1. Mac met controller?

Re: Mac met controller?

Maar herkent een MacBook wel een Xbox Wireless Controller? Gaan die wel met bluetooth?
  • Maar herkent een MacBook wel een Xbox Wireless Controller? Gaan die wel met bluetooth?
  • ControllerMate werkt met allerlei controllers.Volgens mij ook gewoon de X360 controller; je moet er dan alleen voor zorgen dat de Mac die controller herkent, dan kan je met ControllerMate wel de knoppen mappen.
  • Is er ook zoiets voor een Wireless Xbox Controller en Mac?
  • Jazeker!

    Mac OS X Snow Leopard herkent vanzelf de PS3 controller, zowel via USB als via Bluetooth als het goed is. Daar heb je geen drivers voor nodig. Vervolgens kan je met het programma "ControllerMate" de knoppen van de controller koppelen aan knoppen op het toetsenbord. Bijvoorbeeld dat X gekoppeld is aan de spatiebalk. Als normaal de spatiebalk springen is, kan je vanaf nu dus ook springen door met je controller op X te drukken. Op die manier maak je je eigen contol-schema en kan je elk Mac spel met de PS3 controller besturen ;)
  • ik heb onlangs mass effect 2 op de ps3 gespeeld en ben er helemaal weg van. Heb nu mass effect op de mac, maar dat spelen met k+m lukt me niet echt helemaal. Is er geen mogelijkheid om met een controller op je mac te gamen? Weet dat het met emulators wel kan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren