1. Memory Stick voor digitale Camera

Re: Memory Stick voor digitale Camera

Wij hebben zelf een Sony DSC-S60 en hebben daarin een 256MB kaart van Lexar en dat bevalt prima. Kral raadde hem aan, en die weten er vaak wel veel vanaf, zeker de zaak die ze hier in Apeldoorn hebben.
  • Wij hebben zelf een Sony DSC-S60 en hebben daarin een 256MB kaart van Lexar en dat bevalt prima. Kral raadde hem aan, en die weten er vaak wel veel vanaf, zeker de zaak die ze hier in Apeldoorn hebben.
  • ik zou zeggen gebruik het internet zelf ook eens ga naar www.vergelijk.nl of gebruik de machishe google en er gaat een wereld voor je open !!
  • Ik heb zins gister een Sony Cybershot DSC-W5 en heb daar standaard Intern geheugen van 32 MB, dit is natuurlijk veel te weinig als je ook echt veel foto's van goede kwaliteit wil maken.

    Dus nu hij mij bevalt wil ik er een memory stick voor aanschaffen, die een geheugen heeft van 512 MB, zodat ik daar toch aardig wat op kwijt kan. Deze zijn niet goedkoop, maar toch wou ik even vragen of jullie mij één kunnen aanraden die het aanschaffen voor de bovengenoemde camera goed ondersteund.

    Ik hoop dat jullie mij kunnen advieseren.

    Alvast bedankt voor de moeite.
  • dat vraagt hij toch niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren