1. Mijn YouTube Gamekanaal

Re: Mijn YouTube Gamekanaal

Dit is de mijne :) Lekker strak en simpel
http://www.youtube.com/user/MrKa0Zz?feature=mhee
 • Dit is de mijne :) Lekker strak en simpel
  http://www.youtube.com/user/MrKa0Zz?feature=mhee
 • http://www.youtube.com/user/CrazyDutchStudio

  even kijken of er nieuwe leven in het topic zit
 • Showcase.

  Alle offtopic reacties zijn verwijderd.
 • Altijd als ik op mijn iPod Touch de YouTube app zit te bekijken en dan bij 'Meest bekeken video's van vandaag' o.i.d. staan er ook van die Nederlandse YouTubers bij. Dus ik denk ik ga eens kijken wat het is. Begin met het bekijken van een filmpje van ene DusDavid…Na 20 seconden zette ik het al weer af, wat een kut filmpjes maken Nederlanders zeg. Alleen maar vloggen of vloggen of doelloos tegen de camera lullen (vloggen dus).

  Dat zijn in ieder geval de filmpjes die altijd bij 'Meest bekeken' staan. Is er trouwens niet een manier om je locatie bijvoorbeeld naar Amerika over te zetten zodat je de meest bekeken video's van Amerika hebt?
 • eigenlijk wel ja maar het is wel leuk als het een nederlands commentator is die ook echt een goede stem heeft en iets leuks te vertellen heeft… tot nu toe niet gelukt vind ik..
 • Nederlandse Youtube accounts herinneren me er iedere keer weer aan wat voor lelijke taal Nederlands eigenlijk is. Commentary videos en vlogs in het Nederlands vind ik echt afschuwelijk [size=0]no offence, AJ[/size].
 • Het concept is niet geheel nieuw, zeker niet. Zelf vind ik commentaries, irritant en niet veel toevoegend, tenminste, op een manier zoals dit. Heb ook liever dat ik luister naar een volwassenen die een commentary geeft, puur omdat dat ( over het algemeen ) garant staat voor meer kwaliteit, zijnde het de game en de tekst die ze lullen ^_^
 • Ik zal kijken of ik me stem een beetje kan veranderen maar ik denk ook dat je gewoon even moet wennen. Maar is het concept leuk of niet?
  Het concept gamen en er iets bij vertellen kán heel leuk werken. Bijvoorbeeld de WTF is serie of Two Best Friends Play (waar jullie wss ook door geïnspireerd zijn).

  Als je echter weinig boeiends of grappigs te vertellen hebt is het behoorlijk saai. Je moet natuurlijk wel iets te bieden hebben dat wij willen zien. Als ik wil zien (en horen, jullie vertellen meestal gewoon wat er te zien is) wat er gebeurt in een game ga ik het liever zelf spelen.

  TL;DR: vertel iets leuks, ofzo.
 • ja het is leuk alleen jullie moeten wat doen aan de stemmen en niet als jullie een skag dood maken niet zeggen dood, lig dood, en dat soort dingen want ja het komt over alsof je 8 bent ofzo.. ben je niet neem ik aan, maar best leuk om te kijken een nederlandse commentator :P.. doe ook minecraft kan ik meedoen xD..
  met wat nemen jullie eigenlijk de stemmen op?
 • Ik zal kijken of ik me stem een beetje kan veranderen maar ik denk ook dat je gewoon even moet wennen. Maar is het concept leuk of niet? En btw misschien een beetje raar om te zeggen maar het kan zijn dat tom raar overkomt omdat hij ook een afwijking heeft waar spreken wel in voor komt.
 • tom praat een beetje saai.. en ja jij praat niet saai maar ook een beetje apart.. maar toch is het opzich best te kijken maar wat meer met de stem doen… vind ik
 • Een vriend en ik hebben een nieuw YouTube kanaal waarop we allemaal games spelen en er commentaar bij geven. Als je geinteresseerd bent neem dan gewoon eens een kijkje. We spelen de games Borderlands en L4D2 maar er komen er nog veel meer bij. zo kan ik vertellen dat er Limbo gaat komen en misschien ook nog Batman Arkham Asylum. Dus neem gerust een kijkje als je tijd over hebt en als je het leuk vind abonneer dan ook meteen even.

  Link: http://www.youtube.com/user/UltimaLudi

  Als je een paar filmpjes hebt gezien en nog verbeter punten ziet laat dat dan gerust weten hieronder of in de comments op YouTube.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren