1. Oproep: ontdoe ons van Talpa!

Re: Oproep: ontdoe ons van Talpa!

Ik probeer Talpa zoveel mogelijk te vermijden..
Vooral het uitzenden van de samenvattingen van het voetbal doen hun dramatisch.. De toppers zenden altijd als laatste uit. En zit er 3 kwartier reclame tussen. GWN Belachelijk!.

Boycotte die handel!!!!!!!!!!!
 • Ik probeer Talpa zoveel mogelijk te vermijden..
  Vooral het uitzenden van de samenvattingen van het voetbal doen hun dramatisch.. De toppers zenden altijd als laatste uit. En zit er 3 kwartier reclame tussen. GWN Belachelijk!.

  Boycotte die handel!!!!!!!!!!!
 • Nog steeds niet helemaal zeker imo, hij zit er nog een btje schuin voor.

  Beetje ruimtelijk inzicht misschien? :S Is toch overduidelijk…
  Je was me voor, inderdaad overduidelijk.

  Ach jongens dat snappen jullie toch wel??
 • Boeiend. Voetbal is voetbal…..mij maakt het echt niet uit op welke zender het owrdt uitgezonden. FF over die reclame,s.

  Natuurlijk zijn het veel reclame,s tussen de samenvattingen door maar bij Eredivisie Live hebben ze ook om het kwartier reclame van 6 a 7 minuten. Als Johan Deriksen dan iets belangrijks/boeiends vertelt '' wat bijna niet voorkomt….wat een zeikerd zeg! '' komt die Barbera Barend weer met een mededeling dat ze er even tussen uit moeten…..
 • Nog steeds niet helemaal zeker imo, hij zit er nog een btje schuin voor.

  Beetje ruimtelijk inzicht misschien? :S Is toch overduidelijk…
  Je was me voor, inderdaad overduidelijk.

  Talpa beloofde trouwens extra camera's zodat dit soort situaties beter getoond zouden kunnen worden, enige extra camera's die ik heb ontdekt zijn die in de catacomben en die van Sierd de Vos. Deze voegen beide weinig toe imo aan het voetbalverslag an sich.
 • Nog steeds niet helemaal zeker imo, hij zit er nog een btje schuin voor.

  Beetje ruimtelijk inzicht misschien? :S Is toch overduidelijk…
 • Het is toch belaggelijk dat Talpa (bah eerst weer m'n mond spoelen) De top clubs degradeerd tot ploegjes die je als laatste uit zend, ik ben van mening dat dat toch de ploegen zijn waar nederland een beetje aanzicht door krijgt (wat voetbal betreft) nee we gaan lekker met de middenmoot beginen. Er is wat dat betreft maar een oplossing
  totaal negeren die zender je zal dan hooguit 2 a 3 weken geen voetbal samenvattingen zien
 • Het probleem is ook dat er geen marktwerking is. Talpa heeft gewoon voor 1 (of 2?) jaar het samenvattingsrecht en kunnen ermee doen wat ze willen. Okeej, ze hebben 1/3 kijkers verloren maar die overige 2 miljoen zal nog steeds flink wat reclamegeld in het laatje leggen. Ik kan het gewoon niet uit staan. Straks zijn we met z'n allen gewend aan deze erbarmelijke reclamezuil :S
 • Ja, dat had hij zeker. Maar moet dat allemaal getoont worden vraag ik mij af. Zien wij niet meer dan goed is voor het voetbal. Het doet een beetje afbraak aan de sport, op een manier zoals ik in bijvoorbeeld een making of ook niet hoef te zien hoe de stunts in een actiefilm worden gemaakt.
 • Hehe, zat al te wachten tot iemand die foto zou posten. Nog steeds niet helemaal zeker imo, hij zit er nog een btje schuin voor. Ach het doet er ook niet zo veel meer toe, hij werd geteld. Het ging mij er meer om dat Blind imo wel reden had om te klagen bij Luinge.
 • talpa is de reden dat ik elke weekend geen voetbal kan kijken in het Groningse gehuchtje waar m ouders wonen. Elk weekend keek ik, zo'n 8 jaar achter elkaar. :( Nouja, radio 1 voldoet ook zeker weer als t gaat om het overbrengen van de spanning maar nog steeds blijft t zo lullig dat je zonder kabel niet de samenvattingen kan kijken.

  lekker voor Talpa ze dat ze een miljoen kijkers hebben verloren ,en afgaand op hoe ik hun andere programma's heb ervaren kan ik wel zeggen dat ik niet to hun doelgroep behoor, dus zeg ik: f*ck talpa. hopen dat ze falliet gaan…:)
 • *herinnert zich sport 7 nog maar al te goed*

  In tegenstelling tot Koning Midas, verandert niet alles was John aanraakt in goud :P
 • Hoezo zette Blind zichzelf voor schut?? Hij had toch volkomen gelijk imo. Bal was niet over de lijn en die vrije trap was echt belachelijk.
  Over Talpa, ik moet zeggen dat ik een stuk minder geniet van het voetbal. Het is gewoon minder boeiend, rare volgorde, reclames. Wat ook irritant is, is dat Studio Voetbal geen beelden meer heeft. Stuk minder boeiend. Ik moet zeggen dat ik benieuwd ben hoe het allemaal afloopt met Talpa. Tot nu toe gaat het niet echt geweldig volgens mij, qua kijkcijfers en kijkerwaardering.


  Hij had niet meer ongelijk kunnen hebben.

  Haha gast ga jij toch lekker een end fietsen. Bij die goal was er absoluut twijfel of ie er helemaal overheen was en kom op zeg die vrije trap was echt een lachertje. Van Galen glijdt uit en hij krijgt een vrije trap. Hoepel op met je ongelijk druiloor.


  En ik ben nooit groot fan geweest van eredivisiesamenvattingen, dus wat dat betreft boeit het mij niet veel. Geef mij maar live voetbal, ik weet de uitslagen toch al.
 • Voetbal is een publiek goed dat niet op deze manier verkracht hoort te worden om te dienen als verkoopargument voor reclametijd op een tweederangs zender. Enige goede aan Talpa vind ik Bridget en Humberto Tan, voor de rest zijn het stuk voor stuk mensen waar ik me meer aan erger dan aan hondenstront op stoep/breezah's/wiggers/wegpiraten. Van mij mag Talpa weer lekker wegzinken in de vergetelheid en dus een voorbeeld nemen aan Sport 7.

  Talpa staat bij mij ook op kanaal 25 geprogrameerd, ik weiger om het op een normale plaats te programeren.|.
 • Als Feyenoorder deed het wel pijn aan mijn hart dat ze het aandurfde om Feyenoord - Heereveen als laatste te doen.

  Dat is de enigste wedstrijd die ik heb gezien, maar anders kijk ik toch niet en nu toevallig zag ik het…

  maar na de wedstrijd hoorde je die Wilfred: even snel Ruud, onze tijd zit er bijna op!


  Ja, is niet gek he! Hoe uitgebreid alles behandeld wordt (soms kijk ik weleens heel ff toevallig en dan zie ik al die bullshit en reclame om de wedstrijden heen)
 • Dan ben ik maar geen grote voetballiefhebber. Ik geniet gewoon van een voetbal wedstrijd op tv, of je me een groentenboer of voetballiefhebber noemt maakt mij niet zoveel uit. Wat mij wel uitmaakt is dat op deze manier voetbal mij niet raakt. Bovendien zie ik jou alleen maar de reclameblokken (of beter "onderbrekingen" ;} )er uit pikken, wat slechts een deel van de kritiek is.
 • Als Feyenoorder deed het wel pijn aan mijn hart dat ze het aandurfde om Feyenoord - Heereveen als laatste te doen. Daar spreek ik dan ook schande van, maar reclame hoort gewoon bij het commerciel worden van de Televisie, maar ook van het voetbal. Voetbal is commercie. Ook bij de CL is er veel reclame, maar vanwege de traditie van Studio Sport konden ze (NOS) dat niet maken. En vergeet niet: Bij Studio Sport hadden ze nog dat enorme reclameblok VOORDAT het begon en ze hadden nog wedstrijden na het journaal (en daar zat dus ook nog 2 keer reclame in als ik me niet vergis). Het was alleen minder storend, omdat je gewoon de top-3 achter elkaar keek. Maar de doodsimpele conclusie is dat je geen grote voetballiefhebber bent als je je dermate stoort aan Talpa dat je niet meer gaat kijken naar het voetbal.
 • Simpel gezegd vind ik dat Talpa met haar registratie van het voetbal aantoont hoe onzinnig voetbal eigenlijk kan zijn. Er wordt informatie aan wedstrijden geknoopt die je, mocht je daar interesse in hebben, beter in een 'vakblad' kan lezen. De magie van het voetbal verdwijnt zo. Jaren lang keek ik elke week trouw om 19.00 uur naar het voetbal en baalden ik inderdaad wanneer ik het miste. Ik leefde mee met en mijn zondagavond was compleet bij het zien van de weelderige bos blonde manen van good-ol' Tom :P
 • Ik vind het persoonlijk schaamteloos wat talpa met voetbal nu doet.
 • Ik heb het nu twee keer volgehouden om heel "de Wedstrijden" af te kijken. Althans, vandaag heb ik de wedstrijd van Feijenoord overgeslagen en heb ik tussendoor wat rond gezapt. Het voetbal boeit mij niet op deze manier.

  Heb ik dus ook. Ben maar gewoon K-1 herhalingen op eurosport wezen kijken. 1 Van de hoekstenen uit mijn jeugd is verdwenen. Ik kan me er nog net toe zetten om wedstrijden te kijken die ik écht wil zien, maar de tijd dat ik om 7 uur voor de buis ging zitten, en dat ik baalde (echt baalde) als ik het gemist had is voorbij.

  Precies dit is trouwens ook 2/3 jaar geleden in Duitsland gebeurd. Toen de samenvattingen naar de commerciele zenders gingen keek er geen hond meer. Nu het sinds een jaar of 2 weer bij de publieke omroep zit kijkt heel Duitsland weer.

  Ik kan alleen maar hopen dat dit sprookje zich herhaald in Nederland…
 • idd, sind ik talpa ken voer ik al dit beleid, ik kijk gewoon NIET naar talpa, talpa moet oprotten. Het lijkt niet eens op een zender, alles moet commercieël zijn. Ze hebben niet eens een eigen nieuws omroep. Alle andere zenders hebben dat wel, kijk maar naar nl1 etc. sbs6 rtl 4 etc.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren