1. Mulholland Drive(Film) ( Spoilers)

Re: Mulholland Drive(Film) ( Spoilers)

De mensen die deze film goed vinden, moeten zeker Lost Highway gaan bekijken. Ook van David Lynch.

Wat Mulholland Drive betreft denk ik dat ik de film begrijp. Ik worstel alleen nog met die blauwe kubus…
 • De mensen die deze film goed vinden, moeten zeker Lost Highway gaan bekijken. Ook van David Lynch.

  Wat Mulholland Drive betreft denk ik dat ik de film begrijp. Ik worstel alleen nog met die blauwe kubus…
 • Op imdb stond een goede uitleg bij de comments. Maar als je nog wat andere verklaringen hebt, graag.
 • Heb hem pas gezien en damn, wat een film! Ik zat in het 2e deel echt te kijken van WTF gebeurt hier nou weer? o_0 o_0 Of het eerste stuk een droom is geweest? Ik denk het persoonlijk niet al kan dat wel goed want die cowboy zegt iets van 'time to wake up'. In het begin dacht ik dat het een droom was maar achteraf denk ik niet dat David Lynch zoiets simpels als 'het was maar een droom' bedoelde. Heb wat theoriën gelezen waarvan er echt een paar brute tussen zitten. Zal ze bij interesse wel eens posten, ben nu even te lui om ze terug te zoeken. Trouwens, sommige dingen blijven gewoon onduidelijk en wazig voor me. Maargoed dat ik hem meteen op DVD heb gehaald, ga hem binnenkort nog maar eens een keer kijken. Ik geef hem op beoordeling van 1x kijken een 9-/10.
 • thnx
 • zoek gewoon een beetje op google rond op op imdb zelf in het forum. Staan vast wel wat antwoorden.
 • Ja nou en of die scene in het theater belangrijk is dat blijkt wel als ze ineens daar terug zijn. Ik begrijp bijvoorbeeld nog steeds niet wat er in het blauwe doosje zat , waarom camilla ineens verdween , wat die droom inhield , wat dat silencio gebeuren inhield , wat die blonde man moest voorstellen met die 2 verschillende gekleurde ogen , wat die heeeele enge man achter dat restaurant deed , waarom die vrouw van Adam zo raar deed zij gaat vreemd en hij moet oprotten uit zijn eigen huis ;}, waarom die cowboy zei tegen iemand are you coming girl , wie daar op het matras ligt en er uitziet als een lijk , wie camilla nou werkelijk wel was of rita , Waarom Naomi zowel Betty als Diane was , waarom die blonde jongen zijn vriend vermoorde en al die andere mannen, wat Diane had gedaan waardoor ze bij gangsters in de auto zat , waarom toen betty toen ze diane was uit kon stappen en er geen ongeluk gebeurde met de auto, wat die 2 oude mensen inhielden toen ze bij diane binnenkwam , waarom ze eerst piepklein waren , waarom die zelfde gast uit het hotel presentator was van die show , waarom ze beide in het theater in huilen uitbarsten , waar dat geld vandaankwam, waarom die man die expresso niet lekker vond , waarom die vrouw ineens bewusteloos neer viel die aan het zingen was, waarom rita bang was voor 2 mannen in een oude als die gangster dood waren gegaan bij het auto ongeluk , wat die vrouw met het rode haar die met die mannen uit die auto omging te betekenen heeft wat haar nut is in de film, wat er nou precies gebeurd is met haar Tante, wat nou wel en wat nou niet echt gebeurd was , wie die andere man was die in het cafe praatte met die jongen die een droom had.

  Iig een hele coole en goede film de lesbische scene's vond ik wel het hoogepunt. Dat ik van al die dingen niet weet vind ik wel jammer dat het er zo veel zijn maar laat me iig land nadenken over deze film.
 • Het is een droom geweest :). Ze had de droom om naar Los Angeles te gaan en daar een bekende filmactrice te worden. Dat zie je in het begin van de film. Maar daarna komt ze erachter dat het allemaal niet zo mooi is als ze zich voorgesteld heeft.

  Dat is wat ik me ervan kan herinneren. Ik zou het nog een keer moeten zien om alles weer op te frissen. Het is in ieder geval een geweldige film naar mijn mening :). Die scène in het theater is heel belangrijk.
 • Mulholand Drive valt haast niet uit te leggen. Het schijnt dat David Lynche (regiseur) zelf ook niet kan zeggen waar de film nou precies over gaat. Ik vond hem in ieder geval ook erg interessant.
 • Ben nu aan het kijken neem even een breake. Wat een coole film zeg iets van 3 iniedergeval misschien zelfs 4 verhaallijnen ben pas 45 minuten aan he tkijken. Maar vind het nu al heel erg boeiend en heb me even in het begin 1x echt heeel erg rot geschrokken :S was ik niet blij mee ^_^'
  Voor de rest tot nu toe een puike film ;}
  Net af gekeken goede film maar in de laatste einde raakte ik het spoor helemaal bijster :S iemand die me het uit kan leggen .

  Any different opinions about this film?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren