1. Mär

Re: Mär

Heb de eerste episode gezien en ik vind het wel grappig, ik blijf 'm wel volgen.
 • Heb de eerste episode gezien en ik vind het wel grappig, ik blijf 'm wel volgen.
 • Deze topic verdiend wel een schopje.

  Ik heb net ep 11 gezien en het blijft een vermakelijke serie. De actie is niet superserieus en het verhaal is wat cliché, maar de setting en humor maken het wel de moeite waard.

  Ben om een of andere reden toch benieuwd hoe het verder gaat.:)
 • Märchen rules ja ^^" vooral de manga dan. Waar vin ik die tegenwoordig? Evil genius is der mee gestop en nu ben ik mär mangaloos <img alt=":'(" src="/plugins/sceditor/emoticons/cwy.png" /> <img alt=":'(" src="/plugins/sceditor/emoticons/cwy.png" /> weet iemand een groep die der nog mee bezig is?

  Manga-Heaven (#manga-heaven@irc.irchighway.net) scanlated het nu ;).
 • *bumpish post

  Ik heb net tot en met 9 gekeken en vind de serie nog steeds iets hebben. Humor is af en toe geweldig, wereld is erg gaaf uitgewerkt, verhaal lijkt beetje standaard te woren, maar ik kijk toch uit naar de volgende ep.

  Ze hebben in ieder geval een paar dingen weten te verzinnen om het interessanter te maken.=]
 • Als een anime bij mij in het begin niet echt bevalt, is het heel moeilijk om voor mij om af te kijken, echt flink doorbijten of er moet echt een twist komen. Tsubasa leek bijvoorbeeld echt leuk, maar viel tegen, ik heb tot er met 4 gekeken en ik ga het niet meer volgen. Het is gewoon saai, art is ook niet echt mijn smaak, terwijl CLAMP best wel goede studio is, Chobits en X TV zijn prima te volgen. Er zijn wel betere anime series in dit kwartaal te volgen, heb momenteel een druk lijstje en ik houd niet zovan typische shounen anime :P

  Over animatie gesproken, meestal moet het gewoon bij de genre passen, voor een mecha anime moet het cool en strak eruit zien, gevechten moet smooth en boeiend er uit zien. Voor comedies, je kan One Piece animatie hebben of Full Metal Panic Fumoffu animatie, zolang de sfeer maar goed is. Oude Ghibli films zijn echt geweldig, gewoon met hand en super sfeervol, mooi gebruik van kleuren met een leuk & vrolijk achtergrond muziek -> Kiki's delivery service for example :)
 • Mja vorige post was wat optimistisch, maar ben het niet met je eens. Animatie is best goed, dat verschil valt wel op, maar heb me er nog niet aan gestoord.

  En normaal erger ik me gigantisch aan standaard karakters, maar hier heb ik dat nog helemaal niet gehad. De grote lijn van het verhaal is natuurlijk al bekend, goeierik verslaat slechterik, gaat terug naar zn eigen wereld, enzovoorts. Maar je weet dat Ichigo in Bleach uiteindelijk ook wint enzo, als je het zo bekijkt is er geen reet aan. maar de karakters hier zijn wel een tukje anders dan standaard.. en zijn eigenlijk best ok.:)

  En idd meningsverschil, ik vind de karakters er vet uitzien. Alleen die pratende kendama is toch wel heel tof … =]

  Ik hoop btw wel wat het net een tikje serieuzer wordt volgende ep, dan word de serie echt cool. Naar mijn mening zijn veel series net niet serieus om echt goed te zijn, dan si het allemaal zo braaf en lief dat je toch wel weet dat hoofdrolspelers niet doodgaan en dat uiteindelijk alles helemaal op zijn pootjes terechtkomt.

  Als volgende ep serieuzer is ga ik je toch aanraden om verder te kijken iig=)
 • Ik vind het niet zo goed, maja ik heb er ook maar een van gezien, meestal als de eerste epsiode mij niet bevalt volg ik het niet, ik vind de animatie ook niet zo goed, je ziet de verschil tussen getekent en computer graphics te erg, waardoor het mij gaat storen, btw het is niet beter dan avarage imo :P De karakters vind ik ook niet echt hoogstaand, geen mooi design, maja das mijn mening :)
 • *bumpish post*

  Kom op mensen, deze serie mag wel meer aandacht. Lijkt iets minder kinderachtig te worden, er word iets aan de grote lijn van het verhaal gedaan en de animatie is tof.

  Net ep 5 gezien en ben helemaal weg van de serie. Als volgende ep niks is is het over, maar toch, ben echt benieuwd, ziet er naar uit dat volgende ep ook wat serieuzer word.

  Echte aanrader, bedankt voor de topic.:]
 • Ik heb de eerste drie eps gezien en het is best leuk, mooie setting, wereld, leuke karakters tot nu toe, alleen de actie vind ik wat standaard en minder interessant.

  Vind de serie trouwens ook niet zo lijken op Flame of Recca, maar misschien komt dat nog?

  Al met al zeker de moeite om eens naar te kijken, zal m zeker blijven volgen, bedankt voor de tip.:)
 • Märchen rules ja ^^" vooral de manga dan. Waar vin ik die tegenwoordig? Evil genius is der mee gestop en nu ben ik mär mangaloos :'( :'( weet iemand een groep die der nog mee bezig is?
 • ik heb de 1e 2eps gezien. was wel lache =P haha hoe die steeds ruzie krijgt met die Babbo van hem… =P maarja.. ik geeft toe.. wat een game freak =D lijkt mij wel ^_^'
 • ff via animesuki checken
  staan meer links zo ver ik weet
 • De torrent doet het niet bij mij. Bad data van tracker of zo. -_-'
 • ik heb net eerste aflevering gezien, vond het wel mee vallen, jammer dat de battle computer grapx had, ( en niet echt super mooie) ik kijk nog wat ep's later en dan zie ik wel of ik de serie ga afkijken.vond ep1 maar mee vallen
  en die gast is volgens mij een slap aftreksol van cloud strife -_-' of broertje ofzo
 • Maak het topic anders ook aan op DF.net.
  Ik moet het ook nog downed, kan ik nu wel aan beginnen eigenlijk. :lol:
 • Lol, ik moet het nog steeds downloaden ^_^'
  Maar goed de manga is één van mijn favo manga's en nu maar hopen dat ik hetzelfde vind van de anime.
 • ik ben em nu ook ff aan het downen maar ik vertel jullie wel later wat ik er van vond:

  ik vond hem niet leuk… -_-'
  niet de moeite waard om hem te downen vind ik…
  sommige stukjes zijn in … en dat past niet goed bij het geheel en het verhaal er om heen is volgens mij ook niet echt heel leuk…
 • Heb de eerste 2 volumes ofzo gelezen van Mär, en vond de manga eigenlijk niks. Zojuist ook de eerste ep van de anime gezien, en ook die vond ik niet veel soeps…
 • Jah is fantasy <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /> eentje die veel beter en leuker wordt later in de serie <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />.
  Maare in het begin is het wat meer introductie van personages, wereld, vijanden enz.. en later komt er meer actie en mysterie.
  Dat is meestal zo. :P
  Maar ik heb de torrent gedownd. Als ik klaar ben met branden ( wacht nog op 3 series ) zal ik hem downen. Nu is er te weinig ruimte. ^^D
 • Jah is fantasy :D eentje die veel beter en leuker wordt later in de serie ;).
  Maare in het begin is het wat meer introductie van personages, wereld, vijanden enz.. en later komt er meer actie en mysterie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren