1. Mp3 Speler Aanschaffen

Re: Mp3 Speler Aanschaffen

In het menu kan je al je liedjes zien die je erop hebt staan, doorheen bladeren. 4 liedjes kan je tegelijk zien(4 regels) dan kan je nummers selecteren. Dan worden alleen die nummers afgespeeld.
Het is echt een vet ding, de geluidskwaliteit is echt ontzettend goed, verder kan je best veel instellen & hij is erg gebruiksvriendelijk. De oordopjes zijn van goede kwaliteit! Een aanrader
 • In het menu kan je al je liedjes zien die je erop hebt staan, doorheen bladeren. 4 liedjes kan je tegelijk zien(4 regels) dan kan je nummers selecteren. Dan worden alleen die nummers afgespeeld.
  Het is echt een vet ding, de geluidskwaliteit is echt ontzettend goed, verder kan je best veel instellen & hij is erg gebruiksvriendelijk. De oordopjes zijn van goede kwaliteit! Een aanrader
 • En hoe zit het nou met dat menuutje?
 • Ik wil even mede delen dat ik de Samsung heb gekocht!!! :lol:
  Hij bevalt me prima! Geluid is super!

  Topic gesloten & bedankt
 • Hmm vreemd, ik moet zeggen dat ik dixons een waardeloze winkel vind. De verkopers zijn allemaal van die op-geld-gerichte-yuppen… Kopen of wegwezen… maargoed, ik ga anders ook nog even langs en ik vraag het gewoon aan de hand van het voorbeeld van mijn vorige post… kijken wat ze dan zeggen.
 • Ben net bij de dixons langs geweest. De verkoper beweerde dat er helemaal geen menuutje etc op de Mp3 speler zit, beetje jammer. Ik zal zo nog een ander filiaal bellen voor de zekerheid.
 • Aldus iemand van kieskeurig.nl die de Samsung ook heeft:

  Kieskeurig Ventje :-P: Hoi,

  ik heb de Samsung YP-C1X nu bijna een dag, ik moest even kijken hoe het menu
  werkte, maar ik snapte alles al binnen 5 minuten !!!
  Maar je kan niet in mappen zoeken, maar je kan wel een liedje
  kiezen uit een lange rij met alle liedjes die je er op hebt staan, en je kan
  favorieten selecteren (zelf een favorieten mapje maken) :-).
 • Zover ik weet is Samsung een goed merk. Bij dixons in Doetinchem stond helemaal niks bij het kaartje, alleen de prijs! Ik heb niet gevraagd want ik had haast, maar ik wist al veel van internet, maar als je weet hoe dat zit met die 4 regels hoor ik het graag!!!
 • Dit wordt mijn eerste Mp3 speler en ik wil gewoon simpel, niet te duur en goeie kwaliteit hebben.
  Wat vinden jullie van deze dan http://www.dixons.nl/De_online_winkel/P ... fault.aspx
  Hij spreekt mij wel aan. Samsung is wel een aardig merk toch?

  Bij specificaties staat LCD-scherm : 4 regels
  Hopelijk betekend dit dat je een menuutje kan openen om nummers op te zoeken. Morgen ga ik ff langs in de stad om hem te bekijken.
 • packard bell fm tuner 512 mb pr8iggggggggggggggggggg
 • Ik ben vandaag even wezen kijken bij Dixons. Ik heb wel die van Phobos gezien (die Sony) maar niet voor die prijs. Allemaal andere varianten erop. De shuffle heb ik ook gezien, ik vind hem niet echt super. Die wordt het zeker niet meer, ik moet echt zien waar ik naar luister.
  Het wordt ook geen echt Ipod, die krengen zijn me veels te duur en ik wil het allemaal niet zo groot en super. Dit wordt mijn eerste Mp3 speler en ik wil gewoon simpel, niet te duur en goeie kwaliteit hebben.
  Wat vinden jullie van deze dan http://www.dixons.nl/De_online_winkel/P ... fault.aspx

  Zowel bij meer producten staat er wel een fout bij de specificaties, 512 GB staat er, hahaha :lol: en batterij is AA, A4 staat er, kweenie of dat hetzelfde is maargoed… laat me even weten wat jullie van dit ding vinden. Thanx
 • Ik heb zo'n goedkope van de blokker :lol: en een gewone iPod met 40 gb, de oordopjes van de Ipod zijn echt super. En iTunes werkt ook super, al mijn muziek staat op iTunes (en niet op Windows Media Player). En dat opladen van de iPod werkt veel beter dan met batterijen. Maar eigenlijk is die van de blokker op het geluid na bijna even goed ookal moet je de liedjes steeds erafgooien om er nieuwe op te zetten. Als ik eerlijk ben vind ik die van sony er best lelijk en goedkoop uitzien!! En inderdaad lijkt het me nogal vervelend om geen schermpje te hebben, MOEILIJK!! Ik zou doorsparen voor een mini, of gewoon de shuffle kopen denk ik!! En zo'n goedkope kan er ook best mee door, al is die van mijn zusje nu al voor de VIJFDE ^_^' keer kapot, maar die van mij doet het na 2 jaar nog goed!!!
 • SonicStage is niet nodig, er zit ook een MP3-filemanager bij die makkelijk te gebruiken is.

  Waar dan? Ik heb alleen SonicStage.
  En er zit ook geen handleiding bij. Je moet zelf maar uitzoeken hoe die werkt.

  Staat op de speler als je in Explorer kijkt. MP3filemanager. Zit erop vanaf de NW-E95 2de revisie. Daarvoor waren het alleen Atrac spelers, uiteindelijk is er een firmware uitgegeven waarmee je ook direct MP3 af kan spelen, maar die kan je er niet via SonicStage opzetten. Wat voor handleiding bedoel? Er zit gewoon een help file in SonicStage, dat is je handleiding. Voor de MP3filemanager staat het in de handleiding van de speler als je dus een nieuwere versie hebt.
 • Het mooie van die Sony speler die ik heb vind ik dat je alle knoppen kan voelen & gebruiken als die in je borstzak zit. Met een iPod is dat gewoon niet mogelijk, die afstandbediening van Apple is ook prut.

  Ik kan mijn iPod prima bedienen als hij in mij jas/broek zak zit hoor. Alleen het scrollwiel werkt niet dus je kan het volume niet veranderen maar goed, daar voor stop ik mijn hand dan wel even in mij zak.

  Maar goed, hoe veel sony spelers ook beter mogen zijn, ik ben elke keer dat ik mijn mp3 speler gebruik blij dat ik voor Apple ben gegaan.
 • SonicStage is niet nodig, er zit ook een MP3-filemanager bij die makkelijk te gebruiken is.

  Waar dan? Ik heb alleen SonicStage.
  En er zit ook geen handleiding bij. Je moet zelf maar uitzoeken hoe die werkt.
 • Ipod 60 GB Modden en dan een harde schijf van 500GB erop plakken of eigenlijk andersom:P
 • Tjah, daar is natuurlijk garantie voor.

  @shining: kan je wat vertellen over het gebruiksgemak?
 • Hmm dat is inderdaad een erg degelijke speler voor dat bedrag…
  Lange luistertijd ook met AAA… dat is cker een voordeel.
  Ik heb alleen zo`n slechte ervaring met zo`n ding. Die van mij was dan wel een ouder type maar het principe van Batterij-Speler uitschuiven is hetzelfde. Dat ging bij mij meteen kapot..
  Dat was balen…
 • Ik ga denk ik voor de muvo V200 (http://www.mp3man.nl/product/12415). Ziet er goed uit en past precies binnen mn budget. Ook heb ik liever AA(A) batterijen dan een accu. Jammer vind ik alleen dat het schermpje zo klein is. Je kan dan niet een menuutje openen om een nummer op te zoeken (en de boel in mappen verdelen), maar dan moet je gewoon steeds doorklikken om een nummer te vinden. Bij mijn vorige mp3 speler kon dit wel, die heb ik helaas kapot laten regenen….
 • Doorsparen is inderdaad geen optie… met een week werken heb ik genoeg voor die Shuffle of iets vergelijkbaars.
  Die van Phobos spreekt mij ook aan, ik moet alleen nog ff weten of je persé dat software programma nodig hebt…
  En hij is rood… dat zie ik eigenlijk niet zo zitten… vink niet zo mooi.
  Dit is echt te lastig man… ik wil zien welk nummer ik ga luisteren zodat ik hm stop kan zetten en dan door mijn muziek kan bladeren…
  Batterijen tsjah… met die van Phobos gaat 1 batterij flink lang mee…
  maar dat opladen is ook weer een voordeel..
  ik vind het erg moeilijk & ben er nog steeds niet uit… meer meningen graag ;)
 • Niet als je oplaadbare AAA batterrijen koopt <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />.

  Doorsparen voor een Mini is geen optie?

  Ik heb de mini juist extra niet gekocht, veel te groot dat ding :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren