1. PEC Zwolle-topic

Re: PEC Zwolle-topic

Jammer dat Justiana er niet meer bijzit. Wat vinden jullie van de nieuwe naam van het oosterenk: het Ijsselpark-stadion.
Zelf vind ik het jammer maar het is in ieder geval beredeneerd.
 • Jammer dat Justiana er niet meer bijzit. Wat vinden jullie van de nieuwe naam van het oosterenk: het Ijsselpark-stadion.
  Zelf vind ik het jammer maar het is in ieder geval beredeneerd.
 • Hoezo was mijn post niet ontopic:

  http://www.youtube.com/watch?v=iL4zVvQZGF4

  ;)
 • En weer schoon, ontopic a.u.b.
 • http://www.youtube.com/watch?v=A1qQ-cT8UHM

  Tudududu, alleen daarom al hou ik van Zwolle. :)
 • Het is natuurlijk ook wel eens verfrissend om degradatiekandidaat no.1 te bespreken gedurende het seizoen!

  enniewee, FC Zwolle, PEC Zwolle… who cares?

  Pannekoek, Pannenkoek… ik zeg toch altijd gewoon flensje…
 • Wat vinden jullie zelf van die wijziging? Ik vond FC Zwolle veel mooier klinken dan PEC. En wat is de reden van deze verandering? 'Wij' zijn een aantal jaren geleden veranderd van BVO Emmen naar FC Emmen. Ook met een nieuw logo. Dat was echt een 100% verbetering imo…
 • Hallo,

  Aangezien we ook al een feyenoord topic hebben dacht ik dat de kampioen van de Ijssel en de jupiler league er ook wel 1 verdient.

  Over PEC's seizoen:

  Pec Zwolle is na het seizoen geeïndigt met de kampioensschaal en de ticket naar de eredivisie. Hoe komt dat zo? zoals onze aanvoerder al zij: Wij zijn de beste! wij hebben 1-0 gewonnen van Willem 2, 2-0 van Sparta en 0-1 van de egels!! net zoals 2 jaar terug was PEC de winterkampioen en zakte het daarna wat in, maar gelukkig was er geen RKC meer dat elke wedstrijd in de laatste minuut scoorde. Sparta had ook een slechte reeks.

  Op het kampioensfeest werd er iets raars onthuld. PEC is back! de clubnaam veranderde van FC Zwolle terug naar Pec Zwolle. Helaas krijgen we het oude logo (tevens mijn ava) niet terug, maar worden enkel de letters veranderd.

  Veel plezier in dit topic,

  Bob

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren