1. Metroid film zeker,Zelda en Mario gehint

Re: Metroid film zeker,Zelda en Mario gehint

Ik hoop echt dat zelda niet wordt verfilmd, ik weet bijna zeker dat een zelda film niet de zelda magie (miyamoto magic?) kan bevatten, en daardoor niet goed uit de verf zal komen.
 • Ik hoop echt dat zelda niet wordt verfilmd, ik weet bijna zeker dat een zelda film niet de zelda magie (miyamoto magic?) kan bevatten, en daardoor niet goed uit de verf zal komen.
 • Ik sta al sceptisch tegenover de Silent Hill verfilming, hoewel het wel een spel is die in principe goed kan worden verfilmd. Als ze Zelda gaan verfilmen zal het wel een prul worden waar haast niemand met plezier naar kijkt.
 • Ik houd mijn hart vast…
 • Ik weet echt niet hoe jij die "realistische" Mario wereld voor je denkt te zien, maar om nu te zeggen dat de eerste Mario film een kleurrijke happy kiddo uitstraling had… nou nee <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Ik heb die film niet gezien. Wel grappig dat ze ongeveer hetzelfde dachten als ik :) In mijn hoofd ziet een marioverfilming er wel een stuk beter uit dan dat :P En graphics maken een film niet.

  Alles valt te verfilmen, als het maar goed aangepakt wordt.
 • Oef, die Mario film was inderdaad wel heel slecht. Geloof dat Bob Hoskins (o.a. Who framed roger rabbit?) erin meespeelt, of zelfs de rol van Mario speelt.
 • Wat mij interessant lijkt is een Mariofilm die niet cartoony is, maar juist realistisch van vormgeving… een soort grimmige fantasy-film. Dat heeft volgens mij een grotere kans van slagen dan een felgekleurde kiddy omgeving.

  Ik weet echt niet hoe jij die "realistische" Mario wereld voor je denkt te zien, maar om nu te zeggen dat de eerste Mario film een kleurrijke happy kiddo uitstraling had… nou nee :)
  Maargoed, hij zoog en niet zo'n klein beetje ook. Net zoals vrijwel iedere gameverfilming eigenlijk, dus laat die Metroid en Zelda films ook maar zitten wat mij betreft.
 • Als Mario verfilmd zou worden lijkt me dat dik kut, en ik heb ook niet echt veel vertrouwen in een Zelda-film.

  Metroid daarentegen…het ligt eraan. Van Metroid kan je zeker een toffe, spannende film maken, mits de regisseur weet waar ie mee bezig is (immers, de games zijn gebaseerd op de Aliens films). Dat is nu alleen nog maar de vraag…
 • Wat mij interessant lijkt is een Mariofilm die niet cartoony is, maar juist realistisch van vormgeving… een soort grimmige fantasy-film. Dat heeft volgens mij een grotere kans van slagen dan een felgekleurde kiddy omgeving.
 • Zelda lijkt me ook niet vet eerlijk gezegd. Link heeft een bepaalde mystiek om zich heen hangen, die door zo'n film verkracht kan worden. Het is niet voor niks dat Link nog nooit heeft gepraat in een van zijn games.

  Precies hoe ik erover denk. Al die game verfilmingen hoeven van mij sowieso niet zo.
 • Een Mario film? Alsjeblieft man….Zien we hem de hele dag kraantjes fixen en prinsesjes redden?

  Metroid film lijkt me wel tof..
 • ik denk dat het allemaal bagger films zullen worden die een laagte record zullen vestigen in de film branche. De belachelijkste is natuurlijk een film van Mario :lol:
 • Ik denk dat de game Zelda zichzelf meer leent voor een boeiend verhaal en dergelijke dan Metroid. Het zou alleen wel heel erg veel afbreuk doen aan de mysterie rond Link.
 • Probleem is hoe willen ze van zelda leuke film maken dat kan denk k niet maar Metroid wel.
 • ik vindt een metroid film vetter

  puur omdat een zelda film niet zou werken
  want je kan Link niet nemen omdat (in het spel) ben jij Link

  en daar heb je met een Metroid film geen last van
 • Zelda lijkt me ook niet vet eerlijk gezegd. Link heeft een bepaalde mystiek om zich heen hangen, die door zo'n film verkracht kan worden. Het is niet voor niks dat Link nog nooit heeft gepraat in een van zijn games.

  Metroid is al veel gave om te verfilmen, maar dan heb je weer het probleem, dat het wel heeeel anders wordt dan het spel. Over het algemeen komt Samus in haar eentje op een vreemde planeet terecht en is ze gewoon wat aan het verkennen en dergelijke. In de game is er over het algemeen totaal geen interactie met andere personages. Bovendin ben ik benieuwd hoe Metroid het houdt tegenover Halo, ik denk toch dat Metroid een beetje te veel in de nasleep van de eerdergenoemde film zal komen. Maar goed, een Metroid film ben ik in principe niet op tegen.
 • zelda lijkt me vetter, maar idd, de personages praten nooit, dat zou wel eens lastig kunnen zijn.
  maar het id dat er een film over zelda kan komen lijkt me echt vet.
  mario: ^_^' :lol: -_-'
 • Lees dit even door: Reggie heeft weer enkele uitspraken gedaan. Zo heeft hij bevestigd dat de Metroid film er nu wel degelijk aan zit te komen. Hoewel hij nog geen acteurs, regisseurs of uitgevers heeft genoemd is dit toch een stap in de goede richting.

  Verder heeft hij ook gehint naar een nieuwe Mario film, hoewel de eerste apenballetjes zoog omdat hij de serie belachelijk maakte is er misschien hoop voor een nieuwe. Een andere film waar ook naar werd gehint was Zelda, hoewel ik persoonlijk denk dat Miyamoto hier niet heel blij mee is want hoe kan je een film maken waarin de hoofdpersonen niet eens praten.

  De reden dat ze in de games nooit echt een stem hebben gekregen is omdat Miyamoto vind dat iedere gamer zijn eigen link in zijn hoofd moet hebben zodat de game anders is voor iedereen die het speelt. Hopelijk meer informatie over deze drie films waarvan er een zeker is dat hij er aan zit te komen!

  bron:DSParty.nl

  De metroid film komt er dus aan! :9
  En misschien ook wel een mario en zelda film.

  Wat denken jullie ervan? mij lijkt het in het geval van metroid en zelda: vet! in het geval van mario -_-' 8|

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren