1. Nederland - Roemenië

Re: Nederland - Roemenië

Hmm miss maar Musampa is echt wel goed ik vind Musampa beter AZ verlies ik vast en zeker van Man City niveau verschil tussen Nederland en Engeland is heel hoog…
 • Hmm miss maar Musampa is echt wel goed ik vind Musampa beter AZ verlies ik vast en zeker van Man City niveau verschil tussen Nederland en Engeland is heel hoog…
 • Dan heb je niet op Landzaat gelet. Hij deed het prima, deed aardig wat verdedigend werk en verlegde het spel goed en snel.
 • Wat lul je VJ met dat Musampa slechter speelt dan iemand van het 5de vna Ominworld?:S:S
  :O

  Toen de Engelse competitie nog bezg was was ie harstikke goed zeg jezus hij scoorde nog iniedegeval 1x voor Man City en de winnende als k me niet vergis. Hij is miss wel btr dan die Landzaat die ik geen reet vond doen tegen Roemenie.
 • Als we van Finland winnen, zijn we zo goed als zeker geplaatst. Want mocht er onverhoopt verloren worden van de Tsjechen, dan gaan we op zeker als een van de twee beste nummers 2….Maar Finland uit wordt denk ik een heel andere wedstrijd dan de wedstrijd in de ArenA, thuis kunnen die Finnen wat extra's dat heeft de wedstrijd tegen Tsjechie wel bewezen. Ik vrees dus voor puntverlies.
 • Nee toch? Op teletekst stond dat hij allebei de wedstrijden moest laten schieten!

  Dat was toen. Nu is hij weer fit en kan hij spelen tegen Finland.
 • Nee toch? Op teletekst stond dat hij allebei de wedstrijden moest laten schieten!
 • Cocu kan gewoon spelen tegen finland
 • Oke….alle puntjes ff op de i. Als V. Bommel uit het Nederlands Elftal wordt geflikkert, wat deed Musampa dan bij de voorselectie? Die gast speelt nog slechter dan iemand uit het vijfde bij Omniworld.

  Van die V. Basten snap ik ook geen kont. Hij wil dat het team wordt versterkt met ervaren spelers zoals Cocu, V. Bommel, Bouma…..De man met de meeste ervaring wordt er zonder pardon eruit gegooid.

  Ik snap het niet meer hoor. tegen Finland wordt het drie keer niks. v/d Vaart er niet bij, Cocu gebleseerd en V. bommel gebanned…..
 • Het is voor sommigen ook nooit goed he.
  Of te saai of niet met genoeg punten gewonnen.

  Ze hebben gewonnen daar gaat het om.

  Typisch Nederlands hè… Men moet toch iets te zeiken hebben. Volgens mij gaan mensen nog zeiken over saai voetbal, mocht Nederland zomaar ineens wereldkampioen worden volgend jaar.

  Wordt wakker mensen, we leven inmiddels 31 jaar later…
 • Roemenie is geen frikadellenelftal, als je daar verdiend met 2-0 van wint heb je het goed gedaan. Als je dan nog wat te zeuren hebt ben je een zeikerd pur sang en kun je beter ophouden met voetbal kijken.

  Verder ben ik er niet blij mee dat van Bommel niet mee mag naar Finland, maar begrijp ik het wel. Hij speelde niet goed, en als ie dan de taken niet uitvoert die van Basten 'm geeft dan kun je als coach beslissen om 'm er tijdelijk uit te zetten.

  Een middenveld met Cocu en Bommel is nog altijd het beste dat je neer kunt zetten, maar zonder Cocu past van Bommel er niet zo in heb ik het idee.

  En jep, al die voorspelbare PSV'ers die van Basten voor van alles en nog wat uit gaan maken, gaap wat een saaie figuren. Als een speler zijn taken niet uit voert dan mag de trainer hem daarvoor bestraffen.
 • Het is voor sommigen ook nooit goed he.
  Of te saai of niet met genoeg punten gewonnen.

  Ze hebben gewonnen daar gaat het om.
 • * Robben, van Persie, Kuyt en Nistelrooy vind ik toch beter dan Vennegoor.

  * Ooijer was paar keer geblesseerd en heeft concurrentie van Lucius én de almighty Boulahrouz.

  * Bouma heeft zowieso een rotmaand achter de rug.

  * van Bommel speelt nooit goed in het Nederlands elftal en past misschien ook niet in het systeem.

  Ik zeg dit als PSV supporter. Op het PSV forum hebben ze allemaal een mega PSV bril op, die schelden Marco uit voor alle ziektes die er bestaan. Echt lachen.
 • Van Bommel is naar huis gestuurd door van Basten…

  (alle PSV'ers trouwens)

  Ik ben zeer benieuwd naar de reden van die keuze. Venegoor, Bouma, Ooijer en Van Bommel naar huis sturen vind ik een vreemde keuze…..
 • Lucius en Cocu gaan wel mee.
 • Van Bommel is naar huis gestuurd door van Basten…

  (alle PSV'ers trouwens)
 • 2 wedstrijden goed spelen brengt je nog niet in het team.
 • 2 - 0 is een magere overwinning. V. Persie had de kans om een redelijke uitslag op het scorenbord te brengen maar helaas miste hij. Een goede aanval over veel schijven en dan net het laatste moment wil het niet lukken. Hier thuis zeiden ze dat v. Persie niks te zoeken heeft in het Nederlands Elftal en ze zeiden ook dat V. Nistelrooij die kans wel maakte, maar ik weet zeker in zijn doen gisterenavond dat hij hem ook niet maakte.

  V. persie is één van de grootste talenten van Nederland. Vreemd dat Vlaar niet speelde. Tegen Sporting zette hij 2 onvergeetelijke wedstrijden neer. Vlaar is één van de beste verdedegers samen met Opdam en Lucius….
 • Tja, ik sta dan idd helemaal perplex van het optreden van Opdam. Ik zou kunnen zeggen dat Opdam het gemakkelijk had tegen een spits die z'n tweede wedstrijd van het seizoen speelde, maar daar doe ik 'm natuurlijk mee te kort. Ik weet niet hoe van Basten het doet, maar elke debutant die ie d'r inzet kan gewoon mee met het niveau. Kennelijk heeft ie dus een perfect sfeertje gecreeerd waarin iedereen meteen vertrouwen heeft en sommige spelers boven zichzelf uit kunnen stijgen.
 • Van Nistelrooij was slecht idd. Robben was niet in zijn beste vorm, maar ook in mwoahh vorm is hij onmisbaar. Kuijt was redelijk, liet de bal elke keer te ver van zijn voeten springen. Van Van Bommel bijna niets gezien, paar keer verdedigend er goed bij maar opbouwend bracht ie bijna niets.

  En zoals ik al eens eerder zei, Opdam is een goede verdediger. Bracht veel rust aan de bal.

  Nu wil ik het van Dirty Harry horen, volgens hem is Opdam niet beter dan Robke Penders van NAC.

  De beste van allemaal was voor mij toch weer van der Sar, die had echt alles klemvast en dolde op het einde nog ff een Roemeen bij de zijlijn :D
  Show 'em Edje!
 • Vond het maar een saaie wedstrijd. Robben en Kuyt waren echt lekker bezig. Van Nistelrooy niet gezien. Van de Vaart is een loser. De rest allemaal wel ok. Mja, het gaat om de puntjes :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren