1. Major Richard Winters overleden

Re: Major Richard Winters overleden

Gecondoleerd. De wereld stikt echter van helden die imo allemaal een topic verdienen. Dat wordt echter wat rommelig. Vandaar dat ik deze post even verplaats naar het nieuws-topic: http://www.insidegamer.nl/forum/viewtop ... 4&start=25
  • Gecondoleerd. De wereld stikt echter van helden die imo allemaal een topic verdienen. Dat wordt echter wat rommelig. Vandaar dat ik deze post even verplaats naar het nieuws-topic: http://www.insidegamer.nl/forum/viewtop ... 4&start=25
  • Ik vind dat weinig media hier aandacht aan besteden, wat ik wel merkwaardig vind. Ook al kennen de meesten van ons deze held alleen maar door Band of Brothers.


    Richard Winters werd maar liefst 92 jaar.

    Normaal gesproken zou ik niet zo snel iemand een echte held noemen en vind ik ook dat soms te snel mensen een held genoemd worden. In dit geval kan je echt spreken over een held. Deze meneer was betrokken bij bijna elke belangrijke missie in de Tweede Wereldoorlog. Hij was een echte leider en zorgde met zijn daden ervoor dat een heleboel mensen gered werden, de mannen onder zijn hoede, maar ook van onze opa's en oma's.

    Dat ik en iedereen van hem gehoord heeft komt natuurlijk door de serie Band of Brothers waarin hij fantastisch wordt gespeeld door acteur Damian Lewis. De echte Winters was ook betrokken bij de productie.


    Deze man was een held. Iedereen die Band of Brothers nog niet gezien heeft, om wat voor reden dan ook, doe dit dan alsnog en ik vergeef het je.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.