niet helemaal 100% zeg maar?
 • Dan was die Krs-one ook niet helemaal 100% zeg maar?
 • Nou, je rapt en je hebt de hiphop cultuur. Dus rap doe je en hiphop leef je…
 • ja als je alleen naar gangsta rap luistert…
  Wel grappig hoe mensen die geen reet over hip-hop weten, plots allemaal de cultuur kennen! Toffe mongolen als guidfriet weten zelf hoe elke hip-hopper zich kleed…
  Wel ik moet zeggen Hitler was ook zo… Hij zag er één en hij zag er genoeg!
  Ik ga zelf mijn tijd niet gaan verdoen om hier hip-hop op te noemen inplaats van de pop muziek voorbeelden die hier constant opkomen (Aesop rock daar buiten gelaten)!
  Misschien moet de spreuk beoordeel een boek niet aan zijn kaft nog maar eens in de groep gesmeten worden!

  En Convict; ;}
  Rap is something you do, Hip hop is something you live (quote: Krs-One)
 • Wat die gozer zegt over z'n vriendin/zus is toch niet normaal? En al helemaal niet voor een camera? Als ik iemands vriendin zomaar een hoer noem is dat dus wel ok?

  Het berust op waarheid volgens die Kimo. Lekker boeiend trouwens het is maar een liedje. Ik vind die vechtpartij sowieso niet nodig, Baas B had maar een diss moeten maken over Kimo z'n moeder.

  Is ook zo, hij heeft dat zusje van Baas B gevingerd en Langes chick geneukt.

  Dan vraag je natuurlijk ook om klappen, vooral met zo'n serieuze lied

  Ja, dit is trouwens nog wat Kimo zei tegen JuizeFM:

  Kimo spreekt
  maandag 20 juni 2005

  Kimo is verbaasd over het verhaal dat momenteel in de media circuleert. "Ik kwam vrij en werd ineens geconfronteerd met een verhaal dat niet klopt," zo vertelt Kimo aan Juize.FM. "Ik was die bewuste avond met twee dames aan het eten op het Marie Heinekenplein. Opeens kwamen Baas B en vier vrienden binnen en zij gingen aan een tafeltje zitten dat redelijk dichtbij de onze stond. We merkten elkaar op en Baas B kwam naar me toe om te vertellen dat hij niet bepaald gecharmeerd was van mijn track 'De Waarheid'. Nog best wel netjes eigenlijk. Hij zei wel dat hij me het liefst neer zou slaan, maar merkte op dat hij daar niks aan zou hebben. Hij ging weer zitten, maar heeft toen schijnbaar Lange Frans gebeld want die kwam een kwartier later met zijn vriendin binnenstormen. Ze begonnen te schreeuwen dat ik mee naar buiten moest komen en voor ik het wist begonnen ze op me in te slaan. Toen ik wilde opstaan om me te verweren, stond ook de hele tafel van Bart op waarna ze met z'n allen op me in begonnen te slaan. Er sprongen toen allemaal mensen tussen waarna Lange Frans en zijn vriendin er vandoor gingen," aldus Kimo. De underground rapper besluit daaropvolgend samen met zijn gezelschap te vertrekken. Hij rekent snel af en verlaat het restaurant. Hij heeft dan elders afgesproken met een zakenpartner aan wie hij het hele verhaal vertelt. Ze komen beiden tot de conclusie dat het een laffe daad was van Lange Frans en Baas B en nemen de taxi terug om verhaal te halen. Wanneer zij op de Marie Heinekenplein aankomen, is de politie al ter plaatse. Kimo wordt door een ooggetuige herkent en de politie arresteert hem. "Iets anders dat niet klopt is het verhaal dat de auto van Baas B door één van ons met een honkbalknuppel is bewerkt. De waarheid is dat één uit het kamp van Baas B op de auto van één van mijn vennoten heeft ingeslagen. Dat is gebeurd terwijl ik in de taxi zat."

  Kimo vindt het onbegrijpelijk dat Lange Frans ook niet gelijk die avond is gearresteerd. "Ik gaf gelijk al aan dat ik aangifte wilde doen, maar ik werd pas de volgende dag verhoord. Toen heb ik dit hele ook verhaal verteld." Kimo snapt alle commotie niet die na de drop van zijn disstrack 'De Waarheid' is ontstaan. "Kijk, het is gewoon de waarheid. Ik wilde het eigenlijk voor mezelf houden, maar Nega vertelde in één van zijn disstracks over het feit dat ik intiem was geweest met de vriendin van Lange en het zusje van Baas. Ik werd daaropvolgend door iedereen uit de scene bestookt met vragen daarover en besloot daarom om een track te maken. Het was voor mij als afsluiting bedoeld, om af te zijn van al die vragen. Ik had zeker niet verwacht dat het tot een vechtpartij zou leiden en al helemaal niet omdat het hier 'meneer Zinloos himself' betreft. De MC uit Amsterdam, die lichte verwondingen aan de vechtpartij heeft overgehouden, heeft na het incident geen contact meer gehad met Lange Frans en Baas B. Kimo beraadt zich nog over eventuele verdere stappen. "Daar kan ik op dit moment niks over zeggen. Het belangrijkste is nu dat ik iedereen mijn verhaal kan vertellen."

  Bron: Juize.fm
 • Wat die gozer zegt over z'n vriendin/zus is toch niet normaal? En al helemaal niet voor een camera? Als ik iemands vriendin zomaar een hoer noem is dat dus wel ok?

  Het berust op waarheid volgens die Kimo. Lekker boeiend trouwens het is maar een liedje. Ik vind die vechtpartij sowieso niet nodig, Baas B had maar een diss moeten maken over Kimo z'n moeder.

  Is ook zo, hij heeft dat zusje van Baas B gevingerd en Langes chick geneukt.

  Dan vraag je natuurlijk ook om klappen, vooral met zo'n serieuze lied
 • ThaRaven doe je alsof je dom bent of ben je gewoon een josti?

  Je moeder is een josti.


 • ThaRaven doe je alsof je dom bent of ben je gewoon een josti?

  Hij is een josti die gewoon dom is , maarja , wat wilje , familie-genen ;) No-no-notorious
 • ThaRaven doe je alsof je dom bent of ben je gewoon een josti?
 • Jonge kindjes zijn beinvloedbaar hoor… Dat moet je niet onderschatten…

  En kom op, ieder kindje van tegenwoordig kan de ongecensureerde liedjes van het internet plukken, en met een beetje fantasie kun je ook wel invullen wat ze er proberen te zeggen…

  Bovendien hebben veel kinderen een tv op hun kamer, denk je echt dat die niet aangaat 's avonds? Deed jij altijd wat je ouders zeiden?

  Nou, mij zie je niet elke meisje/vrouw een hoer noemen… waarom zouden zij het niet kunnen als ik het ook kan. Als ze ouder worden weten ze het best beter.
  Er wordt trouwens alleen gezeken op hiphop clips… heb je die trance/dance/wat je het ook noemt, clips gezien?

  Ik luister niet naar hiphop en noem alle vrouwen hoeren, ben ik apart?:P
 • G-G-G-G-Unit… Dat noem ik geen hiphop maar commercie. Het is overigens niet altijd slecht wat 50 maakt, maar ik zie bij hem alleen maar $$$ in zijn ogen. Trouwens want ik vette hiphop vind: www.hieroglyphics.com , vooral Pep Love
 • Ik heb helemaal niets gezegd over sexy kleding…

  Maar in die clips worden vrouwen behandeld als objecten, en er zijn heel veel meisjes die zich dan ook maar zo gaan gedragen en kleden, "Omdat ze dan stoer gevonden worden".

  Toen ik klein was had je ook zulke muziek behandel ik daarom vrouwen als lust objecten? Ik weet heus wel dat het gewoon muziek is.

  Wat is dit voor Balkenende gezeik?
 • like I was starin outa Stevie Wonders glasses

  Lol, die lijn komt me heel bekend voor, van Eminem geloof ik.
 • Waarom een hele rare smaak? Over smaak valt niet te twisten he, iedereen kan een andere mening hebben. Ik vind U2 bijvoorbeeld ook niet zo bijzonder, en The Verve ook niet. Radiohead dan weer wel. Maar, ik ken ook weer zat mensen die er niets aan vinden. Zo gaat dat nu eenmaal ;)
 • Enige goede is Basement Jaxx en The Prodigy. Muziek als Radiohead, The Verve, Weezer, U2, Soulwax en Depechemode vind ik echt niks.

  Dat mijn muzieklijst er helemaal niet toe doet in dit topic. Maar waarom The Raven hem er dan bij haalt is mij een raadsel :? ! Maar m'n punt is dat het gewoon een raar cultuurtje is. Of wil je zeggen dat elkaar 'dissen' of zelfs overhoop schieten normaal is 8| ? Kom op man, doe gewoon, het gaat tenslotte om de muziek en haal er dan niet dat hele cultuurtje van 'kijk mij nou' bij!


  Alsof dat kijk mij nou ik zie eruit als een sloeber en maak gitaarherrie cultuurtje zo geweldig is.  Dan heb jij gewoon een hele rare smaak U2 is kk vet en The Verve ook Radiohead is ook niks mis mee….


  Edit: Oke vind ik alleen jammer ik vind 50 cent bv erg goed en The Game met numers als ''Dreams'' ''We ain't going nowhere'' ''how we do'' ''hate it or love it'' Teminste rap/hiphop (wtf is het verschil eigenlijk o_0 )
  Met goede teksten en echte teksten.

  "Dreams"

  [Verse 1]

  I woke up out dat coma, 2000 and 1
  Bout the same time Dre dropped 2000 and 1
  Three years later the album is done
  Aftermath presents: Nigga Witta Attitude Volume 1
  Rap critics politicin
  Wanna know the outcome!
  Ready to die, Reasonable Doubt and Doggystyle in one
  I feel like Pac, after the Snoop Dogg trial was done
  Dre behind the G-Series and All Eyez On Me
  I watched the death of a dynasty!
  So I told Vibe Magazine
  Workin' with Dr.Dre was a "DREAM!"
  I had visions of makin' a classic
  Then my wall turned black,like I was starin outa Stevie Wonders glasses
  It's kinda hard to imagine,like Kanye West
  Comin back from a fatal accident, to beat makin' and rappin'
  But, we da future
  Whitney Houston told me that, it's gon take mo' than a bullet in a heart to hold me back

  [Hook]
  Blushin' in this 40 ounce
  Lettin the ink from my pen bleed
  Cuz Marthin Luther King had a "DREAM!"
  Aaliyah had a "DREAM!"
  Left Eye had a "DREAM!"
  So I reached out to Kanye and "brough you all my dreeam!"

  [Sample playin "It's cuz I love you!"]

  [Verse 2]
  I had dreams of fuckin' an R'n'B bitch like Mya
  When I saw dat ass on a front of that King
  Read the article in a magazine
  She loved gangsters, loved nasty things
  So I'm the glass house havin' nasty dreams!
  Good girls neva' give it up
  But anything gets possible ,if 50 fucked Vivica
  Heard of life's obstacles,found my way through the maze
  Then joy turned to pain like, Frankie Beverly and Maze
  Used to dream about bein' Unsigned Hype
  Till I was crushed my Dave Mase, almost let my pen fall asleep on a page
  Daydreamin' yesterday
  Dozin' on offback stage
  I tought I saw Eazy talkin' to Jam Master Jay
  So I walked over heard Jam Master say
  It's a hardknock life, then you pass away
  They say sleep is the cousin' of death
  So my eyes wide open cuz a dream is kin to ya last breath

  [Hook]
  Blushin' in this 40 ounce
  Lettin' the ink from my pen bleed
  Cuz Marthin Luther King had a "DREAM!"
  Aalyah had a "DREAM!"
  Left Eye had a "DREAM!"
  So I reached out to Kanye and "brought you all my dream!"

  [Sample playin "It's cuz I love you!"]

  [Verse 3]
  The Dream of Huey Newton, that's what I'm livin' through
  The Dream of Eric Wright, that's what I'm givin' you!
  Who walk through the Whithouse without a business suit?
  Compton had Jerry Curl drippin' on Ronald Reagens shoes
  Gave Mike Lim my demo came here to pay my dues
  Started of with Whoo Kid then I started blazin' Clue
  It was all a Dream like BIG said it be
  Don't sleep on me homie I bring nightmares to reality
  Rap Phenomenon defyin' the rulez of gravity
  Studied all the classic start revisin my strategy
  Cuz Marshall Mathers made it
  Curtis Jackson made it
  Head in the clouds wonderin where the hell Marvin Gaye went?
  How do I say this, I'm livin' for my son but I can't figure, why I'm at my temple with this gun
  Wake up to a Jesus Piece like a Cathlic Nun
  The War to be a rap legend has just begun

  [Hook]
  Blushin' in this 40 ounce
  Lettin' the ink from my pen bleed
  Cuz Marthin Luther King had a "DREAM!"
  Aalyah had a "DREAM!"
  Left Eye had a "DREAM!"
  So I reached out to Kanye and "you are my dreeam!"

  [Sample playin "It's cuz I love you!"]

  [At the end GAME talking:]

  This song is dedicated to Yutandey Price the sister of Venus and Serena Williams who was slain
  during a gang shoot-out in Compton, Sunday September 14th 2003, Rest in peace!


  ''This song is dedicated to Yutandey Price the sister of Venus and Serena Williams who was slain
  during a gang shoot-out in Compton, Sunday September 14th 2003, Rest in peace!''

  ^^^^ Echte tekst teminste dit nummer….
  Maar ja ik luister ook Jewel , Marc Athony , Live , Amos Lee , Guus Meeuwis , Kane , Radiohead , Mario, The Verve , U2 etc…
 • Jonge kindjes zijn beinvloedbaar hoor… Dat moet je niet onderschatten…

  En kom op, ieder kindje van tegenwoordig kan de ongecensureerde liedjes van het internet plukken, en met een beetje fantasie kun je ook wel invullen wat ze er proberen te zeggen…

  Bovendien hebben veel kinderen een tv op hun kamer, denk je echt dat die niet aangaat 's avonds? Deed jij altijd wat je ouders zeiden?

  Nou, mij zie je niet elke meisje/vrouw een hoer noemen… waarom zouden zij het niet kunnen als ik het ook kan. Als ze ouder worden weten ze het best beter.
  Er wordt trouwens alleen gezeken op hiphop clips… heb je die trance/dance/wat je het ook noemt, clips gezien?
 • Ik kan me wel vinden in sommige posts hier. Wat mij iiriteert aan hiphop is dat er zo hemelprijzend wordt gedaan over geweld, en dat ze nog trots zijn dat ze het doen ook. Inderdaad behandelen ze vrouwen ook als wegwerpartikelen, en allerlei andere stuitende taal.
  Nu wil het helaas zo zijn dat deze gasten ook een hoop fans hebben, en dat al dei vmbo'ers hier op school dat nog 'vet' en 'dope' vinden ook wat ze doen. En ga nu niet zeggen dat muziek en idolen geen invloed op je gedrag heeft, want de fans geven het zelf indirect toe.

  Tot slot zijn al die rappers natuurlijk gewoon neppe gasten met hun ghetto en tha hood geouwehoer. Want met al die dikke wagens, huizen en kettingen leven ze al lang niet meer in the hood, daar gaat het er wel anders aan toe.

  Raymzter :O Geen vuil woord over vrouwen, maar een man met respect.
  Opgezwolle :O Geen sex, geweld, bling bling, gewoon Zwolle assendorp en monteverdilaan-shit.

  DAC - Springstof (04 Mix) heeft een geweldige beat trouwens. DAC is overgins ook wel goed, er is wel goede NL hiphop amar je ziet alleen maar crap op tv. Bloedbad en Seiko van Lost Rebels zijn ook geweldig.

  Met jou kan ik praten, nooit gedacht dat er mensen hier nog eens wat verder zouden kijken dan ali b en d-men als het om Nederlandse hiphop gaat. Die beat is inderdaad tof, maar zoals ik al eerder zei; DAC heeft sowieso altijd dikke blazende beats.
 • Okee, dan vinden die dames het niet erg om ho genoemd te worden… Maar door die clips krijgen jongentjes wel het idee dat elke vrouw een ho is… En jonge meisjes krijgen het idee dat ze zich zo moeten gedragen… Daar wel eens over nagedacht?

  Waarom zouden eigenlijk jongens het idee moeten krijgen dat die vrouwen die daar dansen een hoer zijn? Aan de tekst ligt het niet want die wordt gecensueerd. Er zijn clips die laat in de avond komen waar half naakte vrouwen te zien zijn(bloten borsten heb ik het hier dan over), maar dan ligt het aan de ouders dat hun kinderen niet moeten kijken. Porno op rtl 5 mogen ze toch ook niet kijken…
  En dat jonge meisjes zich net als zij gaan gedragen ligt aan hun zelf. We kunnen er niks aan doen. Kijk maar naar die GTA verhalen enz
 • Sexy kleden is niet per definitie hetzelfde als er als een hoer uitzien. En daarbij, het gaat er om dat ze zich ook zo gaan gedragen.
 • Ik heb helemaal niets gezegd over sexy kleding…

  Maar in die clips worden vrouwen behandeld als objecten, en er zijn heel veel meisjes die zich dan ook maar zo gaan gedragen en kleden, "Omdat ze dan stoer gevonden worden".

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren