1. Lord of the Rings EE

Re: Lord of the Rings EE

new line heeft geen rechten voor the hobbit
 • new line heeft geen rechten voor the hobbit
 • Ik vind het hele mooie films.
  maar dat hij The Hobbit gaat regiseren is nog maar een gerucht hoor.
  Hij wil het best doen maar de rechten zijn niet van New Line.
  Hopelijk komt het er spoedig van nu de acteurs nog leven.
  gandalf moet terug komen samen met Bilbo.
 • ik vind deel 2 het leukst ''the two towers'' Maar dan alleen als je vanaf de aanval op dat kasteel? gaat kijke
 • eerlijk gezegd heb ik alleen de eerste film gezien omdat ie bij m'n cd driver zat is wel een leuke film maar de special effects vind ik niet zo mooi. de andere films heb ik nog niet gezien maar lijken me wel de moeite waard om ze een keer te bekijken.
 • Eerlijk gezegd heb ik alle 3 de films al meer dan 25 keer gezien en dat is niet overdreven….:P
 • Ben ook een grote van van Lord of the Rings. Heb alle3 de films al 3x gezien als het niet meer is. En ben nu met de boeken bezig inc. De hobbit. Maar volgens mij word die niet verfilmd. Ik heb ook de EE's niet:(
 • Stond er geen trailer van the Hobbit op de derde SE? Of op die Two disc special?

  Nee die stond er niet. Heb alle DVD's gezien ( ook de Appendices en dergelijke ) en daar stond geen trailer van The Hobbit tussen.

  Er was geloof ruim een jaar geleden een zogenaamde trailer van The Hobbit (toen downloadbaar bij Kazaa ) het zag er wel goed uit, je zag Smaug over dat dorpje vliegen en zette alles in vuur en vlam. Aan het eind kwam er dan te staan: "Smaug awakens…. December 2006" Ik heb het nooit vertrouwd die trailer, maar zag er toch aardig goed uit. Overal werd ook gezegd dat Peter Jackson The Hobbit zou verfilmen, maar pas nadat King Kong af is. Ik ben benieuwd, het slotgevecht in The Hobbit zou toch nog een stuk spectaculairder kunnen worden dan het gevecht voor Minas Tirith in ROTK.

  De EE zijn trouwens heerlijk om te zien. Het geeft beschrijft de characters wat beter en er wordt wat meer informatie over het hele verhaal gegeven eigenlijk. Vooral de scenes van Gimli en Legolas in Helm's Deep en voor Minas Tirith met het aantal doden vind ik een leuke toevoeging.
 • Ik ben echt super fan van LOTR heb alleen helaas nog maar de EE van Return of the King, ben absoluut nog wel van plan om de andere 2 delen ook als EE te kopen. Over the Hobbit heb ik overigens nog niks gehoord en ook nog geen trailer gezien oid.
 • Stond er geen trailer van the Hobbit op de derde SE? Of op die Two disc special?

  Ik heb die EEs ook. Ik vind het een leuke triologie.
 • The Hobbit. Volgens mij is dit niet waar? Waarom zou Jackson dat doen? Misschien voor het geld. Echter Peter Jackson is een regisseur die altijd koos voor de uitdaging. En The Hobbit is alles behalve een uitdaging voor hem. Een herhaling van zetten.
 • Ow mijn god. LoTR :O
  Heb er nooit wat aangevonden. Heb deel 1 een stuk gezien en dat was slaapverwekkend. Om de 5 minuten een nieuw personage. Trage film. Het enigste pluspuntje aan de reeks was het gevecht ergens op het einde. Dat was wel mooi gefilmd. Voor de rest….pff spreek me er niet van…Word er al moe van al praat ik er over 8]
 • alle 3 de delen van de EE heb ik (met beeltjes yay!)

  dat van the hobbit was toch een hoax?
 • Films zijn erg mooi op hun eigen manier. Allemaal zeer mooi uitgevoerd en er is een redelijke consistentie aangehouden ten opzichte van het boek. Heb zelf de 3 normale versies maar denk wel dat ik de Extended Editions nog eens ga kopen al dan niet lenen/huren. Ben toendertijd naar de Lord of the Rings marathon geweest toen deel 3 uitkwam.

  Maar de films zijn niet te vergelijken met de boeken. ^^D

  Welkom trouwens. :)
 • Heb ze onlangs alle drie achter elkaar zitten kijken in het weekend. Aankleding & actie is geweldig, dialogen vind ik te traag. Ben nooit zo thuis geweest in dit soort werelden (fantasy), ligt me ook wat minder dan sf etc. Heb ook de boeken thuis liggen waar ik eerdaags aan ga beginnen.
 • Ik vind Lord of the Rings Movies de beste films ooit gemaakt. Echt op nummer 1. Hebben jullie trouwens al gehoord dat Peter Jackson The Hobbit gaat regiseren?

  In ieder geval ik heb de EE aangescaft(Extended Edition)

  De films duren nu 4 uur haha!

  Wat vinden jullie van Lord of the Rings? <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  de EE edities zijn beter dan de bioscoop releases. En ja ik vind ze heerlijk..
 • Helemaal top natuurlijk. Dat Peter Jackson the hobbit gaat regiseren wist ik nog niet. Uiteraard heb ik ook alle 3 de delen als Extended Edition. :7
 • Ik vind Lord of the Rings Movies de beste films ooit gemaakt. Echt op nummer 1. Hebben jullie trouwens al gehoord dat Peter Jackson The Hobbit gaat regiseren?

  In ieder geval ik heb de EE aangescaft(Extended Edition)

  De films duren nu 4 uur haha!

  Wat vinden jullie van Lord of the Rings? :)
 • De Hobbit kunnen ze makkelijk verfilmen. Ik vind dat boek denk ik evenleuk als de andere boeken. Dus als er een film van komt. Dan lijkt het me gewoon zo vet. Vooral met de slag van de 5 legers.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren