1. Nieuwe Game - RL

Re: Nieuwe Game - RL

whaha :P
 • whaha :P
 • Shit, is de helft van jullie buurman van KaaS? Hoezo lelijke graphics? Ik begrijp dat als je in de 'buurt' woont, je een redelijk lelijk uitzicht hebt, maar toch, er zijn zoveel mooie dingen te ontdekken!

  Ik geef RL een 9/10 (geen zin om alles los te beoordelen) want ondanks dat er verplichte quests zijn kan je met de overige quests je flink goed vermaken. Al zijn sommige missions wel ernstig moeilijk. Probeer maar eens die missie te doen waarin je prof-voetballer moet worden. Bijna niet te doen.
 • *kuch*

  http://www.gamespot.com/gamespot/featur ... rld/1.html

  Huh? Die kende ik serieus nog niet
  *voelt zich onorigineel* <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  alleen voelen of? ^_^'
 • ja, ik had idd al mn stats verloren, omdat ik cheatte en een mod pakte me daarbij. dat was erg kut, vandaar dat ik nu ook moet leren. Het stomme van RL is dat alles gevolgen heeft. Bij MGS blijf je ff verborgen en alle guards zijn je weer vergeten, maar als je je examens niet leert in RL gaan je stats omlaag, moet je het level opnieuw doen en bereik je nooit meer koele stats. Ook is het oneerlijk dat de stats bij het begin van je leven niet bij iedereen gelijk zijn. ik kende iemand en die had toen ie geboren werd al een big huis etc. laat staan intelligentie enzo.

  wel zijn sommige mini-games echt SUPERvet. maar ook kost dit weer veel tijd om er echte stats in te krijgen enzo.

  en nog @dascchop:
  over die spawning in andere wereld: de replay van je eigen leven is niet kut, maar wel die van anderen hun levens met betrekking tot jou. JUIST doordat je ergens compleet anders gespawnt wordt, zie je je vorige familie nooit meer terug, dus jouw dood heeft negatieve gevolgen op andere mensen. ok, technisch gezien is het een vette feature, maar in de praktijk pakt ie slecht uit.
 • Ok, ik ook:

  Graphics: 9/10 - vrijwel levensecht, het is alleen erg jammer dat het spel niet out-of-the box werkt. Spelers met een wat slechter systeem hebben vaak add-ons nodig om de graphics volledig te waarderen.

  Replay: - 10/10 - Waarom vindt iedereen dit zo slecht? Elke keer als je game-over gaat spawn je als een nieuw personage, in een nieuwe omgeving, met een nieuwe achtergrond. Volgens sommige online forums hebben de acties in een vorig leven zelfs invloed op je stats wanneer je re-spawnt. Dit, gecombineerd met alle verschillende eindes en speelbare routes en de talloze mini-games zorgt voor meer gameplay dan een normaal mens aan kan.

  Sound: 10/10 - ja, te gek toch? Je kunt gedurende het hele spel je eigen soundtrack kiezen of het spel zelf bijpassende geluiden laten kiezen. Het geluid geheel uitzetten kan jammer genoeg maar één keer per leven maar je kunt het op elk gewenst moment dempen dmv verschillende beschikbare items.

  Conclusie: 10/10 - RL is een heel vet spel, al moet je soms wel even doorzetten als je het echt uit wilt spelen. Als je het echt niet meer ziet zitten, PM mij dan even voor wat cheats die ik gevonden heb. God-mode, Infinite money en Fly-mode zijn erg gaaf. No-clipping is ook wel ok maar zorg dat je hierbij altijd Fly-mode aan hebt staan, anders verlies je al je stats en kun je weer opnieuw beginnen.
 • Graphics: 9/10
  Er is zijn wel mooie dingen in de wereld maar nieto veral er zitten vaak wat bugs in de game lijkt het in sommige delen van het landschap zijn mooi maar andere niet net als de huizen.

  Replay: 0/10
  Soms kan het handig zijn als je een hacker betrapt in je computer maar dan krijg je die moderators op je dak en dan iet zo fijn.

  Sound: 8/10
  Soms wat te hard maar niet echt vervelend het is maar net waar je bent

  Totaal: 9/10 (Geen gemiddelde.)
  Ondanks jammer van de Replay maar verder top spel hoor en je kan gewoon je eigen clan maken als je een vrouwelijke spele tegen komt.
  Er is echt over na gedacht.
 • Graphics: 7/10.
  Er is een hoop moois te vinden in de wereld, het is een kwestie van langs de menselijke dingen heen kijken. Helaas zijn er een hoop lelijke menselijke dingen te vinden…blergh.

  Replay: 2/10. Zuigt. De invincibility cheat wordt pas ingebouwd met een volgende patch die de evil admins tegenhouden. Zonder dat is er weinig replay, spel ik gewoon te kort.

  Sound: 7/10. Vroeger een stuk beter, nu moet je harder zoeken naar mooie sound.

  Totaal: 6/10. Net aan voldoende. Er zitten nog te veel bugs in om van een perfect spel te kunnen spreken. Desalniettemin best aardig.
 • Wat een kutspel… het zit vol met cheaters/hackers die binnen no-time hun credits verdienen… zo is er ene B. Gates, die gast cheat als een bezetene. En de moderators in de grotere lobby's zijn vaak erg lui en grijpen op de verkeerde wijze in.

  Verder zijn de Admins zo dom om andere Admins op verschillende servers aan te vallen. Zo is er eentje met de nickname Bush die andere servers heeft gehackt… en geen enkele andere admin of mod grijpt in!
 • wat een meesterlijke topic.

  graphics:
  graphics krijgen van mij een 7/10. oke, ze zijn goed, maar damn, vroeger was het toch wel een dikke 10/10. het gaat achteruit

  replay:
  replay zuigt idd wel big time. als je buddy game over is, komt ie nooit meer terug. 0/10

  sound:
  hoe kan je nou zo laag geven? irritante geluiden zitten gewoon in alle spellen, wel kut dat je het in RL niet uit kan zetten. maar luister eens naar miles davis ofzo. 9/10

  totaal:
  totaal krijgt het van mij een dikke voldoende. afgezien van de stomme verplichtingen die je in het spel hebt. zoals examens leren undso…
  Je hoeft niet je examens te leren. Je hebt helemaal geen verplichtingen in RL. Alleen zijn van sommige dingen de consenquenties zo hoog wanneer je het laat, dat je het als een verplichting ziet.
 • wat een meesterlijke topic.

  graphics:
  graphics krijgen van mij een 7/10. oke, ze zijn goed, maar damn, vroeger was het toch wel een dikke 10/10. het gaat achteruit

  replay:
  replay zuigt idd wel big time. als je buddy game over is, komt ie nooit meer terug. 0/10

  sound:
  hoe kan je nou zo laag geven? irritante geluiden zitten gewoon in alle spellen, wel kut dat je het in RL niet uit kan zetten. maar luister eens naar miles davis ofzo. 9/10

  totaal:
  totaal krijgt het van mij een dikke voldoende. afgezien van de stomme verplichtingen die je in het spel hebt. zoals examens leren undso…
 • *kuch*

  http://www.gamespot.com/gamespot/featur ... rld/1.html

  Huh? Die kende ik serieus nog niet
  *voelt zich onorigineel* :(
 • Replaywaarde is er niet, het is eenmalig <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Dat weet je niet. Misschien kun je nog wel een bonuslevel vrijspelen ofzo :P
 • Whah, duurde even voordat ik het doordat :P
 • *kuch*

  http://www.gamespot.com/gamespot/featur ... rld/1.html
 • Replaywaarde is er niet, het is eenmalig ;)
 • Graphics - 6.5/10

  Waar woon jij als ik vragen mag??

  Of zie jij alles vaag??
 • Graphics horen zeker wel een 10 te krijgen. Heb je weleens goed gekeken? Amper kartels, alles ziet er erg realistisch uit, en de interactie met de omgeving is gigantisch.
  De replay mag van mij ook wel iets hoger krijgen. Je bent toch een behoorlijke tijd bezig hiermee. Er is zoveel te doen, dat het spel ook langere tijd leuk blijft. Al kunnen de keuzes die je maakt idd wel de speelduur verlengen.
  Het geluid is wel oke, alleen is het soms wat stil. De voice-acting is over het algemeen briljant behalve in Duitsland, Frankrijk en dat soort landen. Daar hebben de characters nogal eens last van de verkeerde mondbewegingen bij de tekst. Vooral op TV.
 • Geweldig Bloemkool ook heerlijk om te zien dat er vreselijk domme mensen op ig zitten :D
 • Rofl.. bij mij duurde het even voordat ik alles doorhad :lol:
 • Graphics : 7, mja… de hood ziet erniet uit heh <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  Replay: 10 , man Tasjes roven is kikke! wiet verkope! aan ingame geld komje zo!
  Sound: 8 , Wat ik luister is ofcourse goed <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />
  Gameplay: 9 , super easy…..


  Kaas zn Real GangsteLife

  Real Life: Schilderswijk

  .

  GTA - San andreas stijl! :7

  De schilderswijk een hood? vergeleken met wijken als the bronx is het een villawijk man…

  Ja maar Schilderswijk, Moerwijk, Spoorwijk etc worden gezien als "hoods" van Randstad/NL…
  Al vind ik het meer De Straat, en is heel Denhaag/Rijswijk/Wateringse veld etc etc de "playground".
  ;} ;}

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren