1. Onderzoek Stemming RU Nijmegen

Re: Onderzoek Stemming RU Nijmegen

Hoi, dit soort dingen moeten hier :)
 • Hoi, dit soort dingen moeten hier :)
 • Hey beste forumleden!,

  Wij zijn Psychologie studenten aan de Radboud Universiteit Nijmegen en nemen deel aan de cursus ‘Onderzoekspracticum 1’. Voor deze cursus moeten we eigen onderzoek doen en daar kunnen jullie ons bij helpen!

  Voor ons onderzoek zijn wij erg geïnteresseerd in de stemming van internetgebruikers, jullie als forumleden maken door het bezoeken van dit forum, gebruik van het internet en vallen daarom in onze doelgroep. Het onderzoek is vooral gericht op de vraag of het gebruiken van internet van invloed is op de stemming van een persoon. Om dit te onderzoeken hebben wij een vragenlijst opgesteld waarmee we jullie huidige stemming kunnen meten, als jullie ons hierbij zouden willen helpen dan zou dat hartstikke fijn zijn.

  Als je de onderstaande link opent kom je bij de vragenlijst terecht, de antwoorden op de vragenlijst zullen anoniem verwerkt worden en ze worden bovendien nog opgenomen in een Realtime Evaluation, die aan het begin van de vragenlijst is in te zien.

  Als jullie vragen of opmerkingen hebben kunnen jullie een reactie plaatsen onder dit bericht, we zullen ons best doen om dit zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Bedankt voor jullie aandacht!


  Link Vragenlijst:
  https://spreadsheets.google.com/spreads ... MENabXc6MA

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.