1. MyAnimeList

Re: MyAnimeList

Zijn inderdaad veel shitreviews - clubs - en references. Ook veel pubers die zowat elke dag hun tijd van de maand hebben. Maar als je goed zoekt kom je een paar tegen die zo hard de moeite waard zijn.
 • Zijn inderdaad veel shitreviews - clubs - en references. Ook veel pubers die zowat elke dag hun tijd van de maand hebben. Maar als je goed zoekt kom je een paar tegen die zo hard de moeite waard zijn.
 • En of ik MAL gebruik. Alleen de WSJ's zijn niet echt up-to-date, maar verder klopt het.
  http://myanimelist.net/animelist/Zahlia02
 • Ik gebruik ook regelmatig MAL, tegenwoordelijk voornamelijk voor manga bij te houden.
  http://myanimelist.net/profile/Venik
 • Ik weet niet waar de fuck ik destijds mijn nickname vandaan had (alhoewel hij nogsteeds badass is natuurlijk) maar mijn smaak is en was natuurlijk top notch

  http://myanimelist.net/profile/Cyrus
 • Dubbel ^_^'
 • Spark
  Smijt ik de mijne er ook effetjes op :)
 • Ik kwam mijn oude blog nog tegen dat was tijdens de water7/enies lobby arc van OP dacht ik.

  Hilarisch eigenlijk: http://myanimelist.net/blog.php?eid=233
 • Maar lijstjes zijn de shit.
 • Om anime te bespreken blijf ik wel hier op insidegamer:p aangezien er hier genoeg mensen zijn die zich er mee bezighouden. Komt ook nog is dat ik na jaren lid te zijn hier, weet dat dit een goede community is:p thank god
 • De community is echt vreselijk. Ik blijf meestal zo ver mogelijk uit de buurt van de fora als mogelijk is. Enige functies die ik echt gebruik zijn de comments en anime/manga lijsten. Comments zijn toch wat persoonlijker dan posts/quotes op een forum, en de mensen die de tijd nemen om op jouw profile een comment te zetten zijn toch meestal wat intelligenter dan de gemiddelde forumbezoeker op MAL.
  Vooral om anime die allang klaar is met airen bij te houden vind ik de lijsten handig. Zo vaak gebeurd dat ik iets aan het kijken was en ik een week later geen idee meer had bij welke aflevering/chapter ik was.
 • Overigens waar ik MAL naast wat globale anime/manga informatie zijn toch wel de lijsten. Nu is niet alles geupdate in mijn lijst qua klopt dit cijfer nog, maar het is een goede vergelijker die ik ook heb gebruikt om nieuwe series te lezen/zien.

  Maarja tip is gewoon om als je iets gezien/gelezen dit dan dezelfde dag te updaten in de list. Handig voor jezelf, je weet nooit of je een chapter mist of dat je denkt fuck it komt later wel, als je dan 16 episodes niet erin hebt gezet. Vind dan nog waar je was.

  En het is een overzicht voor jezelf, sommige dingen bij CW/CR heb ik alweer een tijdje niet gelezen. Dat is dan meer een joh als ik tijd hebt even afronden.

  Reviews, Clubs en References zijn shitty, forum kom ik ook nooit op. Ik kom puur voor de lijsten. Maarja dat moet je voor jezelf bepalen.
 • Zo te zien werkt mijn oude account niet meer, ik heb maar weer een nieuwe aangemaakt.

  http://myanimelist.net/profile/DesperateMonk
 • Ik heb de mijne al een aantal jaren laten zien hier.

  Maarja nogmaals: http://myanimelist.net/profile/MasterDAero
 • Geen probleem.
  Hoe meer mensen, hoe meer vreugde. :D
 • Thnks voor de tip Rezk, als ik niet hier in dit topic keek had ik er nooit op gekomen. Heb meteen account aangemaakt:p

  mocht 1 van jullie me nog toevoegen feel free:p

  http://myanimelist.net/profile/Bacon90
 • dat heb ik maar afgezworren want dan zou ik ontploffen van de rage.
 • Sure, maar uiteindelijk zijn het allemaal geen slechte series. Of je het leuk vind of niet, hangt meer af van smaak in die lijst.

  Daarnaast kun je er ook reviews en forum discussies lezen. Voor als je écht objectiviteit wil.
 • nou er staan anders te veel nieuwe en overrated series in de top 50 list maar goed.

  http://myanimelist.net/profile/Metroid
 • Yup, is heel handig.

  En zelfs als je weinig anime hebt gekeken, kan het heel goed van pas komen. Kun je namelijk goed oriënteren omdat er ongelofelijk veel info op de site staat. Weet je zeker dat je geen slechte serie kijkt. ^^D

 • Zag dat er hier nog geen topic over was (onvergeeflijk!) en besloot om er zelf één te maken.

  MyAnimeList (of kortweg MAL) is simpelweg een site met een gigantische database van anime, manga, voice actors, clubs en alles wat ermee te maken heeft. Je kunt een account maken en je bezigheden toevoegen waardoor je een lijst krijgt waar alles netjes ingedeeld staat. Je wilt weten hoeveel anime je ongeveer hebt gekeken in je leven? Geen probleem, MAL zorgt daarvoor.

  Perfect voor mensen die verslaafd zijn aan lijstjes maken, zoals ik.

  http://www.myanimelist.net

  Je kunt trouwens ook mensen toevoegen als vrienden, dus zal ik hier een lijst maken van mensen van InsideGamer die ook op MAL zitten. Wel zo makkelijk om elkaar te vinden. Laat weten wie je bent!

  - Rezk
  - Duck
  -Siebbb

  alleen heb ik nog lang niet zoveel anime gekeken als jullie :P. wel grappig zo site, heb hem net aangemaakt :'D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren