1. Nieuwe stelling er tegen aan gegooid!!

Re: Nieuwe stelling er tegen aan gegooid!!

Vervelende verzwikking. Maar dat ie denkt dat zijn enkelbanden gescheurd zijn, daar kan ik niet bij. Dan loop je ECHT niet zo soepeltjes de catacomben in.
 • Vervelende verzwikking. Maar dat ie denkt dat zijn enkelbanden gescheurd zijn, daar kan ik niet bij. Dan loop je ECHT niet zo soepeltjes de catacomben in.
 • Been there, done that.

  Ik liep enorm te strompelen. Kuijt ging met een soepel loopje de trap af, dan stelt het normaal gesproken weinig voor.
 • De kracht van een voetbalcoach wordt denk ik niet echt onderschat hoor. Als je ziet hoeveel geld soms clubs betalen aan trainers en hoe vaak een trainer wordt ontslagen, dat heeft toch wel z'n impact hoor.
 • Coaches zijn motivators, en natuurlijk bepalen zij de opstelling en de wissels. Dat is van vitaal belang. Een coach is wel zo goed als zijn materiaal, maar een Mourinho haalt meer uit dat materiaal dan een Peter Bosz zou doen.

  Guardiola vind ik overigens een coach van niks, er zit gewoon niets bij die man. Maar hij is wel eentje van de club. Barcelona heeft een generatie dat eigenlijk onder iedere coach wel kan voetballen, zoals Madrid dat onder Del Bosque had.

  Guardiola werkt ook niet met moeilijke jongens, Deco, Dinho, Eto'o en Zlatan waren snel weg en gelukkig voor hem pakt dit tot nu toe goed uit. Rijkaard, matig bij Gala en Oranje en gedegradeerd met Sparta, deed het niet veel minder bij Barcelona. In dit geval maakt het m.i. niet veel uit wie je neerzet.
 • Oke nieuwe stelling!

  De kracht van een voetbalcoach wordt onderschat


  Reageer nu! Ik ben met mijn eigen stelling eens. Want iedereen denkt bij Guardiola ''oh je hebt Messi, Xavi en Iniesta'' dus dan zal het wel niet moeilijk zijn om de CL te winnen en La Liga. Dikke onzin dus. Een coach is een belangrijke baan die naar mijn idee onderschat wordt. Neem Harm van Veldhoven van Roda JC. Denk je echt dat hij niks kan en ondanks dat Roda JC zo goed staat? Atteveld bij ADO en kijk nu naar ADO onder Van Den Brom. Het zijn gewoon echt dezelfde spelers met paar versterkingen extra. Coaches zijn dus belangrijk bij het huidige voetbal.
 • Been there, done that.

  Ik liep enorm te strompelen. Kuijt ging met een soepel loopje de trap af, dan stelt het normaal gesproken weinig voor.

  Same here. Hij wilde zelf eigenlijk het veld weer in, dan is het echt niet zo heel erg.
  Ik kon uberhaupt geen enkele druk op mn enkel verdragen.
 • Goat spreekt uit ervaring?
 • Toch is een Lass Diara of een Xabi Alonso totaal niet technisch en die redden het ook bij Real Madrid…

  Alonso niet technisch?? Deze man heeft de beste techniek van alle DM. En het is een middenvelder die het wedstrijd uitstekend kan lezen
  Geef mij dan maar Essien ofzo ;)
 • Toch is een Lass Diara of een Xabi Alonso totaal niet technisch en die redden het ook bij Real Madrid…

  Alonso niet technisch?? Deze man heeft de beste techniek van alle DM. En het is een middenvelder die het wedstrijd uitstekend kan lezen
 • Zo, even de topictitel aangepast.
  Dude wtf :lol:
 • Alonso is ook een van de meest technisch begaafde defensieve middenvelders in the game, die doet wat betreft techniek echt niet onder voor Kuyt.
 • Dit kun je niet menen :lol:

  Alonso en Lass zijn aanvallers?

  Je vergelijkt defensieve middenvelders met de aanvaller Dirk Kuijt en daar zit ook precies het probleem dat Dirk heeft; hij faalt keihard als aanvaller. Ik durf daarnaast te wedden dat Dirk ook niet half zo goed als een Lass is als je hem op DM zet. Oftewel hij is waardeloos.

  Harde werker, nooit geblesseerd, 110% inzet… maar eigenlijk waardeloos. Bij Liverpool gaan ook dingen veranderen, de fans roepen om een vernieuwing van de speelstijl met meer technische kwaliteit omdat ze achterop raken. Als dat wordt doorgezet is het ook daar afgelopen voor Dirk.
 • Toch is een Lass Diara of een Xabi Alonso totaal niet technisch en die redden het ook bij Real Madrid…
 • Als we hier over v.d Vaart hebben.. Ik heb ALTIJD gezegd dat v.d Vaart de beste nr 10 is van Nederlandse eftal.. Toch staat Sneijder in het basis terwijl hij geen capaciteiten heeft om op nr 10 te spelen.. Daarbij beperkt Sneijder de capaciteiten van V Persie. Ze hebben geen chemie wat bij v.d Vaart en Afellay wel hebben met V. Persie

  Kuyt is een speler die heel goed weet wat z`n beperkingen zijn.. Hij zou niet gedijen in een team waar technische spelers zouden spelen.. Je zag heel erg goed dat andere spelers van het nederlandse eftal niet beter spelen met kuyt. Als hij naar Real Madrid zou gaan dan zou hij hopeloos falen daar vanwege z`n technische beperkingen. Dat is een feit.
 • Kuijt heeft de grote 4 helemaal niet uit de basis gespeeld op het wk..

  B, C en F zijn drogredenen.
 • Scoren en assists geven dumbass :lol:
 • Behalve werken, noem me een echte kwaliteit van Kuijt. De ideale schoonzoon acteren telt niet.

  /topic
 • nee dirk kuyt is niet voor IEDER team een meerwaarde.

  bij liverpool kan die prima mee maar bij barca of chelsea zou die niks hebben te zoeken. om maar wat topclubs op te noemen.

  -kijk als die nog rechts mid was vond ik dat 'rennen als een paard' wel goed maar nu vind ik het overbodig en op het wk was ook te zien dat hij niet echt kon verdedigen.

  -hij heeft vd vaart uit de basis gespeeld bedoel je denk ik? vd vaart was de slechtste van de grote vier en had vooral pech dat sneijder iets beter dan hem was maar nauwlijkes samen op het middenveld kunnen spelen.

  -robin van persie speelde kut maar ik weet niet of dat kuyt verdienste is hoor.

  -klopt hij heeft een goeie instelling (alleen is dat niet alles wat je een topspeler maakt)

  -zelde antwoord als vorige.


  -(dus?) oke mischien is hij een clubmens maar liverpool wou hem ook niet laten gaan dacht ik

  -intikkers scoort die wel ja maar een actie heeft die niet om nog maar over goeie handelingssnelheid voor een combinatie te spreken.
 • Ik wil hier per week of om de 3-5 dagen een stelling bespreken. Je mag zeggen of je oneens of eens bent maar wel waarom. Ik zal beginnen met het volgende stelling:

  Stelling: Dirk Kuyt is voor ieder voetbal team een meerwaarde

  Eens of oneens roept u maar. Uiteraard verdedig ik mijn eigen stelling hier beknopt waarom:

  A) Dirk Kuyt rent als een paard
  B) Dirk Kuyt heeft de ''grote 4'' uit de basis gespeeld op het Wk
  C) Robin Persie was aanvoerder van grote 4/5 en die speelde een kut met peren WK
  D) Kuyt zal nooit falen op werk inzet
  E) Zet je Kuyt rechts midden, rechts half, spits of desnoods op goal als figuurlijk gesproken Kuyt rent zich het lazarus
  F) Kuyt is na Torres en Gerrard de enige nog die niet weg is bij Liverpoool terwijl er geluiden gingen dat hij mee zou gaan met Benitez naar Inter
  F 2) Als je aan Liverpool denkt kan je alleen nog maar aan Torres, Gerrard en Kuyt denken
  G) In tegen stelling tot wat velen zeggen als Lew bijvoorbeeld scoort Kuyt wel degelijk voor Nederland. Wat dan nog dat het maar intikkertjes zijn ook dat is een kwaliteit.
 • Zo, even de topictitel aangepast.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren